Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

58 Pages«<2122232425>»
Koji ste zadnji film gledali, utisci i ocjena filma?
feniks
#441 Posted : 23. travnja 2012. 13:23:20(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
vs wrote:
feniks wrote:
Pogledao Bojni brod, nekoliko ljudi izaslo iz sale ali ja sam izdrzao do kraja.
Sada vise cijenim Bitku za L.A. a i Najmaracniji sat LOL LOL LOL
Posto sam se malo razonodio, ocjena je poklonjena- 5/10

A 3. maja gledam Osvetnike pa cu javiti utiske Smile

daj molin te, pa ne može bit veće sranje od najmračniji sat, hahahahahah

Moze. Moj favorit u filmu dio kaji sam nazvao gerijatrija protiv vanzemaljaca Laugh
vs
#442 Posted : 23. travnja 2012. 13:41:25(UTC)
Rank: Ovisnik

feniks wrote:
vs wrote:
feniks wrote:
Pogledao Bojni brod, nekoliko ljudi izaslo iz sale ali ja sam izdrzao do kraja.
Sada vise cijenim Bitku za L.A. a i Najmaracniji sat LOL LOL LOL
Posto sam se malo razonodio, ocjena je poklonjena- 5/10

A 3. maja gledam Osvetnike pa cu javiti utiske Smile

daj molin te, pa ne može bit veće sranje od najmračniji sat, hahahahahah

Moze. Moj favorit u filmu dio kaji sam nazvao gerijatrija protiv vanzemaljaca Laugh

opa miki, to se vec prilicno priblizava najtrash alien invasion filmu ikad.. skylineLOL ... mene je taj film odusevia koliko je glup, hahahhahahaha... kraj je za oscaraBigGrin
Garfield
#443 Posted : 23. travnja 2012. 14:23:53(UTC)

Evo pogleda sam Shame (2011) i mogu reci da mi nije bas najbolje legao. Mozda nekih 5.5/10

I Gone Baby Gone (2007) koji mi se svidio, pogotovu kraj.Jedina mala zamjerka (opcenito to mislim na filmove) kad uzmu nekog vrhunskog glumca, u ovom slucaju Morgan Freeman koji je potpuno neiskoriten.Pojavljuje se 5 puta u filmu ... Jednostavno su mogli uzeti nekoga bezveze i staviti ga za tu ulogu.Ako se vec uzima ovakav glumac, treba to maximalno iskoristiti. Ukupna ocjena filma 7,5/10
vs
#444 Posted : 23. travnja 2012. 14:49:54(UTC)

moran priznat da san mislia da ces shame izgasit na pola, hahahhahahaah..

dobar mi je gone baby gone, mislin da su freemana stavili da pojaca efekt razrjesenja misterije, jer niko ne ocekuje od nekoga koga glumi morgan freeman, da ce imat onakve postupke na kraju... a vjerovatno je dobia manju lovu, a za krimi film je uvik dobra najava da glumi morgan freeman.. meni je najveci problem glavni glumac, affleck jr. mi je totalni šonjo, nije mi za detektiva, a i ona cura mu, iako mi je simpaticna, nije za onu ulogu..
Garfield
#445 Posted : 23. travnja 2012. 15:04:46(UTC)

Nemam obicaj izgasiti neki film i prestat ga gledati.I kad mi se bas neki film ne svidja gledam da ga odgledam do kraja.Slazem se sto se tice affleck jr, jer cak i glumi nekog opakog lika, ali dosta mu je nekako naivna faca, ali nekako mi je ispalo simpaticno, da ne kazem da se uklopilo.Jer ono kao nisu ga shvatali ozbiljno ni policajci, cak mi je Freeman rekao kako izgleda kao mlad, neiskusan i td ... a da je bio neki opaki lik neke stvari se ne bi uklopile.
vs
#446 Posted : 23. travnja 2012. 15:49:38(UTC)

nisan cita knjigu, al vjerovatno su napravili casting u skladu s opisom, nego ovi jr. mi je totalno antipatican, pa san malo pristran... al bia mi je genijalan u jesse jamesu, prava faca za onako ljigav lik

ja bez problema ugasin film ako mi nije po gustu, u pravilu mu dan 15ak min, ako mi nema nista zanimljivo, ubrzan, ako ni onda nista ne uberen, gasin....
zamalo san se tako zajeba sa novin almodovaron, film tek nakon pola sata postaje dobar... sad mi je jedan od boljih filmova u zadnje vrime
Garfield
#447 Posted : 23. travnja 2012. 16:07:07(UTC)

Bas radi takvih stvari mi je zao.Jer dosta filmova mi se ispocetka ne svidi, ali poslije ispane da je fantastican film.Mislis na onaj sa Banderasom ?
vs
#448 Posted : 23. travnja 2012. 16:30:13(UTC)

da, the skin I live in... pocetak filma mi je bia bezveze, a bia san pospan, pa je uletia oni lik obucen u tigra, kurca nisan razumia o cemu se radi, a inace ne volin almodovara, pa san ga izgasia... i sva srica da ga nisan izbrisa, prelipa mi je ona glumica, hahahaha, pa san ga opet pocea gledat i film me odusevia...

isto mi se dogodilo sa tree of life, i isto san ga isa gledat ispocetka, al kurac, ovi mi je stvarno pila, pogleda san ga prvih uru i ugasia... cim ja pocnen gledat po mobitelu koja je ura, znan da necu jos dugo, hahahahahah...

samo u zadnje vrime nema nista novog da izlazi... cekan ovi chronicle, triba bi kroz dva tjedna izac dvdrip, pa onda tek poceton 6mj ima nesto filmova sta cu skinit... a u narednih par miseci, u kino cu ic samo na prometheusa i cosmopolis, ovo ostalo me ne zanima... mozda pogledan avengerse

iman na lageru the lady od luc bessona i snabba cash, svedski krimic, pocea san ga gledat, ok je film, al san mora prekinit, to cu uskoro odgledat, pa javin
vs
#449 Posted : 24. travnja 2012. 8:54:12(UTC)

SNABBA CASH (EASY MONEY)

dobra krimi drama... još nisan pogleda skandinavski krimi film, a da nema srpske mafije, hahahahah... film uglavnom prati 3 lika čije priče se isprepliću, latino diler, srpski mafijaš i švedski student se spletom okolnosti nađu u istom poslu s drogom... nije čista akcija, prate se i njihovi osobni životi, tako da saznaš zašto ulaze u taj posao... malo podsjeća na traffic, samo šta nije onako stilizirano snimljen... upravo se snima nastavak, a ako je kome problem gledat na švedskom (velik dio filma je na srpskom i španjolskom), ameri već rade remake za 2014BigGrin

THE LADY

biografski film o aung sun suu kyi.. prvio dio filma je dosta dobar, prikazuje se u kakvim je uvjetima odrasla, kaos u državi i šta ju je nagnalo da se počne bavit politikom.... al kad je strpaju u kućni pritvor postaje malo jednoličan i patetičan... naravno, glavni general (diktator) koji je na vlasti i protiv kojeg je ustala s borbom za demokraciju, prikazan je ko negativac iz disneyevog crtića... film je moga bit bolji, zanimljiva je tema, al po meni, besson ga je previše razvuka i usra s patetikom zadnjih uru vrimena
vs
#450 Posted : 27. travnja 2012. 8:38:07(UTC)

CHRONICLE

film mi je teško smeće... tri prijatelja nalete na neku svijetleću pojavu u šumi, dobiju moć telekineze i tijela im ojačaju, moć počinje rast, i jedan postaje negativac... film traje 80min, prvih uru vrimena je dosadno do bola, efekti su na razini commodorea 64, a još san ga gleda na divxu, mogu mislit kako je na boljoj rezoluciji.. gluma je nikakva, a sve je uklopljeno u found footage žanr, jer fala bogu, jedan od njih se sitija stalno nosit kameru sa sobom. A kad na kraju ostane bez kamere u nesreći, film je prikazan iz perspektive nadzornih kamera na ulici ili kamera koje koriste policija ili prolaznici, tako da zadnjih 20min "glavnog obračuna" samo gledaš zgrade iz daljine i kako se dvi točkice probijaju kroz njih.. da nije smiješno, bilo bi tragično... najveći vrh je šta je film popularan u americi i zaradia je dobru lovu na box-officeu, pa nam vjerovatno slijedi u najbolju ruku jednako loš nastavak
Garfield
#451 Posted : 28. travnja 2012. 23:45:18(UTC)

vs wrote:

CHRONICLE

film mi je teško smeće... tri prijatelja nalete na neku svijetleću pojavu u šumi, dobiju moć telekineze i tijela im ojačaju, moć počinje rast, i jedan postaje negativac... film traje 80min, prvih uru vrimena je dosadno do bola, efekti su na razini commodorea 64, a još san ga gleda na divxu, mogu mislit kako je na boljoj rezoluciji.. gluma je nikakva, a sve je uklopljeno u found footage žanr, jer fala bogu, jedan od njih se sitija stalno nosit kameru sa sobom. A kad na kraju ostane bez kamere u nesreći, film je prikazan iz perspektive nadzornih kamera na ulici ili kamera koje koriste policija ili prolaznici, tako da zadnjih 20min "glavnog obračuna" samo gledaš zgrade iz daljine i kako se dvi točkice probijaju kroz njih.. da nije smiješno, bilo bi tragično... najveći vrh je šta je film popularan u americi i zaradia je dobru lovu na box-officeu, pa nam vjerovatno slijedi u najbolju ruku jednako loš nastavak

Ovo sam mislio gledati, ali posto ga je vs ovako napljuvao, sad cu ga sigurno pogledati :)

Evo napokon sam se nakanio pogledati The Fighter (2010) (najvise radi Bale) i mogu reci da je film solidan, ali nista vise od toga, jedino je Bale fantastican i kapa do poda.I drago mi je da je dobio oskara.

vs
#452 Posted : 29. travnja 2012. 8:35:06(UTC)

Garfield wrote:

Ovo sam mislio gledati, ali posto ga je vs ovako napljuvao, sad cu ga sigurno pogledati :)

oces rec, pogledat i uzivatLOL LOL LOL

dobar dokumentarac, traje 2:20h... masu zanimljivih likova i događaja.. mogu pogledat i oni koji ne vole bob marleya, nije samo o glazbi
vs
#453 Posted : 2. svibnja 2012. 8:32:51(UTC)

21 JUMP STREET

smećeBigGrin ... nasmija san se dva-tri puta na ice cubeove beštime (psovke), i to je to... odma po posteru vidiš koliko će bit dobar, hahhahaha
kico
#454 Posted : 3. svibnja 2012. 7:06:05(UTC)

vs wrote:

CHRONICLE

Koje je ovo smeće od filma!
Konkurira za najgori film svih vremena!
Umro od dosade, izgasio nakon sat vrimena muke gorke...
vs
#455 Posted : 3. svibnja 2012. 8:40:20(UTC)

THIS MEANS WAR

loš i dosadan film... a šta očekivat od onog šarlatana režisera koji se potpisuje McG, film mi nije bia ni zabavan, ni simpatičan... šteta tom hardya u ovom smeću... radije pogledajte true lies po stoti put ili u najgoru ruku Mr & Mrs Smith... čak je i knight and day bolji od ovoga
vs
#456 Posted : 3. svibnja 2012. 9:17:03(UTC)

kico wrote:

Koje je ovo smeće od filma!
Konkurira za najgori film svih vremena!
Umro od dosade, izgasio nakon sat vrimena muke gorke...

jel te možda podsjetia na onu epizodu x-files... kad neki teenageri nađu spilju u kojoj je neka "pojava" na podu (izgleda ko ona podloga za homerun u bejzbolu), pa kad stanu na nju postanu brži od svjetlosti, pa se obračunavaju među sobom, a ta brzina im troši organizam...ostala mi je u pamćenju prva scena, kad FBI radi očevid ubojstva, tipu je neko zabija bateriju (maglite) u facu, izgledalo je ka da se zabia motoron u stup sa 100km/h, i točno licem pogodia po srid stupa... meni je odma ta epizoda pala na pamet, totalno ista radnja, čak su pokrali to sa spiljon, samo je "pojava" na zidu, a kod muldera je na podu..
al kako bilo da bilo, nastavak nam ne gineBigGrin ...

jebote, u onoj americi, glavno da letiš i imaš neke moći, 100 milja box officea ti ne gineBored ... čitan okolo da će ovi avengersima rasturit sve, pa će DC napravit reboot batmana da mogu snimit svoju verziju avengersa (justice league), jer se nolanov ne uklapa u superherojski štih
vs
#457 Posted : 3. svibnja 2012. 23:03:06(UTC)

RED TAILS

ovi film se mora pogledatBigGrin ... tako je loš da je dobar, još se ne mogu stat smijat, možda i najgori ratni film o II. svjetskom ratu... jednostavno ne znan odakle počet, hahahahahah... aj, prvo, ono očito, produkcija, ovo pari neki b-film, a na sva zvona je reklamiran da ga je producirala george lucasova firma... ono, ratni spetakl rođo, hahahah... scenografija je u rangu ovih naših sapunica, kad god uđu u neku prostoriju pari da su ušli u interijer napravljen za neku školsku predstavu... efekti su bezveze, u svakom kadru se vidi šta je nacrtano kompjuterski...

scenarij, takvu hrpu gluposti ni ava karabatić ne bi uspila stavit na papir... definitivno mi je najdraži dio kad pilot crnac, smješten u bazi na jugu italije, dođe kuvat neku talijanku, ja mislin da joj se pojavia onako crn na vratima kuće u nekom južnotalijanskom gradiću 1943.god, da bi umrla od infarkta, a seljaci bi se skupili i spalili ga na lomači, hahahhah, al ne, oni nonšalanto šeću kroz misto, drže se za rukice, ona ga upozna sa svojom majkom, idila, hahahahahah... pa mi je na pamet oni film malena, nju su zamalo razapeli jer je ostala bez muža, a ova okolo paradira sa crncem, a niko ni da zatrese glavon u nevjerici, hahahahahha... ja mislin da danas bjelkinja dovede crnca u neko manje misto, bilo di na jugu mediterana, da bi bilo sranja.... a odnos između dva glavna lika, majko mila, koje inskonstruirane situacije, koji klišeji, znaš unaprid šta će ko napravit... pa odnos bijelih i crnih pilota, pa kakvi su njemci, pa ratni zarobljenici u gulagu.. sve skupa, smiješno do bola...

naravno, avioni prkose zakonima fizike, rade takve manevre u zraku da bi skinili i luke skywalkera bez po muke... a tek one nelogične gluposti.. njih četvorica napadaju njemački aerodrom, nakon šta prate oštećeni avion, švabo javlja svojima da ga prate, a niko da uzleti, oni se penju na topove, hahahahahha... onda jedan avion sam samcat napada njemački ratni brod koji, naravno, sam plovi neprijateljskim vodama 15m od američke baze, pogodi ga sa rafalom, ovi eksplodira ka da drže kontejnere s gorivom na palubi, hahahhahah....
malo san bacia oko na neke recenzije ljudi šta se kuže u avione, avijatiku i drugi svj. rat, takvo blaćenje nisan odavno pročita... od izgleda aviona, kretanja, formacija, taktike, ko da san ja bia tehnički suradnik na snimanju, hahahahhaha... ma kurac, i ja bi bolje ovo napravia, hahahahah..

i naravno, šlag na kraju, gluma, ova dva glavna glumca nemaju blage veze glumit, al dobro, nemaš pojma ko su, pa te boli briga... al onda dođe u kadar šef... tri riči, cuba gooding junior, hahahahha glumi nekog višeg oficira, kad misliš da ne može gore, uvik se nadmaši, hahahahahha, nema jače scene, nego kad ide ispast faca, pa zapali lulu i nešto posere,hhahahahaha... al moran priznat da ni on nije najgori u filmu, tu titulu je suvereno odnija terrence howard, takav izgovor teksta ni bore lee nema u svojim filmovima, hahahahahahaha... jedino šta in može bit olakotna okolnost je šta onako glup tekst ni ne zaslužuje bolje...

obavezno pogledat
feniks
#458 Posted : 4. svibnja 2012. 11:44:44(UTC)

Man
Pogledao Osvetnici nisam zadovoljan trebalo je vise tuce i eksplozijeSmile
Ovako svakih 15 minuta neka prica ajde molim vasLaugh
Hulk kad gazi gazi minut dva pa na sta to lici?
Jos nema jedne jedine Natali PortmanLove Love
Zbog gore navedenog 7/10
vs
#459 Posted : 4. svibnja 2012. 12:10:01(UTC)

feniks wrote:
Pogledao Osvetnici nisam zadovoljan trebalo je vise tuce i eksplozijeSmile
Ovako svakih 15 minuta neka prica ajde molim vasLaugh
Hulk kad gazi gazi minut dva pa na sta to lici?
Jos nema jedne jedine Natali PortmanLove Love
Zbog gore navedenog 7/10

ako se tebi nije svidilo, onda san ja debelo najebaBigGrin
vs
#460 Posted : 4. svibnja 2012. 22:36:48(UTC)

HELL

njemački post-apokaliptični survival akcioni triler (koji opis, heheheheh).. riječ hell na njemačkom znači svijetlo... ja mislia pakao, a đava ga odnija, nigdi đavla u filmu, hahahaha.. film počne dobro, događaji se redaju, al onda nakon nekih 45min radnja zapne na jednoj farmi, i onda na kraju zadnjih 10min malo akcije.... sviđa mi se ovi đir filmova, al ovaj ne nudi ništa novo, sve je već viđeno i to dosta bolje u filmovi the road i the book of eli... da nije njemački film, mislin da ga ne bi ni pogleda, mislia san da neće bit standardna holivudska pizdarija, a ispa je baš to, radnja predvidiva, glumci srednja žalost, osim ove glavne, ta nema blage veze, glumi i naše gore list, stipe erceg, lik ima neku karizmu, al u ovom filmu je neiskorišten... šteta, film je moga bit puno, puno bolji, ovako, za zaborav
Users browsing this topic
Guest (13)
58 Pages«<2122232425>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.