ZoranC wrote:Izbjegavam zalaziti na topice izdanja koja ne kupujem, ali s obzirom da sam se predbiljezio za ovaj serijal, riskirat cu.
S nestrpljenjem sam, kao i mnogo drugi, ocekivao najavu AF.
A onda me, moram priznati, malo tresnulo kao pohladan tus. Ja nikad nisam bio fanatican obozavatelj AF, stoga je ovo MOJE i nicije drugo misljenje. I vjerojatno mnogima neinteresantno. No, sto sam vise zalazio u topic, vise mi se svidjao dizajn. Naslovi epizoda na hrbatu, likovi na gornjem dijelu istog, sve ok.
Ali ovaj donji dio ne mogu jos da svarim. Onako poprskani c/b detalji, koji i ne bi zapeli za oko da su ostali na naslovnoj, ali ovako za sebe... Ne znam.
Ja sam ljubitelj mnogih vasih izdanja i zadnja mi je namjera bacati neku sjenu na, kako ste opisali taj razigrani dio hrbata, ali mene bi vise radovalo da je na tom dijelu ostala samo ta crvena boja, ako vec ne neki drugi detalj.
Ne zamjerite, to je samo moje vidjenje stvari.
Prije svega hvala na iskrenom mišljenju. Vjerujem da ćeš i na taj dio s vremenom gledati drukčije. No možda i nećeš jer ukusi su zbilja različiti.
Pokušao sam u prethodnim postovima pojasniti zašto je nama i taj dio odličan i savršeno se uklapa u Alan Forda, to se može a ne mora prihvatiti jer i mišljenja mogu biti različita o istoj stvari.
Ono što sigurno mogu tvrditi je da smo zbilja intenzivno tragali za svim rješenjima od dizajnerskih do tehničkih (papir i slično) i ništa nismo prepustili slučaju a da nismo isprobavali.
Uostalom to je i jedan od glavnih razlog zašto izdanja nisu već prije bila vani... Hoće li se svima svidjeti naš odabir do najsitnijih detalja? Siguran sam da neće.
No isto tako sam siguran da će oni koji se odluče za ovo izdanje dobiti zbilja jednu sjajnu ediciju na koju će biti ponosni i koju će s guštom čitati.