Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

35 Pages«<1516171819>»
HNK HAJDUK SPLIT
vs
#321 Posted : 31. srpnja 2012. 15:24:14(UTC)
Rank: Ovisnik

maicon nije na popisu.... moratti se usra da ce mu past cijena kad ga jozo spremi u dzep i izvoza u napaduBigGrin
vs
#322 Posted : 3. kolovoza 2012. 4:59:53(UTC)

šalalallalalal la šalalalala lla... samo hajduk volin jaSmile ...

igrali smo prvih 20min ludilo, onda smo spušili gol jer milović od 2m ima skok ka pička, jedva staviš papir ispod njega, milito ga odnia, i onda sneijder izmigolji gol... drugi nan uvale ni oni ne znaju kako, odbilo se od maloče, (koji je igra vrlo dobro cilu paku)... naši se pripali... vidilo se par puta... jozo ide na zanettia... vidi da je zanetti i vrati balun na stopera, hahahha... govori meni prika, zanetti, 20 god karijere, jozo, 20god života, hahahaha...borili se jesmo, al ne onako luđački ka šta san očekiva... vjerovatno nas je sjebalo šta je inker ima crvene dresove pa smo mislili da je opet split, pa smo preopušteno igrali hahahahahaha...al jebiga, moze bit samo bolje... sad naša mularija zna da sneijder ne leti i da zanetti nije isus, hahahahahha... ja san na tribini bia uživljen kad san vidia da je zanetti ukliza jozi u nekoj šansi..... mogu mislit šta je njemu bilo u glavi, hahahaha... uvik ga crnin, al danas je opet odigra respektabilno... eto, moran se opet posut pepelon po glavi...

nakon ovih "objektivinih"! izjava, hahahaha (koliko ja mogu bit objektivo kad su naši u pitanju)...

ja san na sjeveru poljuda od '94 dosta redovit stanovnik, zadnjih par godina, otkad san počea primat plaću, i pretplanik.... al ovo danas nisan nikad doživia..... ni vidia u filmovima...

hajduk puši 3:0, protiv intera koji igra priko kurca..... i onda krene preludo navijanje negdi od 80.min.... ja mislin da niko na stadionu nije skužia da je sudac svira kraj...cili poljud lud... piva.. preponosni na hajduka.. to je bia toliki delirij, cili sjever, istok ,zapad, svi ludi, niko ne misli ić ća, navijanje je trajalo 30min nakon šta je zavšila paka.... sve totalno ludo... ovo nema u filmovima, 30 tisuća ljudi nije promislilo ić doma nakon poraza od 3:0 na domaćem terenu, hahahhahah... ma luda kuća, mogu ja laprdat po tastaturi, al ko nije bia, neće virovatSmile ....

jebate led, evo san tek sad skužia da je 5:00h, hahahahaha.. jebiga, na matejuski je bia after partyBigGrin .... koga god san vidia, svi preuživljeni u to završno navijanje, hahahah
jebiga, znan da ovdi po forumu ima par hajdukovaca, pa san mora podilit euforiju jer sutra će mi bit tlaka pisat, hahahah....

jel ima ko da je bia?
vs
#323 Posted : 3. kolovoza 2012. 5:28:41(UTC)

i sad bacin oko na stripovi.com da vin šta pišu o bijelima, i čitan post jednog lika koji je dinamovac, lik je reka svoje i mišljenje (i svaka mu čast, volia bi da je više ovakve komunikacije) piše: ..."I na kraju ne razumijem kakvo je ono pljeskanje i opće oduševljenje a rezultat 0:3 ?"... hahahahahahah...i mislin se, jebiga brate, ako nakon zadnjih 15god hajduka i jučerašnje utakmice nisi skužia, nećeš nikad, hahahah

i spominje "hajdučko" pivo, da to izvlače novac od navjiača, hahahahahah... hajdučko je zlatni pan, samo ima drukčiju naljpenicu, hahahahah... ima već 2 tjena da se dilaju po splitu, sad kad znan da od svake boce 0,5l ide 0,50kn hajduku, baš ih s gušton taren, hahahahah.. i ovako i onako cili grad loče, al ti nije guštije polokat pivu, a znaš da kovanica ide u kasu bijelih, hahahhahaha
Jerry Krause
#324 Posted : 3. kolovoza 2012. 9:37:09(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Ja ono u svojih 35 godina nisam nikad u Splitu doživio. Uvijek je bilo je ludih atmosfera, ali ono sinoć je bilo za naježit se. Tolika je vjernost navijača za voljenim klubom da ponekad gotovo puknem od muke od pomisli na šta je Hajduk spao.

Ali nema veze, samo da se napokon počne od nule, Hajduk će uvijek biti na 1. mjestu. To su navijači još jednom sinoć dokazali.
vs
#325 Posted : 3. kolovoza 2012. 12:04:28(UTC)

evo i nakon prospavane noći, još nisan doša sebi, hahahahahahah
Dado R.
#326 Posted : 3. kolovoza 2012. 12:26:18(UTC)
Rank: Libellus

vs wrote:

igrali smo prvih 20min ludilo, onda smo spušili gol jer milović od 2m ima skok ka pička, jedva staviš papir ispod njega, milito ga odnia,

Milito je odlican igrac a ono se mozda moglo svirati i faul. No Milovic je osim toga odigrao savrsenu utakmicu.
Care, ako Milovic ima skok ka picka, onda netko od nas dva nema pojma o nogometu, ali meni se cini da si ipak ti strucniji
jer kod tebe u ulici ima nekoliko igraca jacih od Mandzukica...BigGrin

Navijanje je bilo savrseno, ali meni to nije iznenadjenje, vise me je obradovalo nego iznenadilo, jer ovoj dici treba dati podrsku.
Sto bi dali neki klubovi da mogu naplatiti ulaznice, da mogu napuniti stadion i da im onda jos publika pjeva pola sata nakon utakmice i nalkon poraza od 0:3.

vs
#327 Posted : 3. kolovoza 2012. 13:08:28(UTC)

ma viruj mi, ovo šta san ja gleda, milović ima lošu skok igru, mlako ulazi u duel, jučer nijedan balun nije odnia glavon kad je skaka u duelu (u smislu da otkloni opasnost, sve odbije u krugu 2 metra od sebe)... svaka čast militu, al milović se skroz loše postavia u tom skoku, pa jebemu mater, kontroliraj di ti je protivnik... on me općenito nije oduševia svojon igron, mlaoča je ok, al milović je nesiguran i trom...

navijanje je bilo ok prvih 15min, nakon gola je skroz palo... al tako uvik bude kad je pun stadion, masu je ljudi na sjeveru šta ne navijaju, po ure prije utakmice otpivaju cili mišin i grdovićev repretoar, a kad dođe navijanje znaju dvi pisme... tek zadnjih 10 min je krenia urnebes koji se protega pola sata nakon završetka... ja ono nisan očekiva iako se zadnju protiv splita dogodilo nešto slično... nikad, al baš nikad nije bilo onakvo navijanje na poljudu (u zadnjih 15-20god, prije nisan bia)..

i da, mandža je i dalje štraca, hahahahaha...
vs
#328 Posted : 4. kolovoza 2012. 13:50:14(UTC)

Anas Sharbini, novi nogometaš Al Ittihada, dao je zanimljiv intervju za saudijsku TV postaju. Tvrdi da je bio najbolji nogometaš HNL-a, ali da je igrao u pogrešnom klubu i da su ga trenirali pogrešni treneri.

"U Splitu se nisam snašao. Vjerujem da sam bio najbolji igrač, ne samo u Hajduku nego u cijeloj ligi, iako nisam igrao u pravom klubu niti sam imao dobrog trenera", rekao je Sharbini, a zatim pohvalio saudijsku ligu.

"Mislim da je i saudijska liga mnogo jača od HNL-a", tvrdi mlađi od braće Sharbini koji je svojim transferom Hajduku donio 1.8 milijuna eura.

Sharbini je novinaru otkrio i da je odbio mnogo veće ponude europskih klubova samo da bi zaigrao u Saudijskoj Arabiji, piše Index.

"Oduvijek sam sanjao da ću igrati u Saudijskoj Arabiji i sada su mi se snovi konačno ostvarili. Mnogo sam pratio saudijsku nogometnu ligu i iako su zanimanje za mojim uslugama pokazali i mnogi europski klubovi koji su bili spremni platiti i dvostruko od ovog što imam tu, ja sam odlučio da dođem u Al Ittihad."

U tri sezone za Hajduk je Sharbini nastupio 83 puta i postigao 15 golova.

ako je ovo istina, anas je bog izjava, hahahahahha... šta je najgore, ima istine u ovoj izjavi da je ima loše trenere, al isto se sićan da je balakovu pušia kurac nakon svakog gola i asista...
al ovi boldani dio me nasmija, hahahhahaha... da oduvijek je sanjao igrati u saudijskoj ligi, hahahahahah
Dado R.
#329 Posted : 5. kolovoza 2012. 22:35:06(UTC)

vs wrote:
ma viruj mi, ovo šta san ja gleda, milović ima lošu skok igru

Milovic se za sad pokazao kao pravo pojacanje u obrani, sto god ti o tome mislio...Smile
A protiv Intera je, izuzev dvije greskice bio odlican. Danas ga nisam gledao protiv Zadra.
Dado R.
#330 Posted : 5. kolovoza 2012. 22:37:43(UTC)

vs wrote:
Anas Sharbini, novi nogometaš Al Ittihada, dao je zanimljiv intervju za saudijsku TV postaju. Tvrdi da je bio najbolji nogometaš HNL-a, ali da je igrao u pogrešnom klubu i da su ga trenirali pogrešni treneri.

"U Splitu se nisam snašao. Vjerujem da sam bio najbolji igrač, ne samo u Hajduku nego u cijeloj ligi, iako nisam igrao u pravom klubu niti sam imao dobrog trenera", rekao je Sharbini, a zatim pohvalio saudijsku ligu.

"Mislim da je i saudijska liga mnogo jača od HNL-a", tvrdi mlađi od braće Sharbini koji je svojim transferom Hajduku donio 1.8 milijuna eura.

Sharbini je novinaru otkrio i da je odbio mnogo veće ponude europskih klubova samo da bi zaigrao u Saudijskoj Arabiji, piše Index.

"Oduvijek sam sanjao da ću igrati u Saudijskoj Arabiji i sada su mi se snovi konačno ostvarili. Mnogo sam pratio saudijsku nogometnu ligu i iako su zanimanje za mojim uslugama pokazali i mnogi europski klubovi koji su bili spremni platiti i dvostruko od ovog što imam tu, ja sam odlučio da dođem u Al Ittihad."

U tri sezone za Hajduk je Sharbini nastupio 83 puta i postigao 15 golova.

ako je ovo istina, anas je bog izjava, hahahahahha... šta je najgore, ima istine u ovoj izjavi da je ima loše trenere, al isto se sićan da je balakovu pušia kurac nakon svakog gola i asista...
al ovi boldani dio me nasmija, hahahhahaha... da oduvijek je sanjao igrati u saudijskoj ligi, hahahahahah

Anas je razmazeno deriste... kad i ako odraste imat ce vremena okajavati svoje gluposti.
Njemu i Balotelliju Bog dao u nogama ali nista nije ostalo za glavu. S tim da je kod Marija imao vise materijala pa ima vise u nogama i to je unovcio.
Mozda ce i ovaj, ako ga nakon ove izjave usvoji neki bogati Seik...BigGrin
vs
#331 Posted : 6. kolovoza 2012. 0:05:57(UTC)

Dado R. wrote:
vs wrote:
ma viruj mi, ovo šta san ja gleda, milović ima lošu skok igru

Milovic se za sad pokazao kao pravo pojacanje u obrani, sto god ti o tome mislio...Smile
A protiv Intera je, izuzev dvije greskice bio odlican. Danas ga nisam gledao protiv Zadra.

gleda san zadar, bili smo ok, propušta obrana previše za moj gušt, al imali smo dobrih akcija put naprid...
milović je ok odigra, opet je ima loših zracnih duela, al bez posljedica... prvi gol zadra ozbiljna ekipa ne smi primit, jebote ovi izvode korner i balun pada na drugu stativu, nigdi našeg igrača, tip jedva zakači volejen balun koji jedva dođe do drugog igrača zadra koji zabija gol neometan, ka da smo svi otišli na prvu stativu, drugi gol dva golmana ne bi skinila, majstorski slobodnjak s 25m...

a šta je oremuš falia na 0:0, hahahahha, i sivonjić bi ga metnia, hhahahahah

i fala kurcu da je mišo zaminia vukušića u 60min., svaki balun šta dođe do njega ide s onin svojin šlampavin driblingon i ima isfrosrian šut koji ne ide u branku... to radi u svakoj utakmici ove sezone... uvea je gigu umisto njega, on i andrijašević su zakuvali golove za preokret...

bili smo bolji i fala kurcu to uspili pretvorit u golove, a ne ka ono sranje protiv istre... opet su svi trčali i borili se 90min... samo tako do kraja i možemo skinit prvenstvo

evo snimka
http://prvaliga.tportal....-slavio-u-Stanovima.html
Dado R.
#332 Posted : 6. kolovoza 2012. 11:29:08(UTC)

Pogledao snimku, cini mi se da je bila dobra utakmica, imalo se sto gledati.
A sto se tice Oremusa, je velik promasaj, pobjegla mu je lopta malo, ali Sivonjicev je ipak veci, on je izgurao loptu s crte...Smile
Dado R.
#333 Posted : 6. kolovoza 2012. 11:30:26(UTC)

I da kod prvog kola Zadra zaspala je cijela obrana, no Vrsajevic je bio kljucni spavac...Smile
vs
#334 Posted : 6. kolovoza 2012. 11:56:50(UTC)

prika, prvi smo na tablici!!!.... svršajevićLOL
Dado R.
#335 Posted : 6. kolovoza 2012. 12:24:01(UTC)

Mene ne zanima utrka za prvaka, ove sezone. Jedino sto zelim je da budu pri vrhu i da imaju nekakav izlazak u Europu jer im to znaci dodatno iskustvo.
Ove godine zelim da se slaze i uigrava momcad, da ih se selektira, da ostane trener, da na kraju sezone kaze tko vrijedi a tko ne, da vidimo koga
mozemo jos uvesti iz Juniora i da iduce godine imamo jos bolju momcad, pod uvjetom da nikoga od mladih ne prodamo.
Sad ti mladi igraju za sicu i ne moze se prodaja opravdati potrebom za novcem. Ako uprava bude sposobna naci ce sponzora koji moze skoro cijeli budzet financirati.
A onda iduce sezone, da se jos usavrsavamo i probamo napraviti korak vise u prvenstvu. Ja uzivam gledati tu djecu kako igraju Hajducki.
vs
#336 Posted : 6. kolovoza 2012. 13:14:35(UTC)

sve sta si napisa stoji, al ne vidin razloga da i ove sezone ne napadamo prvo misto.... ako vec svaku utakmicu izlazimo na teren da bi pobjedili, logicno je da virujemo u to i da mozemo bit prvaci... tim vise sta san gleda dosta utakmica hnl-a ove sezone i niti jedna ekipa mi ne izgleda da je ne mozemo pobjedit ako mi odigramo dobru utakmicu...

split, rijeka, belupo, dinamo, jesu iskusniji, al ne igraju dobro... lokomotivu nisan gleda

naravno, s ovakvin zalaganjen i pristupom igri niko nece rec rici i ako budemo deseti na kraju prvenstva, mislin da je publika to pokazala protiv intera...

ako vec mora doc do prodaje, najprije bi utopia vukusica i oremusa.... nikako radosevica, andrijasevica i caktas, njih zadrzat sta duze
Dado R.
#337 Posted : 6. kolovoza 2012. 13:33:50(UTC)

Meni je zao sto Vukusica nisu vec prodali, ali ocito nema dobrih ponuda. Puno draze bi mi bilo da je umjesto njega ostao Lendric.

A sto se tice prvenstva. U nasoj ligi, s ovim gore u vrhu, nije dovoljno imati samo malo bolju ekipu od dinama, trebas biti puno bolji
da bi mogao osvojiti prvenstvo. Jer ako nisi bolji dokrajcit ce te sudci. Ta gledamo to vec godinama.
Zato mene ne zanima nekakav juris na prvo mjesto, ne zelim da se tu djecu opterecuje dodatno. Neka nastave dobro igrati, lako cemo za ostalo...

vs
#338 Posted : 6. kolovoza 2012. 20:48:05(UTC)

sergije krešić novi sportski direktor... nisan ga volia ka trenera, previše je mekan za moj gušt, meni trener mora bit vojni zapovjednik, ovi mi je paria neki profesor matematike koji se boji svoje sjene.. nije dugo trenira hajduka, možda san steka krivi dojam... ako se dobro sićan, on je otiša kad je vidia koja gamad mu se miša u posal
Zlotvor
#339 Posted : 7. kolovoza 2012. 10:10:25(UTC)
Rank: Nova faca

Man
Dado R. wrote:
Mene ne zanima utrka za prvaka, ove sezone. Jedino sto zelim je da budu pri vrhu i da imaju nekakav izlazak u Europu jer im to znaci dodatno iskustvo.
Ove godine zelim da se slaze i uigrava momcad, da ih se selektira, da ostane trener, da na kraju sezone kaze tko vrijedi a tko ne, da vidimo koga
mozemo jos uvesti iz Juniora i da iduce godine imamo jos bolju momcad, pod uvjetom da nikoga od mladih ne prodamo.
Sad ti mladi igraju za sicu i ne moze se prodaja opravdati potrebom za novcem. Ako uprava bude sposobna naci ce sponzora koji moze skoro cijeli budzet financirati.
A onda iduce sezone, da se jos usavrsavamo i probamo napraviti korak vise u prvenstvu. Ja uzivam gledati tu djecu kako igraju Hajducki.

Potpis i pečat na cili post ThumpUp
Bold: jel to onda znači da bi od iduće sezone na dresu Hajduka moga LL osvanit ka generalni sponzor? LOL

Dado R. wrote:
Meni je zao sto Vukusica nisu vec prodali, ali ocito nema dobrih ponuda. Puno draze bi mi bilo da je umjesto njega ostao Lendric.

Da, šteta što Vukušića nisu prodali. A za Lendrića mi se nekako čini da bi se moga ponovit slučaj Jelavić (što ne bi bilo loše, bar kad je o reprezentaciji riječ)
Dado R.
#340 Posted : 7. kolovoza 2012. 11:40:17(UTC)

Meni se cini da bi nas logo bas super izgledao na bijelim dresovima, ali ne znam koliko traze za jednu utakmicu...BigGrin BigGrin
Users browsing this topic
Guest (6)
35 Pages«<1516171819>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.