profesor-inz wrote: Doneo sam odluku da uzmem i prve dve knjige Dilana Doga, kolekcionarsko izdanje VČ je otišlo na Limundo pa kog interesuje može tamo da ga potraži. Žao mi je pomalo odličnih tekstualnih priloga, pa otud pitanje,
hoće li i Dilan Dog biblioteka imati neki tekstualni prilog? Bilo bi zaista dobro. To i mene također zanima...hoće li biti tekstova?
p.s. - ako nemate adekvatnu osobu za tekstove o horor žanru (mislim na cijelokupni žanr što obuhvaća književno-filmski dio, ali i u stvarnom životu), a voljeli bi imate takve tekstove u Dylan Dog knjigama, slobodno se možete meni javiti (moj je blog
"HororFilm Playground predstavlja...", a jedno kratko vrijeme sam pisao za časopis
"Plan B", gdje su teme bile nevezane za horor žanr, te za
"NOSF"), gdje svako malo objavljujem top liste (poput
"25 naj scena sa školjkom i pisoarom" ili
"9 Najboljih momenata u Horor, SF i Fantasy filmovima...) ili tematski vezane tekstove poput
"Zombiji fenomen horor žanra i vudu religije ili
Abraham Van Helsing - Junak Gotičkog Horora... a kod mene se uvijek može naći tekstova o hororu, i to nevezano uvijek za film jer se orijentiram na sve pa bilo to klasična književnost, strip ili cryptozoologija, te sve stvari koje danas još nestvarno zvuče (egzorcizam, duhovi, vanzemaljci, nepoznate beštije i sl.).
Vjerujem da bi se lako za sve dogovorili....
p.s 2 - hoće li Dylan biti u boji ili crno bijeli?
"- Even a tramp like me, no matter what happens, I know there's always a brother who won't refuse me a bowl of soup."
- Tuco -