Rank: Često prisutan Joined: 19.1.2021.(UTC) Posts: 459 Location: Bar
|
Dado A. wrote:Paulo Adolfo wrote:Drugari, svima želim srećnu i uspješnu Novu godinu, živjeli!  Hvala, uzvraćamo istom mjerom! Paulo Adolfo wrote:1. Možemo li se tokom ove godine nadati Zagorovom "Demonu ludila"? Nekako mi je logično da ta priča ide jer je većina čitalaca smatra jednom od najboljih, ako već ne i najboljom, a i hronološki nekako dođe poslije ona 2 Helingena koja su već objavljena... Koliko bi knjiga uopšte moglo izaći tokom godine, ima li kakvih planova? Nadajmo se da može barem 10... “Demon ludila” će sigurno ići u nekom trenutku, to nije upitno, a hoće li to biti baš u ovoj godini zbilja ne možemo sa sigurnošću reći, a sukladno tome se automatski ne želimo ni upuštati u neke špekulacije. Nismo mi od velike priče, više volimo konkretna djela.  Što se broja knjiga tiče, tu dosta stvari ne ovisi baš previše o nama, a naš je cilj oduvijek isti: što više! Paulo Adolfo wrote:2. Hoće li izaći koji Mister No specijal? Baš ih odavno nema... Pominjali smo to već, ali mene zanima radi li se na tome uopšte ili čekamo kraj redovne serije u obje biblioteke (odnosno c/b do kraja, a cb trobroj do 200), pa tek onda očekujemo specijale? Znam da su tekstualni dodaci posebno zahtjevni, ali ne mora značiti da prvi sljedeći objavljeni broj nužno mora biti broj 5, zar ne?  Hoće, uskoro idu dva. Iskreno, mislili smo prvo privesti kraju redovnu seriju i godišnje paralelno izbaciti jedan ili dva pa zatim i ostale te potom na kraju i sva ostala Pilotova izdanja, ali nakon vaših brojnih upita promijenili smo plan i odlučili malo okrenuti sve to. Paulo Adolfo wrote:3. Razmišljate li o pokretanju Tex Magazina? Tačno je da u tim pričama i nema nekog užitka (bar meni ne, čitao sam ih), ali kao kolekcionari ipak želimo sve... Zasad ne. U ovom trenutku imamo druge prioritete. Paulo Adolfo wrote:4. Možemo li tokom ove godine očekivati i trodjelnog Magičnog, da lijepo i to oposlimo?  Definitivno. Hvala na lijepim željama i na odgovorima, živjeli! Drago mi je da ste se predomislili u vezi Mister Noovih specijala...  Čekamo sad ta dva. Samo naprijed tako. Posebno me raduje i taj Magični, a za "Demone" ću da se strpim... A onda se može desiti da uzmem po 2 primjerka i c/b i kolorne biblioteke.
|