anto wrote:Pozdrav svima, pokušao sam da se registrujem čim se forum otvorio, ali imao sam problema sa lozinkom!
Sve najbolje Dadama i sa forumom kao i sa izdavačkom kućom.
Mene interesuju neke neboneli stvari:
1.Riđobradi je najavljen još za drugi maj, a evo prošlo je 2 i po meseca i sve se najavljuje osim njega.Nije da brinem, ali me interesuje kada će izaći i da li ćete biti u mogućnosti da izbacite tri albuma do kraja godine (sa obzirom da je već kraj sedmog meseca)?
2.Spirou - epizode od 12 do 19 su izdale DN; nadam se da ćete preskočiti ove epizode.Svi ljudi koji kupuju vašeg Spiroua (barem one koja ja poznajem) imaju te albume i verovatno neće duplirati i Libelusove.U stvari, njih bi po meni trebalo izbaciti dosta kasnije, a možda i grešim.
3.Klara i Font - šta se dešava sa ovim bibliotekama ?
4.Kakav je plan za Libelus biblioteku nakon Vampir boja ??
Unapred hvala na odgovorima i sve najbolje sa radom !
Hvala!
1. Iskreno, kasni prijevod, ali uskoro ce i to biti rijeseno. Ako bude moguce odradit cemo najavljeno, mozda i 4 knjige do kraja godine, vidjet cemo.
2. Mislim da necemo preskociti ove epizode. Mislim da ima puno vise onih koji ne zele da se preskace nego obrnuto. A osim toga, iskreno, Spirou ima jako
malo podrske od stripofila, onih koji ga kupuju, iako je vrhunski strip.
3. Sto se tice Fonta, sve sto je bilo dostupno objavili smo, za neke druge albume cekamo da se prikupe materijali. Imamo i nekih dodatnih ideja oko tih materijala
ali vidjet cemo. Klara vjerojatno nece ici ove godine, ali vec pocetkom iduce trebala bi izaci jedna ili dvije knjige. Ukupno ih ima jos tri, od onih materijala za
koje znam, mozda se u medjuvremenu skupilo jos za jednu knjigu vidjet cemo. Planirali smo ih nesto brze raditi, ali zbog raznih obaveza nismo uspjeli
sve planirano odraditi u najavljenom roku ni za druge puno duze serijale. No nadoknadit cemo mi to, nema brige.
4. O tome ne bih jos dok se u potpunosti ne konkretiziraju planovi, no prije svega idemo zavrsiti BV.
Hvala i pozdrav.