http://www.index.hr/euro...-veci-brand/614590.aspx
a koje je ruganje postalo s ovin šukeron... al koga je jebe, sam je kriv šta se spetlja sa markovićen, mamićen, širićen & co...
moran priznat da mi je žaj šta je došlo do ovoga, jedan od najboljih napadača u povijesti nogometa i jedan od naših najpoznatijih i najvećih sportaša, a svaki tekst o njemu, samo se gleda kako će ga ko više ocrnit...
da se razumimo, nisan ga nikad volia ko igrača, al malo ko ga je zna metnit ka on, pogotovo za reprezentaciju
... al po meni, naš najbolji nogometaš u reprezentaciji je bia aljoša...puši ga davore
... svaka čast bobanu i decembarskom, al aljoša je doktorski igra '96 i '98.. svaki važniji gol ili potez je bia nakon njegovog dodavanja
isti slučaj je i s onin da silvon, ne mogu ga smislit, al brale je trenutno jedini napadač šta bi mi igra..
baš gledan popis ovih šta se vode na euro, olić i mandžukić mogu orat njivu sa svojon igron, ako se šta ne odbije od njih ili ne unesu u branku presingon, živi kurac, proć igrača jedan na jedan je SF, pogotovo madžukić, a kad olić krene radit biciklu, zavarin od smija i molin boga da ne slomi nogu ili se ne zabije u reklamu iza branke... jelavić i kalinić moraju imat igru namištenu na njih ili se neće vidit na terenu... šteta šta nema petrića, on mi je odličan igrač, zna s balunon i ima soli u glavi...
od veznih, najbolji mi je perišić, modrić je dobar, al on ne donosi prevagu, odlično prenese balun iz obrane u napad, al onda prdac, nema šuta, a nema ni nešto lucidna proigravanja, u tottenhamu ima jaka krila pa je dosta bolji nego ovdi... kranjčar i rakitić čim ne igraju u kontinuitetu idu ća u kurac, ionako nisu brzi, a ovako izgube i na duelu... iličevića san prošle sezone gleda par utakmica, ima mota, svidia mi se, al ne znan kakvi je trenutno.. dujmović i vukojević, ako su u formi, mogu odigrat korektno svoju poziciju, al ništa više od toga.. badelj je gori od ovakvih kranjčara i rakitića duplo... i nije mi jasno šta jebenog pranjića više ne stavi na livo krilo, stalno neke bekove, zadnje vezne, brale je pristojno krilo, srnu desno, njega livo i modriću bi bilo lakše igrat, a time dobijaš i centaršuteve na jelavića
obrana... stavia bi ka stopere šimunića i ćorluku, ako su zdravi i ako imaju kondicije za cilu utakmicu.. na bekove, jebiga, nema se puno opcija, jedni šta igraju tu poziciju su strinić i vrsaljko, al ja bi srnu vratia na beka, a gori posla perišića..
neš ti problema bit izbornik, evo, nisan se oznojia, već smo u četvrtfinalu, hahahahahhah