magični vjetar wrote:Nathan wrote:Dado R. wrote:Potrebne su, ali zavrsavamo onaj dio pozadinske administracije nakon koje bi trebalo biti moguce svako izdanje
vidjeti svaki dan koliko ima primjeraka aktualno, pa racunam da ce to proraditi za 2-3 tjedna.
Tako da ce update biti uskoro... a ako stignem prije toga ja cu vec napisati sto je kriticno...
Ovako napamet znam samo da je DD kolor 3 pri kraju, a ni broj 4 nije daleko od toga...
Super, vrlo korisna stvar za tempiranje kupovine ljudima većih želja od trenutnih mogućnosti, no pribojavam se pravog stanja stvari kad onako drmne u rebra.
Vidjet ćemo uskoro, jel'...
Biti će zanimljivo viditi te podatke.
Sada sigurno ljudi puno više kalkuliraju da li će kupiti neko izdanje ili ne, a kad još i vide da ima 98 ili 99 knjiga na skladištu onda većina odgađa kupnju za koji mjesec. Sada posebno treba imati na umu da su neka izdanja pala na 300 izdanja i da treba brže reagirati.
Da, moglo bi se dogoditi da zadnjih nekoliko primjeraka nekog izdanja plane odjednom samo zato jer više nema mjesta odgodama kupovine (s obzirom na preostale zalihe).
Ja također recimo paralelno kupujem nove Texiće (dobrim dijelom zbog inicijalnog popusta) i pritom malo zlorabim dobronamjernost Dada u najavama veseleći se i požurujući najnovija izdanja (self-busted
), a zapravo imam još lijepu rupu za krpat u već izašlim tj. starijim brojevima koja trenutno pate zbog ograničenog budžeta (još kratko srećom)... Tako da govorim i u svoje ime kad kažem da ćemo napraviti kaos kad vidimo pravo stanje!
No, živi bili pa vidjeli, ne prognozirali!