Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

35 Pages«<1617181920>»
HNK HAJDUK SPLIT
vs
#341 Posted : 7. kolovoza 2012. 13:31:43(UTC)
Rank: Ovisnik

Dado R. wrote:
Meni se cini da bi nas logo bas super izgledao na bijelim dresovima, ali ne znam koliko traze za jednu utakmicu...BigGrin BigGrin

postotak od svake prodane LL knjigeBigGrin

evo citan kresiceve izjave s predstavljanja, brale, svaka mu je na mistuSmile
Zlotvor
#342 Posted : 7. kolovoza 2012. 15:20:44(UTC)
Rank: Nova faca

Man
Je čovik stvarno pametno zbori....

http://www.hrsport.net/v...citi-od-athletic-bilbaa/
Dado R.
#343 Posted : 7. kolovoza 2012. 15:24:48(UTC)
Rank: Libellus

vs wrote:
Dado R. wrote:
Meni se cini da bi nas logo bas super izgledao na bijelim dresovima, ali ne znam koliko traze za jednu utakmicu...BigGrin BigGrin

postotak od svake prodane LL knjigeBigGrin

Ne bi se bas usrecili, ali bilo bi po sezoni za jednu voznju autobusom, vjerojatno ne dalje od Šibenika... steta sto nisu u prvoj ligi...BigGrin
Zlotvor
#344 Posted : 7. kolovoza 2012. 20:58:07(UTC)
Rank: Nova faca

Man
Flapper Flapper Flapper

LOL LOL LOL
vs
#345 Posted : 8. kolovoza 2012. 12:57:07(UTC)

evo pise u SD da onaj natpis ATLAS koji ce hajdukovci nosit na dresu protiv intera u obe utakmice ukupno iznosi oko 50.000€ za tu firmu...

sta se ceka???BigGrin
vs
#346 Posted : 8. kolovoza 2012. 13:05:53(UTC)

http://www.dalmacijanews...-ugovor-s-Hajdukom.aspx

bice maminjo nije tija potpista ispod 4,5 god..
Dado R.
#347 Posted : 8. kolovoza 2012. 13:09:49(UTC)

Nadam se da vrijedi, ali svakako je dobro dovoditi mlade igrace a ne one s 27 i vise godina.
Dado R.
#348 Posted : 8. kolovoza 2012. 13:10:33(UTC)

vs wrote:
evo pise u SD da onaj natpis ATLAS koji ce hajdukovci nosit na dresu protiv intera u obe utakmice ukupno iznosi oko 50.000€ za tu firmu...

sta se ceka???BigGrin

Znaci da bi se za jednu utakmicu, obicnu, mozda moglo dobiti za jedno 10-15...
Sto cekate, kupujte knjige... :)))))

vs
#349 Posted : 8. kolovoza 2012. 13:15:13(UTC)

Dado R. wrote:
vs wrote:

sta se ceka???BigGrin

bi mi, al "tiskara ne da"BigGrin BigGrin
Dado R.
#350 Posted : 8. kolovoza 2012. 13:43:28(UTC)

vs wrote:
Dado R. wrote:
vs wrote:

sta se ceka???BigGrin

bi mi, al "tiskara ne da"BigGrin BigGrin

Pa nije vrag da imas sve nase knjige? A i ako imas, kupi poneku duplu, ionako ce ici to Hajduku...BigGrin
vs
#351 Posted : 8. kolovoza 2012. 14:02:35(UTC)

iman sve sta me zanimajuFlapper
steta duplirat, pa zakinit ostale fanove, hahahahah... nek se svi ukljuce u sponzoriranje hajduka, hahahah
vs
#352 Posted : 9. kolovoza 2012. 17:33:09(UTC)

ja virujen u prolaz... bar dok ne spušimo drugi golLOL LOL LOL

neš ti... penal i crveni u 15.min... 2:0 do kraja prvog... 3:0 sredinom drugog.. i 4:0 u zadnjim minutama.... aj dobro, možemo i na penale, nećemo bit bahatiLOL LOL LOL

i onda mene ljudi pitaju zašto se nikad nisan kladia na balun.... pa za to triba imat bar zrno razumaLOL LOL LOL
Dado R.
#353 Posted : 9. kolovoza 2012. 21:26:43(UTC)

Interovci vjerojatno nisu vidjeli vise gostujucih navijaca osim u gradskom derbiju...Smile
A siguran sam da nisu slusali glasnije...BigGrin
Ja samo cujem Torcidu.BigGrin
Dado R.
#354 Posted : 9. kolovoza 2012. 21:44:41(UTC)

Mi smo njih dobili prvo poluvrijeme 1:0, a u drugom sto bude...BigGrin
Dado R.
#355 Posted : 9. kolovoza 2012. 22:04:18(UTC)

U PM i Vukovic, sad ce se on prodati a nikako se rijesiti Vukusica...BigGrin
Dok Lester
#356 Posted : 9. kolovoza 2012. 22:43:11(UTC)

Man
Najiskrenije čestitke klincima na već standarnoj trci i zalaganju. Najbolje da onaj tupi Čačić svakodnevno pušta njihove snimke onim našim preplaćenim šupcima (naravno, čast izuzecima) pa neka vide kako se gine za svoj klub.
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
Dado R.
#357 Posted : 9. kolovoza 2012. 22:55:24(UTC)

Srecom ne odosmo u produzetke BigGrin , treba se cuvati za Zagreb. Jos nemaju boda a takvi su najopasniji...
vs
#358 Posted : 10. kolovoza 2012. 2:21:51(UTC)

nema hajdukovca koji ovo nije pogleda.... a mislin da će se svidit svima koji imaju nešto sportskog u sebi
http://www.youtube.com/watch?v=dVrB84DjXQg
vs
#359 Posted : 10. kolovoza 2012. 2:24:21(UTC)

tija san samo ovo postavit, al morat ću pogleat do kraja,hahahahahha... ne mogu zaspat od živacaCrying
Sherlock Holmes
#360 Posted : 10. kolovoza 2012. 22:58:27(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Smile

Bio sam na tekmi i prošle godine kad je Hajduk igrao protiv Stoke Citya. Bio sam na Poljudu i gledao Hajduka protiv raznih Hrvatskih prvoligaša. Igrao sam na Poljudu protiv Hajduka, a igrao sam i za reprezentaciju Hrvatske na Poljudu. Bio sam na Poljudu i prije tri dana na utakmici Hajduk- Inter i još mi sve zvoni u glavi i još uvijek se dojmovi sliježu.

Kako opisati atmosferu?

Nemoguća misija, trebalo bi pozvati književnike, skupiti sve talentirane pjesnike, smjestit ih u lože da mirno promatraju i onda čekati njihov bljesak nadahnuća da opisu riječima atmosferu poljudskog stadiona.

Ovu utakmicu je trebalo staviti u turističku ponudu i tako obogatiti sadržaj turističkih usluga!

Ja vam odmah poručujem da nisam u stanju niti izbliza dočarati sliku atmosfere, žao mi je svih onih koji nisu bili tamo i osjetili veličanstveni navijački spektakl. Ovu utakmicu je trebalo staviti u turističku ponudu i tako obogatiti sadržaj turističkih usluga!

Ljubav prema bilima, revolt navijača prema klupskoj politici, podrška hajdučkoj mladosti, što li već? Dijagnoza uopće nije bitna, ono što je važno i što me posebno impresioniralo je pozitivna energija koju sam konačno osjetio na jednom hrvatskom stadionu. Nije bitan bio ni rezultat, nije bila bitna niti igra Hajduka (iako moram reci da su unatoč rezultatu na mene ostavili jako dobar dojam, nije bilo nabijanja, težili su igri i nadigravanju sa puno boljim i iskusnijim protivnikom).

Dakle , ta pozitivna energija za koju sam mislio da je davno nestala ili se preselila na neke druge europske stadione me ostavila bez teksta. U ovo vrijeme, vrijeme globalne depresije - kako u nogometu tako u svim sferama života, nisam očekivao nešto tako veliko i pozitivno. Imam ja iskustva kao navijač, zadnjih deset godina to mi je skoro glavno zanimanje, prošao sam razne stadione i nije me baš tako lako impresionirati... Vidio sam svega i svačega po bijelom svijetu, ali ovo zadnje gostovanje spada u sam vrh nogometnih doživljaja.

Moram reći da sam sada siguran u jedno: Hajduk je svih ovih godina na aparatima - klinički mrtav, a nikad jači.

Na životu ga drže Torcida i svi navijači koji nisu okrenuli leđa svom klubu. Nikad gori rezultati , nikad gora financijska situacija, nikad mlađa momčad a nikad više ljubavi, podrške i pozitive na tribinama! Straha nema, jer je nemoguće uništiti ovakav pokret, ovako veliku instituciju. Nema tih političara, gradonačelnika, direktora i menadžera koji su u stanju isisati tu količinu ljubavi i života.

Puno je lakše stvoriti dobru momčad, dočekati talentiranu generaciju, stabilizirati financije nego vratiti publiku na stadion. Eto - zato Hajduk u prednosti, jer nikad nije izgubio najvažniju utakmicu!

Zadnjih dvadesetak godina se bezuspješno smjenjuju i sisaju poput pijavica sve sto se isisati može, ali bez uspjeha. Nikome ništa nije jasno, već odavno bi život trebao biti ugašen, svijeće su odavno pripremljene i mise zadušnice plaćene, a dešava se uskrsnuće!

Ustat će iz groba i vratiti se Hajduk tamo gdje mu je mjesto, ja u to više ne sumnjam. To je pitanje vremena! Možda za godinu, možda za dvije ili pet, ali povratak je neminovan.

Ne znam što će biti sa ostalim hrvatskim klubovima, ne znam za Dinamo, Rijeku , Varteks ili Cibaliju, ali za Hajduk sam siguran da ce preživjeti i nadživjeti mnoge klubove. Stvorit će oni i kvalitetnu momčad , dočekat će oni europsko proljeće, jer imaju ono što drugi nemaju. Puno je lakše stvoriti dobru momčad, dočekati talentiranu generaciju, stabilizirati financije nego vratiti publiku na stadion. Veliku ljubav, vjeru i neizmjerno strpljenje je puno teže stvarati. To se ne može niti kupiti u ovo moderno doba kad sve ima svoju cijenu. Eto - zato Hajduk u prednosti, jer nikad nije izgubio najvažniju utakmicu!
Users browsing this topic
Guest (2)
35 Pages«<1617181920>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.