Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

3 Pages<123
Nathan Never specijal 11
kasper
#41 Posted : 11. travnja 2012. 17:17:32(UTC)
Rank: Često prisutan

Dade, lakse je raditi sa nama Texomanijacima, nas bas briga za tiraze, samo stancujte.
Dado R.
#42 Posted : 11. travnja 2012. 22:25:27(UTC)
Rank: Libellus

zeljko wrote:
zašto niste najavili smanjenje tiraža Smile

Zato sto mi rijetko kad nesto najavimo prije nego i napravimo.
Sto bi bilo drukcije da smo to najavili prije? Samo bismo prije o tome morali diskutirati.Smile
Pa znate da mi ne najavljujemo unaprijed ili previse unaprijed ni izdanja koja radimo vec obicno postavimo najave kad predamo sve u tisak.
Dado R.
#43 Posted : 11. travnja 2012. 23:12:19(UTC)

Ne cudi mene da pojedinci gledaju na ovo smanjenje kao na nesto jako lose, jer mnogi su sigurno mislili kako se to sve super prodaje
(kao sto misle i za mnoge druge naslove) i kako to nitko ne bi radio da mu se financijski ne isplati i sad su malo iznenadjeni.
No takvo stanje nije u zadnja 3 mjeseca vec u zadnje 2-3 godine, a nikad nije bilo bajno, samo mi ne pricamo o tome.
I jesmo li mozda neki serijal Nathana ugasili, ili smo ih jednako nastavili i poneki serijal jos i dodali?Smile
Dakle nema zime za Nathana, prije ce biti da cemo napraviti koju knjigu vise nego manje.

zeljko
#44 Posted : 11. travnja 2012. 23:21:13(UTC)
Rank: Ponekad navrati

pa dobro

laička računica je vaka

500 nathana = 50 kuna tiskanje po broju + troškovi => 100 za kupce

300 nathana = 70 kuna tiskanje po broju + troškovi => 100 za kupce (??????? za sada...)

ko pokriva razliku???... je li se tiskara odrekla profita jer su ostali naslovi ostali na istom tiražu

jbg ja samo nathana kupujem i pravo me pogodilo da se ne može 500 brojeva prodati Crying
vs
#45 Posted : 11. travnja 2012. 23:34:08(UTC)
Rank: Ovisnik

Dado R. wrote:
Ne cudi mene da pojedinci gledaju na ovo smanjenje kao na nesto jako lose, jer mnogi su sigurno mislili kako se to sve super prodaje
(kao sto misle i za mnoge druge naslove) i kako to nitko ne bi radio da mu se financijski ne isplati i sad su malo iznenadjeni.
No takvo stanje nije u zadnja 3 mjeseca vec u zadnje 2-3 godine, a nikad nije bilo bajno, samo mi ne pricamo o tome.
I jesmo li mozda neki serijal Nathana ugasili, ili smo ih jednako nastavili i poneki serijal jos i dodali?Smile
Dakle nema zime za Nathana, prije ce biti da cemo napraviti koju knjigu vise nego manje.

istina brate, najjaci ste!!.... skoro ko sammirLOL
da sam zensko, dao bih vam svoje tijelo da ga potrosite ko seljak drzavni poticajBigGrin

evo, sad kad ste smanjili tiraz jer prodaja opada, ubrzajte izdavanje nathana dok jos ima kupaca uopceLOL

al bez zajebancije...
svaka cast... fala sta izdajete i dalje i niste nista ukiniliThumbsUp (nema smajlia koji se nakloni, pa ce i ovaj posluzit)
Jerry Krause
#46 Posted : 11. travnja 2012. 23:57:19(UTC)

Man
vs wrote:

evo, sad kad ste smanjili tiraz jer prodaja opada, ubrzajte izdavanje nathana dok jos ima kupaca uopceLOL

al bez zajebancije...

Ne nasjedaj Dado, on je priznao da je Teksist.Flapper Flapper BigGrin
vs
#47 Posted : 12. travnja 2012. 0:31:41(UTC)

Jerry Krause wrote:
vs wrote:

al bez zajebancije...

Ne nasjedaj Dado, on je priznao da je Teksist.Flapper Flapper BigGrin

pa fala bogu, jebes nathanovca koji nije teksist u dusiBigGrin

al mislin da san se dokaza ka nathanovac kupnjon arga iako san bia svjestan da nema teorije da mi se svidiLOL
Tex Willer
#48 Posted : 12. travnja 2012. 0:38:47(UTC)

Man
vs wrote:

pa fala bogu, jebes nathanovca koji nije teksist u dusiBigGrin

al mislin da san se dokaza ka nathanovac kupnjon arga iako san bia svjestan da nema teorije da mi se svidiLOL

Ako te tesi i ja cu, bez obzira na tvoju "preporuku"BigGrin
Dobar je Nathan, da je duplo bolji zvao bi se TexBigGrin
Dado R.
#49 Posted : 12. travnja 2012. 14:05:06(UTC)

vs wrote:
Dado R. wrote:

da sam zensko, dao bih vam svoje tijelo da ga potrosite ko seljak drzavni poticajBigGrin

al bez zajebancije...
svaka cast... fala sta izdajete i dalje i niste nista ukiniliThumbsUp (nema smajlia koji se nakloni, pa ce i ovaj posluzit)

Malo ti nas zajebajes, vidim ja...BigGrin
Jerry Krause
#50 Posted : 12. travnja 2012. 14:40:31(UTC)

Man
Sad jedno ozbiljno pitanje. Možda je već bilo o tome spomena, ali ne da mi se tražiti: koja će biti naslovnica za specijalac br. 1 sad za Mafest kad ga izdate? Hoće li biti zamjenska kao u Ludensovom izdanju ili će i ovo crtati De Angelis?
Dado R.
#51 Posted : 12. travnja 2012. 14:47:35(UTC)

zeljko wrote:
pa dobro

laička računica je vaka

500 nathana = 50 kuna tiskanje po broju + troškovi => 100 za kupce

300 nathana = 70 kuna tiskanje po broju + troškovi => 100 za kupce (??????? za sada...)

ko pokriva razliku???... je li se tiskara odrekla profita jer su ostali naslovi ostali na istom tiražu

jbg ja samo nathana kupujem i pravo me pogodilo da se ne može 500 brojeva prodati Crying

Ukupan iznos je bitan, i on cini razliku. 300 komada puta y cijena je nesto manji iznos nego 500 komada puta x cijena.
Dado R.
#52 Posted : 12. travnja 2012. 14:48:31(UTC)

Jerry Krause wrote:
Sad jedno ozbiljno pitanje. Možda je već bilo o tome spomena, ali ne da mi se tražiti: koja će biti naslovnica za specijalac br. 1 sad za Mafest kad ga izdate? Hoće li biti zamjenska kao u Ludensovom izdanju ili će i ovo crtati De Angelis?

Nigdje ne vidim da smo spomenuli da ce NN specijal 1 izaci za Mafest?
A naslovnicu ce crtati De Angelis.
Jerry Krause
#53 Posted : 12. travnja 2012. 15:00:55(UTC)

Man
Dado A. wrote:
Jerry Krause wrote:
vs wrote:
šta se može očekivat iduće??... da se znamo pripremit financijski... pretpostavljan da je magični već spreman za tiskanje

Aj pliz Dado reci samo jednu riječ: NATHAN!!!Cool Cool Love

Hm, bit ce Nathana cudo jedno u ovoj godini... Nakon NN 43, jedanaestog specijalca i prvog Arga ubrzo slijedi i 5. almanah, a odmah potom i NN 44. Oko MaFesta bi mogao izaci i SB 10 u kojemu ce biti kratke price NN-a, a sretni smo sto vam mozemo reci da smo uspjeli dobiti prava i za dvije Castellinijeve kratke price tako da ce to biti bas tip-top izdanje.Cool

E da, oko MaFesta bi mogla izaci i 4. knjiga, a onda potom na red dolazi i prvi NN specijalac, zajedno s 5. knjigom, naravno.Cool

Inace, De Angelis ce nacrtati dvije nove naslovnice za prva dva specijalca tako da cemo premijere imati i u tome segmentu.Cool

Evo našao u topicu Planovi. Sad vidim da je Dado A. spominjao De Angelisa za ova 2 specijalca.
vs
#54 Posted : 12. travnja 2012. 15:33:57(UTC)

Dado R. wrote:
vs wrote:
Dado R. wrote:

al bez zajebancije...

Malo ti nas zajebajes, vidim ja...BigGrin

jesan, al samo u prve dvi strofe, u trećoj san iskrenSmile
vs
#55 Posted : 21. travnja 2012. 16:14:26(UTC)

ovaj specijal mi je dobar, volin ove epizode kad nathan nije u centru price i postoji neka konspiracija, high-tech vojna oprema itd.. cak mi ni branko nije smeta, inace mi je bezveze lik... malo san zakoluta ocima na one x-men momente na kraju, i glupu smrt glavnog negativca, al sve u svemu, zadovoljavajuca epizoda... od ove zadnje NN ture, samo mi se ovi specijalac svidia... knjiga 43 mi je malo ispod prosjeka, a argo je trash, njega ni ne smatran nathanonFlapper
Kit Carson
#56 Posted : 21. travnja 2012. 18:33:46(UTC)

Man
A i ovaj izaso?! A sto?Confused

LOL LOL LOL LOL LOL
Cekam specijalce Mister Noa i Marti Misterije.
vs
#57 Posted : 22. travnja 2012. 9:50:25(UTC)

Kit Carson wrote:
A i ovaj izaso?! A sto?Confused

LOL LOL LOL LOL LOL

sto je izasa odavno.... sad smo na 128LOL
magični vjetar
#58 Posted : 22. travnja 2012. 20:53:55(UTC)

Man
dobra knjiga.
Jerry Krause
#59 Posted : 23. travnja 2012. 14:34:31(UTC)

Man
vs wrote:
ovaj specijal mi je dobar, volin ove epizode kad nathan nije u centru price i postoji neka konspiracija, high-tech vojna oprema itd.. cak mi ni branko nije smeta, inace mi je bezveze lik... malo san zakoluta ocima na one x-men momente na kraju, i glupu smrt glavnog negativca, al sve u svemu, zadovoljavajuca epizoda... od ove zadnje NN ture, samo mi se ovi specijalac svidia...

Ko da sam ja pisao. Smile
Vrlo dobra epizoda, nezaobilazni Mister Alfa, puno tajanstvenih elemenata. I kao što kažeš, preglupa smrt onog kirurga. Trebalo je to malo bolje napraviti, ali ne umanjuje dojam vrlo dobrog specijalca.

Još imam knjigu br.43, očekujem dosta od Rujua.
zeljko
#60 Posted : 28. travnja 2012. 22:08:06(UTC)
Rank: Ponekad navrati

kupio sam ovo al jos nisam pročitao
onako na preskok izgleda solidno
Users browsing this topic
Guest (2)
3 Pages<123
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.