Rank: Strip-AutorJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 78 Location: Novi Sad
|
Ovde mozete da me pitate za bilo kakvu glupost. Takvi ce biti i odgovori
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 237 Location: Angrenost (blizu Splita sela)
|
koliko je sati u novi sad? Nice view from hell.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 237 Location: Angrenost (blizu Splita sela)
|
fala. znaci biće me'da:)) Nice view from hell.
|
|
|
|
|
Kad već pričamo, jes'li ti Curumo, Čurumo, Ćurumo il' Kurumo? Sta je na avataru, sitno je pa se ne vidi....?
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 570 Location: Nis Srbija
|
cat claw wrote:Ovde mozete da me pitate za bilo kakvu glupost. Takvi ce biti i odgovori Ma sigurno ce biti i toga. Vidim ulogovao se Cronos. Cekam specijalce Mister Noa i Marti Misterije.
|
|
|
|
|
cat claw wrote:Kad već pričamo, jes'li ti Curumo, Čurumo, Ćurumo il' Kurumo? Sta je na avataru, sitno je pa se ne vidi....? jao koliko puta to moram da ponavljam: K kao K...ata, Kastel Stafilic i Kula Kotonda na avataru su razedinjene drzave amerike tj. konfederacija iz Niš i južnije Nice view from hell.
|
|
|
|
|
ah, zo.... A zasto Kurumo a ne Curunir ili Sarki? Samo pravis zbrku. Makar stavi Zarumana na avatar da te odma' poznamo. Iz koje godine je zemljovid? Pred rat?
|
|
|
|
|
pa red je malo na kvenijskom, to mu je pravo ime, ostalo su prevodi i nadimci. u biti, na pocetku rata tj. rana 1862, kad se cinilo da ce Sibley do kalifornije. Nice view from hell.
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 68 Location: Solin
|
Pozdrav stari vraču
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,900 Location: Zagreb
|
Cika Bane, tko crta one ilustracije za Dok Holideja? Jesu neke tvoje?
|
|
|
|
|
Pre ihahaj godina Brane Perkovic (boje) i ja (olovka) smo uradili pedesetak ilustracija za Dok Holideja koje nisu koriscene pa su sad dosle na red... Ima par komada koje je Perkovic radio sam. Iz tog vremena je i ona zuta naslovna za Katu koja je zavrsila na USA izdanju http://www.comiccollecto...-4c32-8464-40c04d6eb105 .
|
|
|
|
|
Uh, ima sjajnih ilustracija! Vidio sam da i tebe spominju u impresumu pa sam pomislio da bi to moglo biti to, i bio sam na dobrom putu. Ima li negdje na netu da se moze pregledati te ilustracije?
|
|
|
|
|
nema. Mogu samo da postavim nesto ovakvo.... 03, 09, 10, 11, 14 je Perkovic sam.
|
|
|
|
|
Uh, super, bas bi ovo volio vidjeti u originalu...
|
|
|
|
|
uh, uh, uh... nemoj da ti to prijeđe u naviku. valjda zbog Monike Nice view from hell.
|
|
|
|
|
Curumo wrote:uh, uh, uh... nemoj da ti to prijeđe u naviku. valjda zbog Monike Uh, uh... dokazujem odakle je nastao covjek... Smije li onda Ah, Ah... talijani ce misliti da se smijem...
|
|
|
|
|
ah, to bi bilo jako a s njima je ionako sve smijesno, pa i to. ionako stalno pišu mmmm... Nice view from hell.
|
|
|
|
|
Dado R. wrote:Uh, super, bas bi ovo volio vidjeti u originalu... Ako i ove godine prolazite kroz NS, zasto da ne!?
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 13 Location: Beograd
|
Samo da otpozdravim gos'n PreCedniku... strenvvm et virtvte
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.