Rank: OvisnikJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,467 Location: Nis
|
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,900 Location: Zagreb
|
kico wrote:Dado R. wrote:Raider wrote:Novi Raideri možda za Mafest 2015? Može li se očekivati jedan almanah na proljeće, nakon ovih tura koje idu do kraja veljače, tako da ljubitelji Raidera premoste dugu pauzu? Mozda bude nesto od toga na proljece... Proljeće je 13. u decembru ili bilo kog drugog. Nekad je bilo dobre glazbe od Azre...
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 7.8.2011.(UTC) Posts: 56 Location: Switzerland
|
Dado R. wrote:Raider wrote:Novi Raideri možda za Mafest 2015? Može li se očekivati jedan almanah na proljeće, nakon ovih tura koje idu do kraja veljače, tako da ljubitelji Raidera premoste dugu pauzu? Mozda bude nesto od toga na proljece... Jedva cekam novog Nicka!!!
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 5.1.2015.(UTC) Posts: 260 Location: Sesvete
|
Juice wrote:Nakon mnogo premišljanja (da li započeti sa skupljanjem Nicka), kupih knjige 25 i 26, jer vidim da su pri kraju na lageru. Pročitao sam epizodu 73 - Pogrešan korak, koja mi je samo potvrdila da je Ongaro odličan scenarist, jer sam bio oduševljen njegovim Mister No prvijencom (LIB 63) Krvna zakletva. I tako sam odlučio skupljati i ovu biblioteku (eto jedna zbilja dobra epizoda mi je bila dovoljna za prevagu ), barem nema problema sa nabavkom ostalih knjiga. I da - pošto sam tek nabavio knjige i prvi puta ih vidio uživo - sve pohvale za dizajn - kako izvana tako i iznutra. Zbilja vrhunski! Ne to govoriti i pisati (pliz;-)....dovodite u ozbiljnu dilemu moje pravilo...."western strip - krimi knjiga"......
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.