kit teller wrote:[quote=vs][quote=kit teller]
sve to možda i stoji, ali ukus ti je zajebana stvar....meni recimo obarvani bonelli ne smeta nimalo, čak mi je koloriran Tex od početka na Gallep crtežu jako dobar...mislim da sa dobrim kolorom ni Ferrijev crtež u vampiru gdje prevladava mračna atmosfera neće izgubit ništa na izvornosti....ja ti evo mislim da je sve to samo stvar navike...navikli na cb Zagora u Dnevniku pa se sada teško rešit predrasuda...tako bar mislim...
a za klince-nešto jih svejedno čita Zagora(moj sin recimo)kolor je jako dobra stvar...da mu danas stavim cb Iskra televizor i novi HD kolordelux LC kojeg misliš da bi izabrao?...
navika i navika...ništa drugo...meni bi recimo Nathan kolor izgledao prekrasno(dokaz njegovi jubilarci)...koje lipote od Marsa,orbitalnih stanica i planeta u koloru....ali se slažem...U DOBROM KOLORU....
ovaj Republika Zagotr koliko sam do sada imao prilike vitit ima odličan kolor...i menio je to dosta....
Volim cb svjet i Dnevnik ali vremena se mijenjaju,standardi isto i zašto ne nešto izvorno napraviti na moderniji način?
a za one tradicionaliste ionako sad Agarthi obečava Zagora od početka....
koloki sam manjak možda i u meni prevlada ono konzervativno i uzmem i te Agarthijeve Zagore...
ne odbacujte jelo koje niste probali ili se možda niste još navikli na ukus jela....
Zagor kolor je mix svih kuhinja, mirisa i začina u jednom pakovanju....
probajte bar prvo jelo, možda postanete ovisni....
pozdrav.
meni je c/b strip puno draži od ovih u boji, a pod tim mislim i na one šta su originalno zamišljeni da budu u boji (ameri, francuzi)... ovo naknadno bojanje bonellija mi je bezveze, kod naknadno obojanih stripova ima bolji i lošiji izvedbi, al su mi uvik dosta lošije od originala, a onda mi vjerovatno i podsvijest govori da lošije izgleda... moguće da je to stvar navike, al ne virujen, jednostavno mi je puno draže kad nije boja u igri i kad se ne petlja po originalnoj zamisli...
malo ti je pogrešna usporedba s televizijama... prije bi reka da se radi o vrhunskoj HD televiziji na kojoj ćeš sinu prikazivat obojanu verziju casablance, sad to može bit dobro ili loše obojana verzija, al nije originalna... neko ko je gleda film stoputa, sigurno će pogledat i kolor verziju, ovisno o ukusu, svidit će mu se jedna ili druga...dobro, ne znan kako bi je doživia klinac koji je pogleda prvu put u životu, a da je verzija u boji, al mislin da kad odraste i shvati o ćemu je riječ da će mu bit draža originalna c/b verzija
zato san samo iznia svoje mišljenje da bi, po meni, najbolja verzija zagora bila ona koju san prije navea (c/b,cijela priča u knjizi, orig. naslovnice)... i naravno da je onima koji posjeduju zagora u 45 edicija, napeto to imat i u boji
skupljan tex kolor od LL, ali radi kontinuiteta, ne radi boje... nije mi odbojna ka oni masakr alan forda, al pošto volin LL HC izdanja, a mora bi se načekat dok dođu te prve epizode na red, odlučia san se na kupnju... ovo samo govorin, da ne misliš da nisan vidia o ćemu se točno radi...
a šta se tiče ps3
... malo san se zeza jer bi 99,99% dice danas prebilo roditelja koji mu kupi strip umisto ps3
.... a i meni je veći gušt s ekipon bacit u parove na balun (PES) nego sam doma čitat stripove