Ako je o ovome već bilo govora hebga, al šta mislite o tome da s Dylanom napravite kao i s Nathanom: nekoliko knjiga sa starim epizodama, pa knjiga s novim (recimo, od broja 300 pa nadalje, ili čak od ove revolucije s brojem 325). Tih novih bi izlazilo tri knjige godišnje, a ostalih 9 knjiga su stare epizode (27 starih epizoda i 12 novih godišnje). Tako da budemo u tijeku s događajima u Italji.
Vjerojatno postoji neki period između objavljivanja nove epizode na kioscima do trenutka kad se ona smije objaviti u knjizi poput ovih vaših, ali to ne bi trebao (nadam se) biti problem ako bi se krenulo od broja 300.
Ludensu ste svakako konkurencija (to ste postali čim ste se pojavili), pa se tu ništa ne bi promijenilo. Ja sam, npr. prestao kupovati Ludensov Dylan negdje kod oriđiđi broja 202 ili 3 i namjeravam prodati čitav komplet kad Libellus dođe do stotke.
Doduše, pitanje je koliko ste Ludensu konurencija s obzirom da Libellusova izdanja kupuje samo 350 ljudi, a Ludensova nekoliko tisuća. Strašno me zanima što se danas zbiva u Dylanom, a ne želim kupovati Ludensova izdanja. Razloge nije potrebno spominjati, osim eventualno toga da ne želim duplirati izdanja i da volim biti u mraku što se tiče radnje dok ne pročitam tu priču s dobrim prijevodom.
Šta ćeš, razmazili ste nas...