feniks wrote:vs wrote:feniks wrote:Pogledao Sigurnu kucu,film brzog tempa 2 h prodje kao tren.
Na velikom ekranu izgleda odlicno.
Glumci na nivou zadatka, rezija dobra jedina zamjerka mali klise na kraju.
Denzel je u tom (pogledajte film pa ce te znati na sta mislim) stvarno poceo pretjerivati
Zato 8.5/ 10
gleda san trailer, nije mi se svidia, baš šta si ti reka, sami klišeji... a i ne sviđa mi se
kako kamera leta non-stop, tako da ću se strpit dok ne izađe za skinit
Nisam gledao trejler, tako da ne znam za to
letenje film jeste dinamican.
Ali meni malo brza kamera ne smeta naprotiv.
Odavno ne snimaju vise ovakve filmove
nije ni cudo da je film pokazao ovakve
noge na boksofisu.
Ja vec godinama nastojim sve sto me zanima od filmova pogledati na velikom platnu, a ekran racunara cuvam za serije.
P.S. Filmovi tipa Artist nemaju kino publike ja da sam distributer preskocio bih ga.
mislin na to kako film izgleda, ko da je kamerman ima parkinsonovu bolest... dobro, to je stvar ukusa, nekome se to sviđa, meni osobno ne, pa mi je odma manje napeto gledat film...
samo nije mi jasno zašto kažeš, odavno ne snimaju ovakve filmove??....
meni nema razlike između bournovih identiteta, mission impossible, salt i ovoga, a i sam kažeš da ima brdo klišeja... nemoj me krivo shvatit, ne želim se svađat, samo pitam šta je posebno u ovom filmu, jer meni se čini da u zadnje vrime samo snimaju ovakve filmove, pa kad naleti nešto tipa, tinker,tailor,soldier,spy, osjećan se ka da san dobija na lutriji
a kod the artista si dijelom u pravu... naravno da nije mainstream film, al postoje i art-kina.. a ne možeš mi reć da bi teže "prodao" kino publici the artist ili huga od recimo the iron lady, a dangerous method ili the descendants, koji se svi nalaze na repertoaru multipleksa u splitu..
a šta se tiče gledanja filmova u kinu, i ja volin ić u kino, ako je dobar film , bude mi duplo bolji, isto tako ako je loš, bude mi dosta gori, ima nešto kod toga gledanja u kinu da pojača dojam filma.... nije mi važna radnja, samo da je film dobar, al izgleda da ti i ja imamo različite ukuse, pa ono šta je tebi gušt gledat u kinu, mene smara..
i ne brini, hahahahaha... ne gledan filmove doma na kompjuteru, iman velik tv, ludilo surround i bluray.... tako da mi slušanje glupih komentara u kinu u akcionim filmovima nije teško propustit
btw.. pogledaj THE GREY mislin da će bit po tvon guštu... sad je opet problem šta se još ne zna kad će se pojavit u kino distribuciji... a divx je divx, jebiga