šalalallalalal la šalalalala lla... samo hajduk volin ja
...
igrali smo prvih 20min ludilo, onda smo spušili gol jer milović od 2m ima skok ka pička, jedva staviš papir ispod njega, milito ga odnia, i onda sneijder izmigolji gol... drugi nan uvale ni oni ne znaju kako, odbilo se od maloče, (koji je igra vrlo dobro cilu paku)... naši se pripali... vidilo se par puta... jozo ide na zanettia... vidi da je zanetti i vrati balun na stopera, hahahha... govori meni prika, zanetti, 20 god karijere, jozo, 20god života, hahahaha...borili se jesmo, al ne onako luđački ka šta san očekiva... vjerovatno nas je sjebalo šta je inker ima crvene dresove pa smo mislili da je opet split, pa smo preopušteno igrali hahahahahaha...al jebiga, moze bit samo bolje... sad naša mularija zna da sneijder ne leti i da zanetti nije isus, hahahahahha... ja san na tribini bia uživljen kad san vidia da je zanetti ukliza jozi u nekoj šansi..... mogu mislit šta je njemu bilo u glavi, hahahaha... uvik ga crnin, al danas je opet odigra respektabilno... eto, moran se opet posut pepelon po glavi...
nakon ovih "objektivinih"! izjava, hahahaha (koliko ja mogu bit objektivo kad su naši u pitanju)...
ja san na sjeveru poljuda od '94 dosta redovit stanovnik, zadnjih par godina, otkad san počea primat plaću, i pretplanik.... al ovo danas nisan nikad doživia..... ni vidia u filmovima...
hajduk puši 3:0, protiv intera koji igra priko kurca..... i onda krene preludo navijanje negdi od 80.min.... ja mislin da niko na stadionu nije skužia da je sudac svira kraj...cili poljud lud... piva.. preponosni na hajduka.. to je bia toliki delirij, cili sjever, istok ,zapad, svi ludi, niko ne misli ić ća, navijanje je trajalo 30min nakon šta je zavšila paka.... sve totalno ludo... ovo nema u filmovima, 30 tisuća ljudi nije promislilo ić doma nakon poraza od 3:0 na domaćem terenu, hahahhahah... ma luda kuća, mogu ja laprdat po tastaturi, al ko nije bia, neće virovat
....
jebate led, evo san tek sad skužia da je 5:00h, hahahahaha.. jebiga, na matejuski je bia after party
.... koga god san vidia, svi preuživljeni u to završno navijanje, hahahah
jebiga, znan da ovdi po forumu ima par hajdukovaca, pa san mora podilit euforiju jer sutra će mi bit tlaka pisat, hahahah....
jel ima ko da je bia?