kico wrote:3. Sighma
Jedini do sad neobjavljeni Bonelli one-shot! Od postojeća četiri komada trojica raznih izdavača objavila su po jedan one-shot.
Dragonero je objavio Veseli Četvrtak, Oči i tamu Libellus, a prije nekih mjesec dana objavljen je od strane Pheonix Pressa i Mohikanac.
Tražimo četvrtog izdavača....
Najavljeno za Kragujevački strip festival.....
odakle ti ovo da je najavljen??
evo ovdi brale skuplja ekipu za skupit dovoljno kupaca koji će unaprijed platit cijenu stripa, kako bi PP moga to izdat za festival u kragujevcu, jer po trenutnom stanju stvari, neće to izdavat do jeseni...
http://forum.stripovi.co...opic.asp?TOPIC_ID=41699
komično je šta tip to radi jer je gošća festivala P. Barbato pa oće da ima njen potpis na Sigmi, a svi koji su se javili, boli ih kurac za potpis, oće strip, hahahahha... a i ja bi tako, hahahahha
samo meni ne ide u glavu kako ovi iz phoenix pressa imaju lošu prodaju i da će brzo prestat izdavat... po meni, imaju odlično dizajnirana i tehnički odrađena SC izdanja... cijene su mi također ok.
sve osim batmana je bonelli... i donekle su poznata izdanja...
CARAVAN - iman ih sve, odličan mi je
TRAPER KERI - MOHIKANAC - kupia san ih sve, ok su mi priče, al ništa posebno, pa san ih poklonia prijatelju... jebiga, kod kerija me navukla naslovnica, mislia san da će bit malo više horora, a kod mohikanca mi nije po guštu disov crtež.... al nije mi žaj kupovine, samo ne virujen da bi ih ponovo čita, pa nema smisla da mi kupe prašinu
GREYSTORM - iman prva 2, skroz dobri, skupit ću ih sve
BATMAN - on mi nije napet, pročita san davno sken, nije mi nešto... alan moore mi je pila... al unatoč svemu tome, malo mi je falilo da i njega kupin