Svarog wrote:Da baš su dali donaciju za Striu koju u Srbiji izdaje PP i ni za jedno drugo izdanje od svih koje ste izdali.
Baš čudna koincidencija. Što ne dadoše za Texa koga nema u Srbiji.
O cemu ti pricas? Kakve su ti koincidencije to sto je Veseli Cetvrtak krenuo s izdavanjem Texa od prvog broja u vrijeme kad smo mi vec uveliko
radili Texa od prvog broja u boji? Kakva ti je koincidencija to sto smo mi izdali Skriveno Lice i najavili izdavanje Shanghai Devila koji je prakticno nastavak
Skrivenog Lica ali se u Srbiji Shanghai Devila dohvatio i drugi izdavac koji nije izdao Skriveno Lice. U cemu je problem?
Trebam li ja sad to shvatiti kako ti izdavaci radi kontra Libellusa? Cudne koincidencije? Nemoj me nasmijavati...
Orlovi Rima su objavljeni u Srbiji, a mi smo ih odavno najavili samo smo dobili potporu za njih pa ih nismo mogli jos objaviti, a gle cuda
u Srbiji ih je objavio covjek s kojim smo mi u izuzetno prijateljskim odnosima i koji je bas prava ljudina.
On nije imao pojma da cemo mi to raditi kao sto nismo i mi imali pojma da ce ih on raditi, i sto sad, mozda je to neka teorija zavjere?
Sorry, meni je to zbilja smijesno. Svaki izdavac radi ono sto zeli, moze i smatra da treba objaviti, u bilo kojoj zemlji na bilo kojem jeziku.
Kao sto ti je Dok vec napisao Vjesticu smo najavili 2011. a pratili smo i njeno stvaranje, gledali table jer smo s Gigijem prijatelji.
I dok ti je takodje lijepo ukazao na to sto sam ja vec napisao u vezi cijene Vjestice, ako je to tebi sve teorija zavjere, OK, briga me,
slobodno vjeruj u to, ali nemoj te teorije zavjere siriti ovdje, idi radije na neki drugi forum gdje ces naci jos teoreticara, pa mozete razglabati do mile volje.