cohen je uzor nick caveu, čita san to u nekom intervjuu, ima par obrada... cohen mi je odličan, samo san rijetko raspložen za njega, malo mi je prespor...
tako mi je žaj šta nikad nisan bia na nick cavea, bia je par puta u RH, nisan bia u prilici... jebiga, uvatit ću ga, mamicu mu
mislia san da je ova balada napisana za film
... sad san posluša cashevu verziju, bolja mi je od cavea, vjerovatno radi cile scene iz filma, malo teatralnije piva nego cash..
johnny cash mi je legenda... nisan ga nešto previše sluša, par best off-ova starih pisama... i ove american albume šta je radia s rick rubinom, 3 i 4 su mi fenomenalni.. iznenandia san se kad san sazna da je sting napisa pismu I hung my head, to mi je jedna od boljih... sviđa mi se kako refren zvuči ko neka indijanska mantra
ima anegdota sa snimanja cashove obrade personal jesusa... rubin je predložia pismu i pustia cashu, njemu se nije svidila, da nije njegov đir, ne vidi se u njoj, taman je u studiu bia i john frusciante, rubin ga upila da odsvira cashu akustičnu verziju, tek tad je cash skužia da bi moga napravit dobru obradu..
imaš dobar biografski film o johhny cashu, walk the line, pogledaj ga, stvarno je dobar
ja san veliki fan john frusciantea
, lik mi je bog, ovi njegovi solo albumi su mi super, pogotovo zadnji the empyrean, prva stvar je instrumental od 7min, najbolja solaža ikad.. šteta šta je napustia RHCP, on in je pola benda, ovi zadnji album šta su snimili bez njega mi je bezveze, a taman dolaze u RH ovo lito... al bia san 2 puta uživo na njima, milan i berlin 2010... ludilo su bili u berlinu, zadnji koncert prvog dijela turneje i na kraju je frusciante osta sam solirat 5,6 min, neki lik izaša s laptopom i pušta mu podlogu, perverzija, onda je izaša flea i nakon još 5min improvizacije, doskakuta kiedis da će on nešto odrepat, ono scat, bezveze, a ova dva se okrenila jedan prema drugom i sviraju, ovi se pokupia, hahahahaha
eto, kad se već hvalin
...najdraži bend mi je pearl jam... bia san par puta na njih... početkon 7.mj. san u berlinu, imaju dva koncerta, sve san uplatia, rezervira, samo čekan
...