Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

3 Pages<123>
Nathan Never specijal 11
Dado A.
#21 Posted : 7. travnja 2012. 17:51:45(UTC)
Rank: Libellus

split85 wrote:
Zašto samo 300 komada ?

Iz obijesti.BigGrin
Dado A.
#22 Posted : 7. travnja 2012. 17:52:39(UTC)

Nathan wrote:
Kakvih 300 komada? To si vidio u stripu?? Confused

P.S. Makar ne bi bilo nelogično, ima ljudi koji uzimaju samo regularnu seriju... da ne objašnjavam dalje jel...

EDIT: Da, stvarno 300, vidim na stranici... Ne znam bi li rekao Ugh! ili Yae!

Za one koji doista kupuju, kakva je razlika? Osim broja u impresumu, naravno...Cool
Nathan
#23 Posted : 7. travnja 2012. 20:24:59(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
Dado A. wrote:
Nathan wrote:

P.S. Makar ne bi bilo nelogično, ima ljudi koji uzimaju samo regularnu seriju... da ne objašnjavam dalje jel...

Za one koji doista kupuju, kakva je razlika? Osim broja u impresumu, naravno...Cool

Naravno da nije razlika, barem ne dok ne porastu cijene zbog manjeg tiraža. Kako vidim to se (barem još) nije promijenilo, tako da stvarno nema razlike trenutno... Naprosto sam iznenađen, da je 500 komada još uvijek previše?!?! Ipak su prve knjige koje ste objavili otišle, a i neki giganti lijepog nereda rade, hmmm... Naprosto iznenađenje! Wink
magični vjetar
#24 Posted : 8. travnja 2012. 10:24:48(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Nathan wrote:
Dado A. wrote:
Nathan wrote:

Naravno da nije razlika, barem ne dok ne porastu cijene zbog manjeg tiraža. Kako vidim to se (barem još) nije promijenilo, tako da stvarno nema razlike trenutno... Naprosto sam iznenađen, da je 500 komada još uvijek previše?!?! Ipak su prve knjige koje ste objavili otišle, a i neki giganti lijepog nereda rade, hmmm... Naprosto iznenađenje! Wink

Ne vidim zašto bi to bilo iznenađenje, naprosto mislim da im se više isplati manja tiraža. Svi smo se mi naučili kalkurirati i po dvije godine hoćemo kupiti neki strip ili ne a njima stoje na skladištu.

Sada će se trebati reagirati puno brže sa kupovinom inače će se stripovi morati nabavljati preko aukcija.

samo neka oni izdaju stripove, a tiraža nije bitna.
Renky
#25 Posted : 8. travnja 2012. 12:04:03(UTC)
Rank: Strip-Autor

Man
Nathan wrote:

Ipak su prve knjige koje ste objavili otišle, a i neki giganti lijepog nereda rade, hmmm... Naprosto iznenađenje! Wink

Koliko knjiga i u kojem periodu? Ako do sad nije prodaja išla uzbrdo nikad ni neće... Malo je ovih "nekih", tako da je ovo samo logičan slijed i bolja opcija.Wink
Nathan
#26 Posted : 8. travnja 2012. 14:14:49(UTC)

Man
Renky wrote:
Nathan wrote:

Ipak su prve knjige koje ste objavili otišle, a i neki giganti lijepog nereda rade, hmmm... Naprosto iznenađenje! Wink

Koliko knjiga i u kojem periodu? Ako do sad nije prodaja išla uzbrdo nikad ni neće... Malo je ovih "nekih", tako da je ovo samo logičan slijed i bolja opcija.Wink

Pa imaš dijelom pravo, no da se ne vraćamo na pitanja tempa prodaje, sve je tu jasno.
Samo mala digresija, po nekoj logici onda svi kupci dosadašnjih Nathana u nakladi iznad 300 komada, koji su do sada neredovito kupovali izdanja, će pobacati ta ista na aukcije i nikad se vjerojatno neće ni prodati (barem ne onima koji imaju namjeru kontinuirano kupovati). Kužiš? Dobar je to možda potez za Dade što se tiče izdanja od sada pa nadalje, ali recimo zadnjih nekoliko nerasprodanih knjiga sad će se još teže (vjeratno i nikako) rasprodati tj. neće više ni naći dom kod ažurnih kolekcionara, tako da je to u tu ruku sad podvučeni gubitak... Huh Osim ako ih se ne uvali nekako nekome!Glare BigGrin

Uglavnom, znaju Dade da ih podupirem, pa ću se pridružiti ostalima koji kažu "Samo neka Nathan vrti dalje, ima nas koji ćemo ga kupovati kako god oni naštimali nakladu!" BigGrin ThumpUp
Renky
#27 Posted : 8. travnja 2012. 16:06:16(UTC)
Rank: Strip-Autor

Man
Koliko je takvih? Ako već tiraž pada s razlogom, valjda je razlog jasan... malo ih je, ili bolje reći, malo je nas koji kupujemo. Na žalost, kao i strip, vrsta smo u izumiranju...Crying
Nathan
#28 Posted : 8. travnja 2012. 19:16:19(UTC)

Man
Jesmo! Crying
vs
#29 Posted : 8. travnja 2012. 19:38:19(UTC)
Rank: Ovisnik

a bidni, nemojte umrit od tuge šta niko više ne čita stripove, hahahaha
pa šta onda, hahahahah... ionako su stripovi pizdarije za dicu, hahahaha
Dado R.
#30 Posted : 8. travnja 2012. 21:25:46(UTC)

Dado A. wrote:
split85 wrote:
Zašto samo 300 komada ?

Iz obijesti.BigGrin

BigGrin BigGrin
Dado R.
#31 Posted : 8. travnja 2012. 21:36:19(UTC)

Renky wrote:
Koliko je takvih? Ako već tiraž pada s razlogom, valjda je razlog jasan... malo ih je, ili bolje reći, malo je nas koji kupujemo. Na žalost, kao i strip, vrsta smo u izumiranju...Crying

Dinosauri u digitalnom dobu fejsbukcenja, igrica i interneta, ljenosti i ekonomske propalosti...Smile BigGrin Crying
★ XABARAS ★
#32 Posted : 9. travnja 2012. 0:37:57(UTC)
Rank: Nova faca

Kojim još izdanjima imate u planu smanjiti tiraž?Ja uglavnom kupujem samo Martina,Nathana,MrNo i Magičnog,s prva dva sam redovit,dobro Magični je pri kraju,ali sa MrNo dosta kasnim.Pitam zato,da mi se ne bi dogodilo da starija izdanja još nisam kupio,a da novija budu već rasprodana.Eto,gledam redovito pratiti sve spomenuto,ali financije su te koje mi ne dopuštaju,pa zato s nekima kasnim,e da,i nadam se da zbog smanjenog tiraža cijene neće rasti,bar ne puno.
maddjuro
#33 Posted : 9. travnja 2012. 1:37:01(UTC)

Man
Dado R. wrote:
Renky wrote:

Dinosauri u digitalnom dobu fejsbukcenja, igrica i interneta, ljenosti i ekonomske propalosti...Smile BigGrin Crying

trebate počet izdavat i za i-pad
Dado R.
#34 Posted : 10. travnja 2012. 10:43:02(UTC)

★ XABARAS ★ wrote:
Kojim još izdanjima imate u planu smanjiti tiraž?Ja uglavnom kupujem samo Martina,Nathana,MrNo i Magičnog,s prva dva sam redovit,dobro Magični je pri kraju,ali sa MrNo dosta kasnim.Pitam zato,da mi se ne bi dogodilo da starija izdanja još nisam kupio,a da novija budu već rasprodana.Eto,gledam redovito pratiti sve spomenuto,ali financije su te koje mi ne dopuštaju,pa zato s nekima kasnim,e da,i nadam se da zbog smanjenog tiraža cijene neće rasti,bar ne puno.

Od ovih izdanja koja ti kupujes, kao sto si vidio Nathana smo smanjili, a Magicni nismo. Od Martina Mysterea eventualno ce Zona X ici u manjoj
nakladi, ostalo ostaje nepromjenjeno. Isto vrijedi i za MNOa, ostaje nepromjenjeno.
Zbog ovog smanjenja naklade na 300 primjeraka, ako sve ostane kao do sada ne planiramo mijenjati cijene.
Dakle za kupce se nista nije promjenilo.
★ XABARAS ★
#35 Posted : 10. travnja 2012. 23:07:22(UTC)
Rank: Nova faca

Dado R. wrote:
★ XABARAS ★ wrote:

Od ovih izdanja koja ti kupujes, kao sto si vidio Nathana smo smanjili, a Magicni nismo. Od Martina Mysterea eventualno ce Zona X ici u manjoj
nakladi, ostalo ostaje nepromjenjeno. Isto vrijedi i za MNOa, ostaje nepromjenjeno.
Zbog ovog smanjenja naklade na 300 primjeraka, ako sve ostane kao do sada ne planiramo mijenjati cijene.
Dakle za kupce se nista nije promjenilo.

E super,već sam se pomalo uplašio,sada mogu mirno spavat.BigGrin ThumbsUp
Arbok
#36 Posted : 10. travnja 2012. 23:20:50(UTC)

Znači li ovo smanjenje tiraža početak kraja za Nathana?! Crying Crying Crying Crying Crying
Nathan
#37 Posted : 10. travnja 2012. 23:44:22(UTC)

Man
Joj daj, kakav kraj?! BigGrin BigGrin
To samo znači je Zagor odnio svoj danak! LOL
Dok Lester
#38 Posted : 10. travnja 2012. 23:45:56(UTC)
Rank: Ovisnik

Man
Arbok wrote:
Znači li ovo smanjenje tiraža početak kraja za Nathana?! Crying Crying Crying Crying Crying

Ne, nego bolja vremena Wink Wink
"Čovjek pun duha i u potpunoj se samoći izvanredno zabavlja svojim mislima." Arthur Schopenhauer
Dado A.
#39 Posted : 11. travnja 2012. 13:22:50(UTC)

Arbok wrote:

Ma kakav kraj, pobogu... Nathan najnormalnije ide dalje, samo u smanjenoj nakladi.Cool
zeljko
#40 Posted : 11. travnja 2012. 16:26:03(UTC)

zašto niste najavili smanjenje tiraža Smile
Users browsing this topic
Guest
3 Pages<123>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.