Renky wrote:profesor-inz wrote: Ova tura mi
izgleda malo
slabija od prethodne, priče su
čini mi se manje spektakularne i avangardne, no dobro
videćemo kada dođe red na čitanje.
Ne znam šta nije jasno, već po samom crtežu vidi se da ova tura nema jačinu prethodne, crtež i atmosfera Aiwassovog povratka ostavila je snažan utisak na mene samo prelistavanjem, teško je pogrešiti posle 30 godina iskustva, verujem da je to vrh Bonellija. Ova poslednja mi deluje malo bleđe, što ne znači da je to konačan utisak, njega ću dati posle čitanja.
Očekujem spektakl u poslednjoj turi, takkođe velika su mi očekivanja i od zadnjeg stripa odnosno specijala na 212 strana.
I još jedno pitanje za izdavača, ima li vezanih nastavaka među pričama u poslednjoj turi, recimo završetak serijala ide li u dva - tri vezana nastavka ili je broj 130 sam za sebe? Mada mislim da bi poslednja priča trebala da ima neku dužinu!
Verujem da privodite kraju MV i da je materijal u štampariji, ima li iznenađenja, mogli bi da otkrijete neki detalj!
I da za kraj evo da iskoristim priliku i prvi vam čestitam na objavljivanju ovog odličnog serijala.
To mi je prvi i jedini serijal koji sam uzimao od Libellusa, sve pohvale na profesionalnosti, cena se i proguta nekako kada se uzima dok su na popustu!
Iako sam smatrao da više nemate interesantnog materijala za mene i da više neću posećivati ovaj forum, prevario sam se, odigrali ste potez kojim ste me vezali za Libellus, krećem sa Zagorom u boji, nadam se dugogodišnjem druženju!