upravo pročita bjegunca, dosta dobra epizoda, brzo se razvija priča, nema praznog hoda..
nego, na str. 9. crtač je malo polupa lončiće, tex je na krovu s puškom u rukama, kad negativac puca na njega, on se baca na pod, jednom rukom se dočekuje a u drugoj ruci ima revolver, metak mu prolijeće iznad glave, a ako pogledate opasač, oba su revolvera i dalje u futrolama, a u idućoj slici leži i ponovno cilja iz puške koju drži s obe ruke, a metak koji mu je maloprije letia iznad glave, sad se zabija kraj njega, moguće da je negativac opalia dva metka, al to se ne vidi u kadru, ali meni se ipak čini da je opet nešto zabuca crtač, ka da je tu drugu vinjetu u kojoj se teks baca na pod radia odvojeno od čitave table pa nije pratia kontinuitet radnje.... stvarno ne razumin kako je moga ovoliko falit pri crtanju akoje ima čitavu tablu pred sobom...
i još jedna manja greška, koju nisan ubra iz prve, u prvoj slici odma na početku kad je cila kuća u širokom kadru, dimnjak ima dva metalna odvoda dima, a kasnije u tom obračunu na krovu bude bez njih..
to s dimnjakom se ni ne primjeti, ubra san slučajno dok san nakon čitanja tražia scenu obračuna na krovu i pažljivije gleda crtež.... ali ovo s puškom i pištoljem stvarno me izbacilo iz takta, a ja još nisan od onih šta detaljno gledaju crtež dok čitaju... samo san podsvjeno registrira da je nešto čudno u sceni, a onda kad san opet pogleda, nasmijalo me kako je loš kontinuitet..
valjda neće seijasu odbit od plaće, hahahaha