ono jucer protiv osijeka je bila tragedija, nismo zapucali....
bas san se ponada da cemo igrat bolje i bolje, pa se vrati andric, pa kakva je ono reakcija kod prvog gola?? ispa je ko malo dite
prvih pola sata nas je polomilo uz sudacku pomoc, na caktasu je bia cisti crveni, i mislia san, ovo necemo dobit da ga jebes, u siricevon gradu, nema sanse, svaki kontak nan je sudilo faul, a osijecani klizu u kost i nista, onda kad je vidia da smo toliko losi da nema straja, zalipija je koji zuti...
a kad je neretljak da gol, zivi zid stoji na 12m, a faul na 20m i niko sucu ne sere, vidi se da niko ne puca slobodne, odma bi primjetia da udaljenost nije u redu... ja da igran u hajduka i da mi mato puca slobodni, odma bi se ostavia baluna, pa oni covik ne zna hodat... da se ispraksira pucat slobodne u koreji???. pa jebi mater, tamo svaki ima metar i zelju da naraste, i moja baba bi pribacila zivi zid
da me se krivo ne shvati,
osijek nas je ispegla samo tako... nismo spojili dva dodavanja, svaka in cast...
al onakvo sudjenjen je ubilo i ono malo nogometa sta je bilo na terenu... i onda ona lakrdija s bakljadon, ovi idiotizam sa tri prekida nema smisla, ili prekid na prvu baklju u terenu ili nemoj radit pizdarije... mogu mislit kako je nekome napeto trcat po zimi, nakon sta se oladija... nema smisla
onda san gleda jugoplaju protiv cede, suze mi na oci isle kad smo ih ispeglali
... jebate, ljudi se vratili iz penzije, bacaju se na svaki balun, steglo me u grlu kad smo dobili na cistu pozrtvovnost.... oni play iz cedevite nas je prolazia kako je tija, al trojica su isla na njega, cista ludost nas je izvukla... uf, kad san se sitija koliko san volija kosarku kad san bia mali
...
al vratit ce se prvenstva u ovi grad, kad-tad... kad samo promislin, jedino sta nan triba je lova, pa koliko smo talenata prokockali u svi sportovima, a i dalje imamo sta pokazat... jebote, da imamo samo korektno uredjenu drzavu, radili bi nered po evropu (u sportskom smislu, naravno)
a onda levante-barca, onakvo sudjenje nije ima dinamo za franceka
... inace reala "mrzin", za barcu navijan samo kad igra protiv njih, al oni penal jucer jer ruganje.... znan da mourinho inace sere bez potribe, al od jucer, ima o cemu pricat naredne tri sezone.... dobro, barca one levate moze dobit i sa 7 igraca, al daj brate, pokazi na terenu, a ne onako se crnit