Ok, fala na odgovoru, al eto, da dodam dvi-tri beside još na to.
Iako mislim da bi s Dampyrom imali bolji "upad" i odaziv nego MV, koji je bija enigma kad se pojavia, prvi sam ja bija skeptičan, a Dampyr je već dugo na tržištu, 70% bonelijevaca zna o čemu se radi.
A i ove One shot stvari kojima ste se okrenuli neznam baš da su uspješni ko što mislim da bi bija Dampyr.
Pa vidite i da, šta ću lagat, po tjednim aukcijama da ljudi nisu baš "ludi" za ne-bonelli stvari, i za popratne stvari tipa zona x (njoj svaka čast, al eto).
S druge strane Dampyr, koji mi upada u top bonellija, a ja sam amo reć standardni bonellijev fan s bonelli ukusom, bi po meni vrlo brzo stao u rang prodaje MM i Mr.No-a.
Kad razmišljam o svim Bonnelijevcima logičan sljed ovome šta radite je definitivn Dampyr, i ništa drugo. Time biste, s najnovijom akvizicijom Zagorom
, kompletirali vrh Bonellijeve produkcije (fali samo DD regular, al dobro, otom potom
).
Iskreno, jedina stvar koja nije Bonelli, a koja bi 100% išla, je Asterix, samo Gošinijevi brojevi naravno, prva 23, s prijevodom što bliže, ma najbliže AZ, a da bude hrvatski jezik. Zvuči nemoguće, al da se napravit, a koliko sam čuo ni licenca nije baš toliki problem više.
Riđeg već imate, tako da...to bi bilo to, imama sve šta mi triba.
NE bi se ni trudija pisat, al pošto znam da Vi slušate naše prijedloge, mislim da se isplati sugerirat...s Dampyrom i Bosellijem ne možeš dugoročno pogriješit.
A Asterix...bi bija kruna (uz Zagija) libellus kuće...AZ je super...al kako me nervira ovo lijepilo, svaki put kad čitam otpadne list.