Ufff, došli smo do onog kada možemo govoriti o ostatku, a ne večini strip junaka koji su predočeni na Bonelli sajtu a kod nas još nisu objavljeni...
Ono malo šta je ostalo predočit ću ovdje a vi birajte šta kako i di....!
1.
BrendonJunak kojeg svi izdavači izbjegavaju. Čim se spomene njegovo ime svi odmahuju rukom.
Neki govore da je sveopće sranje, a drugi da ima vrhunskih epizoda.
Međutim, u Italiji prolazi dobro, regularna serija broji 81 a specijalci 10 objavljenih epizoda.
Samo još i napomena da je Brendon posljednji dugovječni Bonelli serijal.
Dobro si rekao, sveopće sranje, ali ima genijalnih epizoda.2.
Shanghai DevilNovo,novo, najnovije! Kad je već Libellus izbacio cijeli serijal Skrivenog Lica red je na njemu da izbaci i Šangajskog đavla.
Osim ako ih netko od nadobudnih izdavača ne preduhiti. No, čisto sumnjam!
Najavio Libellus.3.
SighmaJedini do sad neobjavljeni Bonelli one-shot! Od postojeća četiri komada trojica raznih izdavača objavila su po jedan one-shot.
Dragonero je objavio Veseli Četvrtak, Oči i tamu Libellus, a prije nekih mjesec dana objavljen je od strane Pheonix Pressa i Mohikanac.
Tražimo četvrtog izdavača....
Ako se ne varam, najavio Phoenix Press.4.
Jan DixSerijal od samo 14 epizoda!!! A kako je u zadnje vrime moderno izdavat nešto što ima početak i kraj izdavači su ostali gluhi na ovaj mini serijal. A tako bi lijepo legao da zaokruži sve te mini serijale koje zadnjih godina prezentira Bonelli kuća.
Mislim da nije vrijedno izdavanja. Naravno, ''de gustibus...''5.
Legs WeaverSvako nekog vremena primjetim da se netko zaleti pa priupita za izdavanje ovog serijala. Očekivano je bilo od Libellusa kada su rekli da će izdati sve od Nevera ikada, međutim ovaj serijal nema nikakve veze sa Neverom, tako da je i to propalo u vodu. Vjerujem da će svi koji probaju Bonelli mangu na kraju ostati zadovoljni samo naslovnicama serijala, a ne onim unutra.
Vidi pod Jan Dix...6.
Jonathan SteelePosljednji 64. broj mister Steela izašao je još 2004. godine, a do dana današnjeg nema prikladno suludog izdavača koji bi se usudio pokrenuti ovaj serijal kod nas. Možda su i Bonellijevci vidili u kom smjeru vitar puše pa su ugasili serijal prije većeg blama....
Nisam čitao, ali svejedno vidi pod Jan Dix...7.
Gregory HunterSamo 18 objavljenih epizoda uz najgori logo koji sam ikada u životu vidio, izuzev VČ Zagor Oda - brane priče! Dosta i ćoravome!!!
Nisam čitao, ali morat ću zbog Serre pa ću tek onda stvoriti dojam.plus
jedino ne ulazi u ovaj osobni osvrt
Napoleone jer taj jedan jedini Maverikov prvi broj ja imam, a vi ga nabavite ili se dovijeka pitajte što se radi unutra ustvari.... :)
Vidi pod Brendon...Ajd bog!
Moji komentari ne odražavaju mišljenje ostatka strip čitateljstva nego isključivo moje osobno i svaka sličnost sa stvarnim osobama je slučajna.