Cedevita_limun wrote:Lijep pozdrav svima:-)
Ja sam relativno nov u cijelom ovom svijetu stripa pa bi imao nekoliko pitanja na koje se nadam da cu dobiti odgovor:-) kao djete sam citao Alan Forda i zagora [kao i sva djeca u moj gradu] i onda je nastupio period dugog prekida u kojem bi kadikad kupio kakvo trafika izdanje martina ili nathana da si skratim vrijeme, i nista vise od tog. Sve dok nisam cistim čudnim spletom okolnosti dobio u ruke libellus kolekciju 3 mislim. Odma nakon toga sam kupio sva 4, da bi malo nakon toga otkrio vaše police u profilovom megastoreu i poceo rapidnom brzinom popunjavati police utvrdokoricenim divotama:-)
a sad ta moja pitanja, jedan od najdrazih likova koje trenutno čitam je demian [sva sreca pa je ostalo dovoljno knjiga da se moze kupit povoljno] i kratkim surfanjem po netu sam vidio da osim ovih 18 brojeva koje ste izdali postoje i neka 3 godišnja izdanja. Da li postoje ti brojevi na hrvatskom, i ako ne, postoje li planovi u libellusu da ih se izda? Osim toga, vidio sam da izdajete i zagore u boji, ali to su dosad uglavnom bili brojevi koji su u nas u Dbk izlazili kao zagor extra zar ne? Postoje li planovi za tiskanjem u koloru brojeva koji u izlazili samo kao zagor [vise na sf su bacali, sa raznoraznim krakenima, atlantidama i inim divotama]. Sjecam se da mi je epizoda sa sedam gradova cibole bila najdraža, ali bilo ih je tu jako puno.
Unaprijed hvala za odgovore i jedno veliko hvala za ovako dobra i kvalitetna izdanja, užitak ih je citati
Mozda nije na meni da odgovorim na ovo, ali evo ... Kolko znam oni imaju u planu da izdaju i speciale od Demian, sad kad to ce ti morati oni odgovoriti, a sto se tice Zagora. Oni su krenuli kornoloski kao i u Italiji a do kojeg ce broja ici kolor Zagor to ovisi o Talijanima. Cini mi se da je za sada sigurno da ce izaci 125 knjiga, ali licno se nadam da ce izaci i puno vise od toga. Sad to bi bilo nekih 300 i kusur epizoda, i to vec zahvata dosta vrhunskih prica.
I ima jedan tako reci moto sto se meni svidja kod Libellusa da kad pocnu nekog junaka da izdaju, oni ce izdati sve od njega, samo je pitanje vremena.