Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

35 Pages«<1314151617>»
HNK HAJDUK SPLIT
digging_bill
#281 Posted : 23. travnja 2012. 15:33:31(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
Ma pusti te navijače na baterije, navijaju za "svoj" klub samo kad je dobar, ma nemoj Flapper , porazi su sastavni život sporta, meni se svidja što u Hajduku se napokon okreću mladima i mislim da će to doći sve na svoje. Pravi navijači su uvijek za svoj klub bez obzira na sve, navijam za Hajduk od kad znam za sebe, prvenstveno zbog Bake, a poslije Mikija.
Evo jedna fina pjesmica od Ultrasa Mostar za navijanje i privrženost...

Ne plači mama molim te nemoj se brinut' znaj da volim te jer on je meni sreća sva moja ljubav jedina
Suze mi teku kad izgube, osmijeh na licu kad bolji je, al` ne razumiješ što je to on je cijeli život moj
...NANANANANANA...
Ne brini tata molim te, nedjelja sveta je za mene 'ajde razumi jednom to svetinja i gotovo
...NANANANANANA...
Lisice na rukama, plava koverta na vratima, suze majci u očima, al' opet vratit ću se ja
Mogu da me osude, cijeli život da me zatvore, ali opet ću po svom', mogu da mi popuše
...NANANANANANA...
vs
#282 Posted : 23. travnja 2012. 16:05:48(UTC)
Rank: Ovisnik

miki je i meni najdrazi igrac hajduka... bia je bog di god je igra, kad je bia u perugi trazia ga je juve, predsjednik ga nije tija pustit za 30 mil. maraka... kad je tamo igra s nakaton, u japanu je izlazila manga u kojoj su oni bili glavni likovi (to mi je prijatelj nekidan reka, hahahahhah).. a tek kako ga vole u fenera, sad kad je bila reprezentacija doli, miki bia s njima, u istom hotelu bia neki pir, mladenci se uzivili, trazili slikavanje s mikijen, a tek ona utakmica kad su gubili 0:3, udje miki zadnjih pola ure, da gol, asistira i na 3:3 prodje dvojicu i lobuje golmana sa ruba kaznenog, zamalo srusilo stadion....

al najdrazi njegov potez mi je oni gol dinamu, usa ka zamjena, izvelo mu odma aut, prodje dvojicu i s 25m ga smisti ladicu u raslje, trci do torcide, pa natrag do klupe i motaje katalinicu rukama, ka fol da ga zamini opet, hahahahahah

ova pisma mi je ludilo, hahahahahah... dobro je sta se ne spominje klub, pa mogu pjevusit bez griznje savjestiBigGrin
vs
#283 Posted : 27. travnja 2012. 19:54:17(UTC)

evo se bijeli proslavili i na, do danas, tradicionalno ugodnom gostovanju u zaprešićuLOL LOL .. jebu nas ova purgerska predgrađaLOL .. jebiga, kad nešto i odigramo, stative, prečke, golman skine, jebiga, kad neće, neće... a ovi opale, odbije se tri puta i uđe u gol... aj, još par kola mučenja, kratki odmor, pa u sloveniju (ako skupe pare) na najbolje pripreme ikadLOL LOL ... onda molit boga da nan ne uleti neki jeben klub s cipra u pretkolu pretkola uefe, da nas ne nakantaju, hahahahah
vs
#284 Posted : 2. svibnja 2012. 14:44:37(UTC)

evo šta kažu na hajdukovon portalu:

Zadrži li do kraja sezone drugo mjesto, od čega ga dijeli pobjeda u zadnjem kolu protiv Lokomotive (a ne treba mu ni ona ako Slaven Belupo u nedjelju ne pobijedi Rijeku na Kantridi), Hajduk bi u novu sezonu trebao krenuti drugim pretkolom Europske lige. Prva utakmica bi trebala biti odigrana 19. srpnja, uzvrat bi bio tjedan kasnije.

U odnosu na prošle sezone, Hajduku je za iduću porastao euro-koeficijent. Prema još neslužbenim informacijama, trebao bi biti 7.774, što će mu osigurati ulogu nositelja u drugom pretkolu Europske lige. S tim bi koeficijentom Hajduk lani bio nositelj čak i u trećem pretkolu Europske lige, no tadašnjih 6.224 svrstalo ga je među nenositelje i dodijelilo Stoke City...

Ždrijeb drugog pretkola je 25. lipnja.

kako igramo, ne bi se začudia da popušimo od dinama no.2 i budemo treći na kraju...
a šta se tiče evrope, s ovakvim stanjem u klubu i mularijom u prvoj postavi, ne virujen da ćemo proć prvo pretkolo iduće dvi godine..
magični vjetar
#285 Posted : 4. svibnja 2012. 13:29:19(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
http://sportski.net.hr/n...-gubi-3-0-od-lokomotive

Užas na Poljudu! Hajduk ostaje bez bodova?!

Odluka je donesena! Hajduk mora platiti Šibeniku odštetu za Antu Rukavinu i to najkasnije do sljedećeg petka, inače neće moći igrati posljednje kolo prvenstva.

Spas u zadnji čas
Hajdukovac opijen riječkim milijunima..Kakva smijurija, ponovit ćemo po stoti put kada je u pitanju hrvatska nogometna liga. Nakon afera s namještanjem i sucima, nakon izbacivanja Varaždina iz lige, na red je došao i splitski ponos, Hajduk.

Bijeli su Šibeniku dužni čak 4,5 milijuna kuna odštete za Antu Rukavinu, a disciplinska komisija HNS-a odlučila je kako Splićani taj iznos moraju uplatiti do petka, 11. svibnja.

Gdje su pare?

Ne naprave li to, bit će suspendirani i neće moći odigrati zadnje kolo protiv Lokomotive na Poljudu. Utakmica bi se registrirala 3:0 u korist Zagrepčana.

No, da apsurdu nema kraja, istog bi trena suspendiran bio i Šibenik koji ovisi o novcima Hajduka, jer ne dobije li Šibenik traženi iznos do petka, zbog duga prema sedmorici nogometaša i oni će za zelenim stolom automatski izgubiti bodove u posljednjem kolu. Kakva liga, ljudi moji!"

Ovo zbilja više nema smisla. Stalno mislim da ne može biti gore ali svkim danom dozazuju da može biti i puno gore.

vs
#286 Posted : 4. svibnja 2012. 15:11:11(UTC)

umrli bi da su rok stavili 3 dana kasnije... još mi ne ide u glavu koji idioti vode ovi hnl... umisto da se na startu sezone utvrdi ko je dužan, odredit da se unaprid daju osiguranja za eventualna potraživanja, a ne ovako, usrid sezone izbacit varteksa, zajebavat pet šest klubova 2 kola prije kraja... sva srića da je prvenstvo odlučeno, i ovako je reuglarnost upitna, a zamisli da je borba za prvaka...
spasili su rijeku, sjebavši dugopolje, samo san se slatko nasmija kad su počeli naslovi kako će volpi s rijekon u 2. ligu, da nisu ovako sjebali dugopolje, kidan kurac da bi rijeka do kraja imala "pošteno" suđenje...
sad još malo pokopat hajduka i usput pomoć belupu, pa svi zajedno u novu sezonu...

al nema straja za nas, i da budemo treći, neš ti problema, opet idemo u kup uefa, pretkolo gori doli, jebe me se, ako ne može dobit te redikule, koji kurac uopće proć u skupinu, pa se tamo crnit...
jedino nas mogu sjebat dvi stvari, da nadzorni odbor ne realizira kredit koji kemija dignit uz pomoć grada, a i to bi mogli preživit, samo da se vukušić i anas ne polome do lita, prodat ih, i mi smo na pozitivnoj nuli...čista obraza (koliko to može bit u ovoj ligi)... u idućoj sezoni neće bit pojačanja, nema se love za dovođenja "pojačanja",sarića, miličevića i ostalih panjeva... šta preživi transfere je temelj za budućnost, al ovi put je stvarno tako, nema se drugih igrača... jedino ako i ovi ne valjaju, pa dogodine s kadetima, hahahahahahah
magični vjetar
#287 Posted : 4. svibnja 2012. 15:54:40(UTC)

Man
vs wrote:
umrli bi da su rok stavili 3 dana kasnije... još mi ne ide u glavu koji idioti vode ovi hnl... umisto da se na startu sezone utvrdi ko je dužan, odredit da se unaprid daju osiguranja za eventualna potraživanja, a ne ovako, usrid sezone izbacit varteksa, zajebavat pet šest klubova 2 kola prije kraja... sva srića da je prvenstvo odlučeno, i ovako je reuglarnost upitna, a zamisli da je borba za prvaka...
spasili su rijeku, sjebavši dugopolje, samo san se slatko nasmija kad su počeli naslovi kako će volpi s rijekon u 2. ligu, da nisu ovako sjebali dugopolje, kidan kurac da bi rijeka do kraja imala "pošteno" suđenje...
sad još malo pokopat hajduka i usput pomoć belupu, pa svi zajedno u novu sezonu...

al nema straja za nas, i da budemo treći, neš ti problema, opet idemo u kup uefa, pretkolo gori doli, jebe me se, ako ne može dobit te redikule, koji kurac uopće proć u skupinu, pa se tamo crnit...
jedino nas mogu sjebat dvi stvari, da nadzorni odbor ne realizira kredit koji kemija dignit uz pomoć grada, a i to bi mogli preživit, samo da se vukušić i anas ne polome do lita, prodat ih, i mi smo na pozitivnoj nuli...čista obraza (koliko to može bit u ovoj ligi)... u idućoj sezoni neće bit pojačanja, nema se love za dovođenja "pojačanja",sarića, miličevića i ostalih panjeva... šta preživi transfere je temelj za budućnost, al ovi put je stvarno tako, nema se drugih igrača... jedino ako i ovi ne valjaju, pa dogodine s kadetima, hahahahahahah

Ma ova HNL liga mi se toliko gadi da sam je prestao gledati. Ovo što se događa kod nas ne može se dogoditi ni u Sjevernoj Koreji.

Cijelo ovo prvenstvo je neregularno. Općenito mi sve ove ide na živce.

MA i u Hajduka će dignuti krediti ili će se pojaviti neka lova ali za nekoliko mjeseci će opet nastati problemi jer će te love nestati.

Meni bi bilo draže da igraju juniori i kadeti, nego da se nastavi ovakva situacija. Kupuju igrače koji su katastofa (naravno dobivaju dobre plaće), a mi neka se živciramo radi njih.

vs
#288 Posted : 4. svibnja 2012. 17:58:22(UTC)

kamo sriće da smo u sjevernoj koreji, tamo bi ovu gamad rješili po kratkom postupkuLOL
magični vjetar
#289 Posted : 7. svibnja 2012. 15:03:41(UTC)

Man
vs wrote:
kamo sriće da smo u sjevernoj koreji, tamo bi ovu gamad rješili po kratkom postupkuLOL

BigGrin BigGrin BigGrin

trebalo bi sve njih na koju godinu poslati tamo. Smile
vs
#290 Posted : 12. svibnja 2012. 21:34:29(UTC)

jel ima koji kvart u zagrebu da nas nije ispegla ove sezone??Devil
Dado R.
#291 Posted : 13. svibnja 2012. 0:40:10(UTC)
Rank: Libellus

Tresnjevka!
Dok Lester
#292 Posted : 13. svibnja 2012. 1:13:31(UTC)

Man
http://www.zes-split.hr/...snjevka-lako-do-pobjede

http://kosarka.org/main....r=news&newsid=33805

http://www.index.hr/spor...enberg-2623/110651.aspx

...

LOL LOL LOL LOL LOL
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
vs
#293 Posted : 13. svibnja 2012. 8:42:01(UTC)

trešnjevka je splitski kvart, hahahahah... 90% ljudi šta znan da su iz splita išli gori živit, živi na trešnjevci... a i bajdo je iz tog kvartaBigGrin
vs
#294 Posted : 15. svibnja 2012. 21:44:56(UTC)

Treba li Hajduku – Trebotić?

Treba li Hajduku – Trebotić? Čini se da igrača takvog kova Hajduk teško može pronaći na “mercatu”, osim za znatan novac, a Trebotiću je taman istekla šestomjesečna posudba u Zagrebu gdje ga je trener Dražen Besek “oživio”.

Trebotić je kao i svi prvoligaški “posuđenici” pozvan da se pridruži dodatnim treninzima u Poljudu što su započeli jučer, ali je još imao određene obveze spram Zagreba, pa sad valja vidjeti hoće li se primjerice danas pojaviti, jučer do Poljuda nije mogao stići.

Dinko Trebotić (22), da podsjetimo, najveći je potencijal među Hajdukovim “posuđenicima” s kaljenja, odakle se može i dobrodošlo je crpiti snagu za iduću sezonu. Kroz sito i rešeto što ga smjera provesti trener Mišo Krstičević. Možda je uopće čudno da je Trebotić pozvan na tjedan dodatnih treninga, ali takve su Krstičevićeve metode: želi u oči vidjeti svoje buduće pulene i s njima popričati prije odlaska na pripreme, kako kaže da vidi uživo može li na njih računati kao na komandose ili će netko nešto “žugati”, što se Krstičeviću neće svidjeti...

S druge strane sigurno je tankoćutni Trebotić željan da mu se ukaže povjerenje, oparen bi puhao i na hladno, jer se u Poljudu već opekao nakon što ga je Krasimir Balakov, iz svojih razloga, precrtao...

Podsjetimo se da je Trebotić, Hajdukova dosad “nesuđena desetka” u križaljkama Stanka Poklepovića bio predodređen da postane nasljednik Senijada Ibričića, a visoko ga je cijenio i Goran Vučević koji ga je učinio debitantom još u listopadu 2008. godine. Balakov ga je prekrižio...

Sad je na potezu Krstičević, fini razigravač postoji mu u Hajdukovom korpusu za iduću sezonu, “prekaljen” proljetos u Zagrebu. Hoće li ga nazvati? Što će odgovoriti Trebotić?

Za razgovor trebala bi obojica, a ne samo poslat’ papir, utipkati SMS...

S. ALFIREVIĆ

baš me zanima koliko je alfirević naplatia šoši ovi članak...

jeba ja mater onome ko vrati ovoga beskičmenjaka u momčad... nije mi odavno niko diga tlak ka ovi trebotić... protiv splita u gostima, 1:1, on uša s klupe, golman uvati balun i ide pokrenit kontru, ovi mu okrenia leđa i šeta iz kaznenog put centra, radošević popizdia, zamalo ga je gađa balunon u leđa, ja san tija skočit doli opalit mu patun i potirat ga da sam traži izmjenu...
ma jeben ti ja ove igrače, sere po novinama da ga uspoređuju s kakom, a ne zna stat na terenu... oni tičinović iako je nediscipliniran bar grize na terenu... a ovi trebotić užica desetku i šminka se okolo po igralištu...
da se mene pita, dobia bi plesku i ispisnicu... ne smi u hajduka igrat takav igrač
vs
#295 Posted : 18. lipnja 2012. 19:41:16(UTC)

ako je ovo istina, ovo mi je draže nego da izbijemo španjolce 5:0Cool Cool Cool

http://www.slobodnadalma...leId/178192/Default.aspx
Zlotvor
#296 Posted : 22. lipnja 2012. 12:05:49(UTC)
Rank: Nova faca

Man
vs wrote:
ako je ovo istina, ovo mi je draže nego da izbijemo španjolce 5:0Cool Cool Cool

http://www.slobodnadalma...leId/178192/Default.aspx

Bitno da se nije ponovia slučaj Grčić, mada sumnjan da će od tog momka išta biti. Ove godine izlazni junior, daleko od prve momčadi Agregata, ako ode u Lokomotivu - plafon!

A ovoj dvojici svaka čast za lojalnost ThumpUp

Zato smo mi upeškali Osijeku jednog Flapper

http://www.slobodnadalma...snog-beka-budunosti.aspx
vs
#297 Posted : 25. lipnja 2012. 15:12:55(UTC)

skonto riga... vec mi ih je zajBigGrin
Dado R.
#298 Posted : 30. lipnja 2012. 0:00:49(UTC)
Rank: Libellus

Mozda jos uvijek ima igraca kojima novac nije na prvom mjestu!?

http://sportske.jutarnji...sao-za-hajduku-/1038141/
vs
#299 Posted : 30. lipnja 2012. 12:18:43(UTC)

Dado R. wrote:
Mozda jos uvijek ima igraca kojima novac nije na prvom mjestu!?

http://sportske.jutarnji...sao-za-hajduku-/1038141/

jebes druge klubove.... ocu rec, al ti nije najveci vrh igrat za onaj klub kojeg volis.... jednoga se voli, za ostale se navijaBigGrin
vs
#300 Posted : 30. lipnja 2012. 13:15:44(UTC)

nema pojma koji je ovi maglica i jel zna igrat, al s ovakvim stavom, uvik je dobrodosaBigGrin

al zamisli koji je rusvaj bia u upravi osijeka zadnjih par dana, hahahhahahaha
mamic, siric, suker.... mogu mislit koliki su pritisak radili da ovi ode u dinamo, ako ne ko pojacanje, onda radi principa... u ovon prijelaznon roku vec drugi iz osijeka dosa u hajduka, a do jucer je osijek bia dinamova filijala, hahahahah

i citan da ce belle uskoro bit novi igrac hajduka, glea san ga na poljudu protiv istre, nije ostavia los dojam, svaki put kad bi primia balun, bia je opasnost... zivi bili pa vidili
Users browsing this topic
Guest (13)
35 Pages«<1314151617>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.