Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,943 Location: Makarska
|
Tex Willer wrote:Dado A. wrote:Tex Willer wrote: Ajde ako ti nije tesko pojasni ove storie brevi (kratke price, ali koliko toga?) i nadam se da ce i to ici, ne vidim razlog da ne? Naravno da ce ici... Tako se prica care Jedva cekam da kompletiram sve, sa prevodom bez simpa, faks i slicnih gluposti koje smo vidjali u SA izdanju Ono ostaje za gledanje c/b crteza kad se uzelim. A na osnovu kolora naslovnica, deluje mi da moze da me odusevi i unutra, c/b varijantu ionako imam, tako da je ovo slag na tortu. Znam da ce vecinu interesovati cena (ne stavljam primedbe i razumem, dakle, nije kritika, da me neko pogresno ne shvati), mene cena kod Texa ne interesuje, merak nema cenu A dal je sve unutra sto se tice kratkih prica cekamo Texovog fana za odgovor, Nathanovci o tome pojma nemaju Doduse ni ja ne znam Cuj, mi ti Nathanovci nemamo pojma o Texu... Evo, onako ofrlje cu pokusati pogoditi i reci cu da je mozda rijec o 6 kratkih prica koje su izasle izmedju 1986. i 2012. godine... A kad vec nagadjam, pokusat cu pogoditi i autore... Hmm... Tko zna, mozda bi medju brojnima to mogli biti G.L. i Sergio Bonelli, Nizzi, Boselli, Galep, Ticci, Civitelli...
|