Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

4 Pages<1234>
Nathan Never 43
vs
#21 Posted : 12. ožujka 2012. 9:52:28(UTC)
Rank: Ovisnik

maddjuro wrote:
FFS; taman kad sam spiskao budžet namjenjen za ove nathane na lezarus leddove i mange, ce izać nova tura nathana

a jesan ti ja lipo reka da ne bacaš pare na ta "sranja"BigGrin
kico
#22 Posted : 12. ožujka 2012. 20:11:23(UTC)
Rank: Često prisutan

Divota!!!!!!!!!!!!!!!Love Love Love
Renky
#23 Posted : 12. ožujka 2012. 21:27:34(UTC)
Rank: Strip-Autor

Man
Tex Willer wrote:
Jerry Krause wrote:

Što sad uraditi da ubrzaju?? Jeli bolje slati anonimne prijetnje ili štrajkat glađu? Hmmm, vidjet ću...Cool Smile

Pretnje, gladovanje bi pomoglo ali ne kao strajk nego da otmemo Dadu R. i drzimo ga na vodi i hlebuBigGrin

Sorry što kvarim zabavu ali mislim da to Dadi R. nebi naškodilo... bar ne prvih nekoliko miseci, dapače!LOL LOL LOL
magični vjetar
#24 Posted : 12. ožujka 2012. 21:47:06(UTC)

Man
Ovo će biti mjesec Nevera. :D Konačnooooo. :) :)
Dado R.
#25 Posted : 12. ožujka 2012. 21:53:44(UTC)
Rank: Libellus

Renky wrote:
Tex Willer wrote:
Jerry Krause wrote:

Što sad uraditi da ubrzaju?? Jeli bolje slati anonimne prijetnje ili štrajkat glađu? Hmmm, vidjet ću...Cool Smile

Pretnje, gladovanje bi pomoglo ali ne kao strajk nego da otmemo Dadu R. i drzimo ga na vodi i hlebuBigGrin

Sorry što kvarim zabavu ali mislim da to Dadi R. nebi naškodilo... bar ne prvih nekoliko miseci, dapače!LOL LOL LOL

Bio bi to najduzi strajk u povijesti strajkova...BigGrin BigGrin BigGrin
hrvoje23
#26 Posted : 13. ožujka 2012. 9:19:51(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
Jerry Krause wrote:
Nathan wrote:
Dado A. wrote:
Jerry Krause wrote:
Tex Willer wrote:
split85 wrote:
Kad malo bolje pogledaš, godišnje najviše izdanja izađe od Nathana.

Jeste, ali regularna serija je ono sto kolje, mora malo brze da pocnemo da se primicemo ItalijanimaCrying

ThumpUp ThumpUp ThumpUp ThumpUp

Slažem se, ja bih da izdavaju pola knjige godišnje reprinta samo da ubrzaju redovna izdanja. I potpisao bih i to da Dok to šlampavo i brzinski prevede, da bude loš otisak, da se raspadaju stranice, ne mora biti niti De Angelisovih naslovnica samo da UBRZAJU!!!

Ne bogohuli.Cool

Točno to!! Angry BigGrin BigGrin

A jebiga, pokušao sam. Nije mi uspjelo izazvati reakciju kod Dade.Flapper Flapper Cool

Možda da pokušaš sa štrajkom pićem!? Confused
Kraće traje nego štrajk glađu, a i prije ćeš znati hoće li se što promijeniti.
Pa tako ni mi ostali nećemo biti nestrpljivi. Glare
nemo777
#27 Posted : 20. ožujka 2012. 1:30:16(UTC)
Rank: Nova faca

Postovani Dadovi, evo ja kao vijerni pratitelj Vasih NN izdanja imam par upita
1. da li je istinita informacija sa wikileaksa da cete do kraja 2012 objaviti sve Nathane objavljene u Italiji?
2.da li je istina da ste od francuske firme "Belmondo" nabavili akcelerator trw16 (koji pomaže da se stripovi štampaju velikom brzinom) i trw16 donirali štampariji?
3.s obzirom da mi je ovo prvi post , a trece pitanje, onda Vas molim da mi na trece ne odgovorite nego na prva dva molim, hvala!

Vaš KUM Nemo
Dado R.
#28 Posted : 20. ožujka 2012. 11:01:30(UTC)

nemo777 wrote:
1. da li je istinita informacija sa wikileaksa da cete do kraja 2012 objaviti sve Nathane objavljene u Italiji?
2.da li je istina da ste od francuske firme "Belmondo" nabavili akcelerator trw16 (koji pomaže da se stripovi štampaju velikom brzinom) i trw16 donirali štampariji?
3.s obzirom da mi je ovo prvi post , a trece pitanje, onda Vas molim da mi na trece ne odgovorite nego na prva dva molim, hvala!

Vaš KUM Nemo

Wikileaks nije imao prave informacije. Mi vec sad jesmo objavili sve Nathane objavljene u Italiji.
Postojanje nekih drugih epizoda moguce je samo u nekom drugom univerzumu.
Mislim da smo ovime odgovorili na sva tri pitanja.
magični vjetar
#29 Posted : 21. ožujka 2012. 9:21:52(UTC)

Man
Dado R. wrote:
nemo777 wrote:

Vaš KUM Nemo

Wikileaks nije imao prave informacije. Mi vec sad jesmo objavili sve Nathane objavljene u Italiji.
Postojanje nekih drugih epizoda moguce je samo u nekom drugom univerzumu.
Mislim da smo ovime odgovorili na sva tri pitanja.

Ja sam čak čuo (na internetu) da ste objavili više epizoda nego u Italiji! BigGrin
Nathan
#30 Posted : 7. travnja 2012. 14:19:15(UTC)

Man
Woot????? Scared

I ovo je izašlo u 300 komada?? Neka greška možda pri upisu količine na sajtu? Jel tak? Glare

Ili... znam!!
To je 300 komada na sajtu za sve slučajne namjernike, ali zeko s istetoviranim LL na čelu će za Uskrs podijeliti još 200 komada najvećim NN fanovima? Wink
maddjuro
#31 Posted : 7. travnja 2012. 14:38:32(UTC)

Man
fajnely; idući tjedan idem do asteroida nove nathane
Jerry Krause
#32 Posted : 7. travnja 2012. 15:16:29(UTC)

Man
300 komada!!OhMyGod OhMyGod OhMyGod

A Magičnog ostalo 500. Znači Nathanova prodaja u krizi. Aj pliz nemojte ga ukidati, evo ja ću početi uzimati po 2 komada. I naći ću još desetak takvih bisera koji će isto uzimati.Smile
vs
#33 Posted : 7. travnja 2012. 15:42:23(UTC)
Rank: Ovisnik

Jerry Krause wrote:

A Magičnog ostalo 500. Znači Nathanova prodaja u krizi. Aj pliz nemojte ga ukidati, evo ja ću početi uzimati po 2 komada. I naći ću još desetak takvih bisera koji će isto uzimati.Smile

šta se tresešBigGrin pa reka je dado r. da neće ništa ukinit, ma kako loše se prodavalo
Jerry Krause
#34 Posted : 7. travnja 2012. 15:57:17(UTC)

Man
Baš me zanima šta će Dado reći o smanjenju tiraža. Ali pretpostavljam da je riječ o ekonomskoj računici. Samo nek Nathan izlazi pa makar u 50 komada.
Renky
#35 Posted : 7. travnja 2012. 17:07:52(UTC)
Rank: Strip-Autor

Man
Jerry Krause wrote:

Ima li logike smanjivati tiraž za samo 4 tj. 8 zadnjih knjiga?Wink
Dado A.
#36 Posted : 7. travnja 2012. 17:41:48(UTC)

Jerry Krause wrote:

O kakvom ukidanju pricas? Zar je to netko spomenuo? Ukratko, za neka izdanja naprosto ne postoji 500 zainteresiranih i logican korak je smanjiti nakladu. Em ce se ustedjeti nesto, em ce manje prostora zauzimati u skladistu, a onome tko kupuje te stripove svejedno je kolika je naklada jer ce svakako to kupiti tiskalo se 500 ili 300 komada. Eto zasto 300, a ne 500... Nema tu neke mudrolije.Cool Za sve stripofile najvazniji je podatak da kod nas opstanak nekog izdanja ne ovisi o prodaji nego o cinjenici jesmo li se toga uhvatili ili ne. Ako smo se uhvatili onda cemo to i izgurati do kraja.Cool

A sto se Magicnog tice, Renky je upucen u to i samo procitaj njegov post.Cool
Dado A.
#37 Posted : 7. travnja 2012. 17:48:15(UTC)

vs wrote:
Jerry Krause wrote:

šta se tresešBigGrin pa reka je dado r. da neće ništa ukinit, ma kako loše se prodavalo

Upravo tako.Cool Mi ne mozemo utjecati na to koliki ce broj ljudi nesto kupiti, no ono na sto mozemo utjecati jest hocemo li nesto objavljivati ili necemo. A Nathan, kao uostalom i sva ostala nasa izdanja, nije upitan.Cool Dakle, slusajte VS-a: ne trebate se tresti.Cool
Nathan
#38 Posted : 7. travnja 2012. 20:54:40(UTC)

Man
A moram ipak pitati... Hoće li zbog toga u dogledno vrijeme rasti cijene Nathana?
mamlaz
#39 Posted : 7. travnja 2012. 21:17:23(UTC)

trebali su dadoti ptintati nekakve slicice Zagora i dijelit ih uz nathana pa bi tiraz bio dvostruki:( bas mi je krivo za ovu slabu prodaju nathana:(
kasper
#40 Posted : 7. travnja 2012. 21:41:32(UTC)

Pametan potez, ako tirazi ne idu kao nekad ovo je logicna reakcija.
Users browsing this topic
Guest (2)
4 Pages<1234>
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.