Faccax wrote:Da li postoji neki dugorocni plan izlazenja texa. Jasno je da ovim tempom izlazenja nije moguce pratiti talijansku produkciju a uz to i objaviti sve dosada sto je izaslo. LL ima tu prednost da ne mora slijediti numeroloski niz. Medjutim koliko sam shvati LL zeli objavljivati ono sto joj nije ugledalo svjetlo dana na balkanu. Stoga nakon sto se ubjave preskocena izdanja, da li se prelaz na iskasapljena? A sto nakon iskasapljenih? Da li ce se pratiti nova izdanja linearno ili uporedo jos nesto? S obzirom na sve da li se razmisljalo i o dizanju naklade texa na barem 15 brojeva redovne cb serije?
Ako pod "ovim tempom izlazenja" mislis na zadnjih godinu dana, slazit cu se da tempo nije dovoljno brz da bismo pratili talijansku produkciju i objaviti vec izasle.
No imali smo mi i puno boljih godina i na tom tragu cemo razmisljati i raditi i dalje u nekakvom okviru od 10-12 knjiga, a to je onda u prosjeku vise od 25 brojeva
redovne cb serije. U ovoj godini objavili smo samo 6 knjiga ali i to je vec oko 14-15 originalnih brojeva. Dakle vise nego je talijanska godisnja produkcija.
Naravno da mi imamo dugogodisnji plan, ali dugo je jos do nekih stvari pa ne volim sve pricati unaprijed.
Za sad je plan zacrtan idemo s neobjavljenima kojih ima jos sasvim dovoljno, kako starijih tako i novijih epizoda.