Rank: Ponekad navratiJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 224 Location: Zagreb
|
Dobar dan! Ja sam novi ovdje, pa bi molio izdavače da mi odgovore kolika bi otprilike bila cijena novih Dylana. Unaprijed hvala! Vaš vjerni čitatelj! Al ozbiljno, imate li bar okvirnu sliku/iznos?
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 751 Location: Split
|
Dobro govori Šta se još sprema za Mafest?
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 24.8.2011.(UTC) Posts: 167 Location: POZAREVAC
|
Molim Dade za pomoć ! Našao sam čoveka koji dolazi na Mafest i koji će mi kupiti 4 Zagorove knjige u boji i 4 poslednje knjige Magičnog Vetra ( od 41-44 )! Vidim da će Zagor biti 460 kn. To mi je jasno. Pitanje je koliko će koštati 4 poslednje knjige Magičnog Vetra na Mafestu? molim za precizan odgovor kako bi znao koliko da dam novca čoveku i koliko da ga častim uz to! Hvala na odgovoru!
|
|
|
|
|
Osjećam prisutnost Nathanskog Dade i nove naslovnice Nathana koje drži pod rukom u obliku knjige br. 4... Jesam li u pravu?
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,936 Location: Makarska
|
Hm, zar nisam to ja vec stavio na sajt...?!
|
|
|
|
|
Dado A. wrote:Hm, zar nisam to ja vec stavio na sajt...?! Same naslovnice da, no knjigu nakon Melininog mariniranja ne... Zanima me koja će na kraju naslovnica biti "ona"!
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,936 Location: Makarska
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 1.11.2011.(UTC) Posts: 7 Location: Murska Sobota
|
Ima li Libellus u planu da izdaje Thorgala i Asterixa ?
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 18.7.2011.(UTC) Posts: 147 Location: Slovenija
|
Mister-no wrote:Ima li Libellus u planu da izdaje Thorgala i Asterixa ? aha, to i mene jako zanima....
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,902 Location: Zagreb
|
Mister-no wrote:Ima li Libellus u planu da izdaje Thorgala i Asterixa ? Ne planiramo to.
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 24.10.2011.(UTC) Posts: 1,722
|
neko je zaboravio stavit najave za mafest izdanja ... pobogu, razveselite malo ovaj napaćeni narod
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 269 Location: He-lve-ti-la
|
Pitanje: Vi ce te objaviti one tri Dylanove epizode koje je Ludens iz pravnih razloga morao da preskoci, zar ne?
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 12.7.2011.(UTC) Posts: 807 Location: planet Zemlja
|
King Warrior wrote:Pitanje: Vi ce te objaviti one tri Dylanove epizode koje je Ludens iz pravnih razloga morao da preskoci, zar ne? Četiri. Hoće.
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 17.10.2011.(UTC) Posts: 201 Location: Novi Sad
|
profesor-inz wrote: Molim Dade za pomoć ! Našao sam čoveka koji dolazi na Mafest i koji će mi kupiti 4 Zagorove knjige u boji i 4 poslednje knjige Magičnog Vetra ( od 41-44 )! Vidim da će Zagor biti 460 kn. To mi je jasno. Pitanje je koliko će koštati 4 poslednje knjige Magičnog Vetra na Mafestu? molim za precizan odgovor kako bi znao koliko da dam novca čoveku i koliko da ga častim uz to! Hvala na odgovoru! Profo, ko ide na Mafest? Da nu dam i ja pare za 4 Zagora! Molim za pomoć
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 41 Location: RijekA,CROATIA
|
Dado R. wrote:Mister-no wrote:Ima li Libellus u planu da izdaje Thorgala i Asterixa ? Ne planiramo to. ...to ste rekli i za zagora
|
|
|
|
|
smolA wrote:Dado R. wrote:Mister-no wrote:Ima li Libellus u planu da izdaje Thorgala i Asterixa ? Ne planiramo to. ...to ste rekli i za zagora Budu, budu!!
|
|
|
|
|
Pa kad vi znate bolje od nas sto cemo raditi a sto ne, sto nas onda pitate?
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 570 Location: Nis Srbija
|
vs wrote:neko je zaboravio stavit najave za mafest izdanja ... pobogu, razveselite malo ovaj napaćeni narod Cekam specijalce Mister Noa i Marti Misterije.
|
|
|
|
|
Kako smo zaboravili najave kad smo odavno najavili sto ce ici za Mafest...
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.