vs wrote:evo radi se na ligi 10... trenutno je liga 13...suspendiralo varteksa, šibenik i karlovac za prvo kolo.. ne piše oće li se registrirat 3.0 za protivnike... fala Štici za ligu 16...
i jedna lijepa vijest.. gleda san prognozu, u subotu zovu sunce i 19 stupnjeva u hladu...moglo bi bit 15 iljada ljudi na poljudu
Problem nije Stico i liga 16. Problem su temelji na kojima pocivaju vecina prvoligasa. A oni ne da su truli, vec poprilicno uruseni.
Gradovi ne mogu pomoci sami sebi, a ne da financiraju klubove, a jakih firma uglavnom nema, i ne ulazu, a oni koji bi mogli nece
s pravom jer ne vide nikakav koncept. Zasto bi punili neciju blagajnu koja je rupa bez dna.
Ma vidi Hajduk, pazi, nema sponzora. Jebes ti takav menadzment koji i ovakom Hajduku nije mogao osigurati kvalitetnog sponzora.
Da me se krivo ne razumije, ja sam oduvijek bio za ligu 10 jer to je maksimum sto mi mozemo igrati a da bude iole kvalitetno.
Igralo bi se cetverokruzno i svi bi klubovi imali sigurno vise novaca, jer bi igrali atraktivnije utakmice.
Uzmi samo npr. Hajduk, ako na poljud dodje dinamo uglavnom je rasprodano. Pa zar nije bolje da dodje dva puta dinamo
nego da nam dodje Karlovac umjesto dinama. A Hajduk je time jos najmanje pogodjen jer ima uvijek najvise navijaca na stadionu i na malim utakmicama.
Ako je Svicarcima liga 10 dobra a sve drugo previse, o cemu cemo mi pricati. Oni imaju skoro duplo vise stanovnika, a o novcanim mogucnostima
necu ni pricati. Uzmi npr. Basel. Pa vlasnica moze kupiti iste igrace koje ima i Abramovic ali nece, nema potrebe...
A Basel svejedno izbaci ManU iz lige prvaka...