bubo wrote:vas dvojica bi trebali otvoriti poseban topic za svoje zajebancije i ostavit pošten narod na miru
,eh a što se tiče pravila ja ih još učim i opet mi nije sve jasno,npr ova automatska zamjena jer meni neko prošlo kolo nije igrao igrač iz sredine a na klupi imao njegovu zamjenu sa 11 bodova ali sistem meni ubaci odbrambenog sa -1 ,molim pojašnjenje
Zato sto si ga stavio kao zadnjeg u zamjenu. Prvi igrac za zamjenu bio ti je O'Shea a minus 1 bod. Drugi igrac bio ti je Heitinga a tek treci Lallana.
I nema veze koliko je tko osvojio na klupi, zamjene se ubacuju kako si ih ti slozio, dakle O'Shea je bio prvi i on je uletio kao prvi.
Klupu isto mozes mijenjati tko ce biti prvi a tko drugi i treci. Kao sto mijenjas igrace inace, samo mijenjas ih na klupi.
Postoje iznimke kad ti nece uzeti prvog iz zamjene a to je moguce samo u slucaju da igras u nekom nizu (obrana, vezni ili napadac) s minimalnim
brojem igraca i taj igrac ti ne odigra, onda ce ti uzeti za zamjenu prvog koji odgovara toj poziciji (obrana, vezni ili napadac).
Npr. minimum igraca u obrani moras imati 3. Ako si igrao s tri u obrani i jedan od njih ti ne igra, onda ce ti uletiti netko s klupe umjesto njega,
ali nece ti u tom slucaju upasti prvi igrac na klupi vec prvi obrambeni igrac. Ako igras s minimumom napadaca (1) i on ne igra onda ce ti upasti prvi napadac.
Ako igras s minimumom veznih (2 igraca) onda su ti na klupi ionako 3 veznjaka, pa tada to ne igra ulogu.
Ali inace svaki igrac moze zamjeniti bilo koga s klupe, kao sto rekoh, osim ako igras s minimumom tih igraca.
Ako nisam dobro pojasnio, kazi pa cemo ponovo...