si vidija.. evropa jebate
evo ti cjenik cinestara, iste su cijene i u "konkurentskom" cineplexxu
primjer, ako oćeš u kino vikendon navečer od 17h, karta je 33kn + 2kn ako je duži od 2h... +2kn ako je u extreme dvorani (šta je to?, ni njima nije jasno, bi će malo glasnije pojačaju zvuk, hahaha).. i naravno +10kn ako je 3d... nabiju ti 47kn za jednu kartu...pa ti izvedi curu ili ženu i dvoje dice.. i naravno, zaračunaj si i ako oćeš njihove ustajale kokice i izvitrene coca-cole...
i super mi je kako film od 100min kod njih traje 120min, jer uračunaju reklame prije njega, na karti piše da film počinje u 20h, a onda gledaš reklame do 20:15h... mislin,nije problem 2kn, platia bi ti i 50kn ako mi je film napet, al nemoj me pravit debilon, odma mi uračunaj te 2kn i ne spominji ih ko dodatak..
i super su platna u kinu, kad malo bolje pogledaš, vidiš da platno nije jedan komad nego tri spojena dijela, pa kad je bijela pozadina, naziru se tri okomite crte..
a ko može platit kad ti uleti deset mulaca do tebe i pričaju pizdarije i svitle mobitelima cili film
...
i još obožavan kad iden platit kartu, nikad nije okrugli iznos, i jebeno uvik me pita iman li sitno, razumin da ti može nestat sitnog, al u pizdu materinu, pilaju te svaki put.... jednon san iz zajebancije to spomenia liku na šalteru, ovi diga nos, da on misli da je problem u meni jer ne dođen spreman s točnim iznosom
... ma sva srića da san bija dobre volje i nisan ga posla u kurac
...
onda mu ova moja prijateljica upada, a ti lipo razmini 1000kn po kunu u banci prije nego dođeš na posal
... i od tada, čak i ako ima sitnog uvik kaže da nema
...
da san in ja šef tamo, uvik bi imali tonu sitnog, natrpa bi kino posjetitelje sitnišen i kad iman za vratit ukrupno... ja (i većina ekipe mi) mrzin kad mi zvecka lova i vjerovatno bi ispuca svu siću na cole i kokice, a ovi redikuli ti sve vrate u papiru ili se svojski potrude da ti tako vrate