Rank: Nova facaJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 19 Location: Sarajevo
|
evo da skinemo mrak i sa ovog podforuma :-)
jel ima nekih planova koji bi se mogli obznaniti (nesto kao ono sto je objavljeno na staroj stranici nekad tamo u martu, onaj spisak stripova koji ce biti izdani u naredna 2 mjeseca)?
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,467 Location: Nis
|
Evo konkretna pitanja. Kad ce Tex Kolor by Brindisi? Kad ce vise Nick Raider? Sta bi sa Demian specijalcima? Kako je Ludens prekinuo sa MM i Mr No specjalcima mislim da bi trebali nesto da uradite po tom pitanju sto pre
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,936 Location: Makarska
|
Veceras smo u revijalnom tonu: samo zajebancija! Od sutra dajemo i ozbiljne odgovore.
|
|
|
|
|
cak stavise dodao bih da trebate pritisnuti bonellia da opet pocnu crtati MNo almanahe (a nek lagano krenu i sa regularnom serijom jer samo sto ih nismo stigli ;-)
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 237 Location: Angrenost (blizu Splita sela)
|
za pritiskanje je, iz razumljivih razloga, odgovoran iskljucivo DadoR:)) Nice view from hell.
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 23 Location: Podgora
|
Od mene jedno neizbježno pitanje... Kad će reprinti NN i MM giganata?. mora sam, jebiga.
|
|
|
|
|
Paka01 wrote:Od mene jedno neizbježno pitanje... Kad će reprinti NN i MM giganata?. mora sam, jebiga. Nikad. P.S. Mora san odmah na ovo odgovorit, jebiga.
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 46 Location: Beč, Austrija
|
Dado A. wrote:Veceras smo u revijalnom tonu: samo zajebancija! Od sutra dajemo i ozbiljne odgovore. Hoće li i sutra biti zajebancije?
|
|
|
|
|
od sutra samo ozbilja. znas kakve su dade, uz njih se ne mozes nasmijati :-p
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,902 Location: Zagreb
|
verter wrote:od sutra samo ozbilja. znas kakve su dade, uz njih se ne mozes nasmijati :-p Tako je, od sutra izbacujemo i smajlice iz foruma, da cisto netko nesto krivo ne pomisli...
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:verter wrote:od sutra samo ozbilja. znas kakve su dade, uz njih se ne mozes nasmijati :-p Tako je, od sutra izbacujemo i smajlice iz foruma, da cisto netko nesto krivo ne pomisli... ostavite samo ove :-D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
verter wrote:od sutra samo ozbilja. znas kakve su dade, uz njih se ne mozes nasmijati :-p He he he ...
|
|
|
|
|
Dado A. wrote:Veceras smo u revijalnom tonu: samo zajebancija! Od sutra dajemo i ozbiljne odgovore. Evo ga sutra za tacno 70 minuta
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 784 Location: mostar
|
već vidim ovaj topic da gori
|
|
|
|
|
Tex Willer wrote:Dado A. wrote:Veceras smo u revijalnom tonu: samo zajebancija! Od sutra dajemo i ozbiljne odgovore. Evo ga sutra za tacno 70 minuta Htio sam to napisati, ali znao sam da ce se naci neka pametna glavica iz Nis koja ce to i sama prokljuviti.
|
|
|
|
|
Dado A. wrote:Htio sam to napisati, ali znao sam da ce se naci neka pametna glavica iz Nis koja ce to i sama prokljuviti. Cekaj dok dodje i burazer pa kad krenemo da davimo u tandemu Ne moze da se registruje, jebava ga provajder, mozda mu tek za par dana proradi mail. Sad cita i pizdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Tex Willer wrote:Dado A. wrote:Htio sam to napisati, ali znao sam da ce se naci neka pametna glavica iz Nis koja ce to i sama prokljuviti. Cekaj dok dodje i burazer pa kad krenemo da davimo u tandemu Ne moze da se registruje, jebava ga provajder, mozda mu tek za par dana proradi mail. Sad cita i pizdi onda ce da dodje pravo nabrijan :-D
|
|
|
|
|
verter wrote:
onda ce da dodje pravo nabrijan :-D
Ko zna, mator je a rekli mu mail ce da proradi za par dana. Mozda i ne dodje, mnogo je par dana u tim godinama
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.