Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

79 Pages«<5152535455>»
Planovi
Dado A.
#1041 Posted : 26. travnja 2012. 0:07:04(UTC)
Rank: Libellus

Dok Lester wrote:
a dober mu je i oni rodijak BCC BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin

Bleso? Je, je... As!BigGrin BigGrin BigGrin
Dado A.
#1042 Posted : 26. travnja 2012. 0:09:59(UTC)

vs wrote:
a vidin da ovi svabo unaprid pogadja bayernove pobjede, pa mi cudno sta jos niste rekli koliko ih stancateLOL

Sve ce se znati prilikom objavljivanja pravih najava. Ovo je samo onako, za prvu ruku.Cool
Dok Lester
#1043 Posted : 26. travnja 2012. 0:13:48(UTC)
Rank: Ovisnik

Man
Dado A. wrote:
Dok Lester wrote:
a dober mu je i oni rodijak BCC BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin BigGrin

Bleso? Je, je... As!BigGrin BigGrin BigGrin

BLANKO kockica LOL LOL LOL LOL
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
vs
#1044 Posted : 26. travnja 2012. 0:16:57(UTC)

Dado A. wrote:
vs wrote:
a vidin da ovi svabo unaprid pogadja bayernove pobjede, pa mi cudno sta jos niste rekli koliko ih stancateLOL

Ipak je on iz Munchena, a jos otkad mu je tamo dosa Raketin prika Neuer iz Schalkea, pih... Zna i minute kad ce golovi past...Cool

a odatle njemu lova za izdavanje stripova koji se ne prodaju, pegla kladionicu u svabijiLOL LOL
Dado A.
#1045 Posted : 26. travnja 2012. 0:21:52(UTC)

vs wrote:
Dado A. wrote:
vs wrote:

Ipak je on iz Munchena, a jos otkad mu je tamo dosa Raketin prika Neuer iz Schalkea, pih... Zna i minute kad ce golovi past...Cool

a odatle njemu lova za izdavanje stripova koji se ne prodaju, pegla kladionicu u svabijiLOL LOL

Pih, zasto se ograniciti samo na Svabiju?!LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL
vs
#1046 Posted : 26. travnja 2012. 0:28:10(UTC)

Dado A. wrote:
vs wrote:
Dado A. wrote:
vs wrote:

Pih, zasto se ograniciti samo na Svabiju?!LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL LOL

znaći istina je... braća Šapina su ipak neviniLOL LOL
vs
#1047 Posted : 26. travnja 2012. 0:54:31(UTC)

Dok Lester wrote:
Dado A. wrote:
Kod NNa smo isli s novima jer je tamo prve radio CC.Cool

Carbon Copy!!! Strašan naslovničar LOL LOL LOL LOL LOL

mislia je na c.c. iz santa barbareLOL LOL
Dok Lester
#1048 Posted : 26. travnja 2012. 0:58:38(UTC)

Man
on radi samo za Marvel LOL LOL LOL LOL
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
vs
#1049 Posted : 26. travnja 2012. 1:19:38(UTC)

nisan stiga komentirat naslovnice od silnog laprdanja i gledanja balunaBigGrin

od perovica mi se vise svidjaju druga i zadnja, prva i treca su mi malo prenatrpane, na prvoj san po ure gleda dok san skuzia di ko stoji, di je ciji rep, malo mi je zbunjujuca, a treca mi pari neki trash horor s onin letecim lubanjama... druga je, onako, teksovskaBigGrin ... a zadnja je čisti zen, ono, prava shema za kraj serijalaSmile ... MV je nasa svoj mirCool

od dylana su mi obe odlicne... na prvoj mi je ludilo zraka sunca sta se probija s kraja ulice njemu kroz noge i stvara mali odsjaj na donjem livom kantunu naslovnice, i dobra mi je baza s majicama zombija... a druga je cila prejebena, dylan u svojoj karakteristicnoj pozi, galija, lubanja od dellamortea i poster rockyaBigGrin ne znas jel nasuprot njega sidi crni djava ili neka pichijaBigGrin

moran priznat da ste me ugodno iznenadili s izdavanjem dylana, i povrh svega, ove bomba naslovnice, svaka castThumpUp
Vid
#1050 Posted : 26. travnja 2012. 10:20:46(UTC)
Rank: Ponekad navrati

vs wrote:

Pa strogo tehnički gledano, zapravo je Bayern izgubio. No vjerujem, da bi si željeli još takvih poraza.
Vid
#1051 Posted : 26. travnja 2012. 10:25:24(UTC)

Dado A. wrote:
anto wrote:
Renky wrote:
Jesen bi napokon mogla biti u znak BD-aThumbsUp

Ufff, da vidim i to čudo.
Ja sam iskreno u Dade izgubio nadu i samo čekam tu jesen da vidim da li će objaviti po četiri Spiroua i Riđobrada.
Ako ispune obećanje, opet će postati, pored Marka i Slobe, moji najomiljeniji izdavači (i Bernard je tu negde), ali kako su krenuli ... Zagor,Dilan Cursing ! Šta je sledeće? Alan Ford!!

Ni prvi ni zadnji koji je izgubio nadu u nas, no sad ti je onda bar lakse: nemas vise nikakvih ocekivanja i sad si miran!Smile

Pa vjerujem, da se vama ne bi baš svidjelo, ako bi vam neko iz Hajduka rekao, izgubili ste nadu u nas, nemate više nikakvih očekivanja, tako da sada možete biti mirni Angry
Dado A.
#1052 Posted : 26. travnja 2012. 13:46:10(UTC)

Vid wrote:
Dado A. wrote:
anto wrote:
Renky wrote:

Ja sam iskreno u Dade izgubio nadu i samo čekam tu jesen da vidim da li će objaviti po četiri Spiroua i Riđobrada.
Ako ispune obećanje, opet će postati, pored Marka i Slobe, moji najomiljeniji izdavači (i Bernard je tu negde), ali kako su krenuli ... Zagor,Dilan Cursing ! Šta je sledeće? Alan Ford!!

Ni prvi ni zadnji koji je izgubio nadu u nas, no sad ti je onda bar lakse: nemas vise nikakvih ocekivanja i sad si miran!Smile

Pa vjerujem, da se vama ne bi baš svidjelo, ako bi vam neko iz Hajduka rekao, izgubili ste nadu u nas, nemate više nikakvih očekivanja, tako da sada možete biti mirni Angry

Razlika je u tome sto mi ne gubimo nadu u nasega Hajduka... I nikad je necemo izgubiti pa makar ispali i u 5. ligu.Cool
vs
#1053 Posted : 26. travnja 2012. 14:08:14(UTC)

Dado A. wrote:
Vid wrote:
Dado A. wrote:
anto wrote:
Renky wrote:

Razlika je u tome sto mi ne gubimo nadu u nasega Hajduka... I nikad je necemo izgubiti pa makar ispali i u 5. ligu.Cool

je će se usrićit podbadajuću na račun hajdukaBigGrin ... al niste znali... ovako se radi u libellusovoj butigiBigGrin
Dado R.
#1054 Posted : 26. travnja 2012. 19:13:17(UTC)

Dado A. wrote:
Vid wrote:
Dado A. wrote:
anto wrote:
Renky wrote:

ThumpUp ThumpUp
split85
#1055 Posted : 26. travnja 2012. 19:29:55(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Alo hajdukovci dođite sebi , još ste u velikoj zabludi LOL LOL
vs
#1056 Posted : 26. travnja 2012. 19:52:08(UTC)

split85 wrote:
Alo hajdukovci dođite sebi , još ste u velikoj zabludi LOL LOL

moglo bi bit pojačanja na lito, skladgradnja opet pituraje tuneleFlapper LOL LOL
smolA
#1057 Posted : 26. travnja 2012. 23:23:48(UTC)
Rank: Nova faca

... a druga je cila prejebena, dylan u svojoj karakteristicnoj pozi, galija, lubanja od dellamortea i poster rockyaBigGrin ne znas jel nasuprot njega sidi crni djava ili neka pichijaBigGrin

........štikle...neprejebivo!!!Love
cbarks
#1058 Posted : 27. travnja 2012. 23:43:41(UTC)
Rank: Nova faca

Momci svaka vam čast. Naklon do poda.ThumbsUp ThumbsUp
Imam trenutačno svakojakih pizdarija tako da nisam stigao komentirat Zagora u boji - kupovaču reda radi i da imam ultimativno izdanje od 25 postoječih na exYu području.
Ali DD od prvog broja u Libellusovem izdanjuLOL Drool LOL !!!! Ne samo da ču kupovat po dva komada barem do knjige 15, poslužit ču se svim sredstvima da se dokopam do originala za cover za drugu knjiguDrool Love Drool , a za cenu ne pitamCool Cool .

Još jednom hvala za ovu najavu to se čekalo otkad ste počeli s MM.
mamlaz
#1059 Posted : 27. travnja 2012. 23:48:28(UTC)

molim da dadoti i ostali spameri odu u podforum sport:) ajmo razlaz sa ovoga topija spameri:).
ps. prijedlog: legs bi trebala ici jer spada u nevera:)
vs
#1060 Posted : 28. travnja 2012. 8:21:37(UTC)

mamlaz wrote:
molim da dadoti i ostali spameri odu u podforum sport:) ajmo razlaz sa ovoga topija spameri:).
ps. prijedlog: legs bi trebala ici jer spada u nevera:)

jebes topic bez hajdukaFlapper LOL .. hajduk nije spam, to je vise od sporta, pa se prelije u ostale sfere zivotaFlapperLOL
a sta ce ti legs pobogu, meni ono pari tesko sranje, ko argoBored....i da krenu, mislin da se ne bi prodalo vise od 50 komada prvog broja...bolje da ubrzaju redovneCool

i da napokon okace najave za mafestGlare ... cim nema tex willera da vrsi pritisak na upravu, najave se usporeBigGrin BigGrin BigGrin
Users browsing this topic
Guest (18)
79 Pages«<5152535455>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.