uf garfilde, žaj mi je.... sva srića da san ja samo dobia udarac, dobro san proša, mlao ću šepat i to je to, jedini mi je zajeb šta san u ponediljak triba igrat turnir, a ovako ću pit pive sa strane, pa opet dobro
ovako, contraband i man on a ledge su prosječni akcioni-trileri, zaboraviš ih čim ih pogledaš, oba dva moraš gledat bez razmišljanja jer imaju toliko rupa u scenariju da možeš nonstop kolutat očima na neke gluposti
... man mi je malo bolji jer je zabavniji, i sam sebe ne shvaća toliko ozbiljno ka i contraband, a ima i genesis rodriguez, cura je veoma veoma talentirana, šta odlično pokaže u jednoj sceni
.... contraband mi je bia dosadan zadnjih 45min...
al shame je zato vrhunski film.... fassbender i mulligan su odlični...režija, scenarij, kamera, sve na razini... film je o seksualnom ovisniku i prati njegovu svakodnevnicu koju iz takta izbaci dolazak sestre da živi kod njega... oboje su sjebani u glavu, svako na svoj način...
film je depresivan i sporijeg tempa... al moga bi ga opet pogledat, vjerovatno i oću... sviđa mi se režija jer nema puno filozofije, postavi kameru i pusti da se događaj odvije u jednom kadru, nema preseravanja... dosta pitanja u filmu nije odgovoreno, al ima dovoljno detalja pa sam možeš zaključit razloge određenih ponašanja likova.. malo me podsjetia na american psycho jer je sličan glavni lik... ispraznost svog života pokušavaju popunit "čudnim" metodama... preporuka