Naslovnice, knjige 29-34Zbog razlicitog broja stranica knjiga i preslagivanja naslovnica, Repubblica je dosta brljala sa naslovnicama.
Mislim da je vazno da se naslovnica knjige nalazi u albumu koji obuhvata. Repubblica se toga ne drzi, jer ne objavljuju originalne naslovnice u knjigama, tako da tu dosta eksperimentisu.
Tako npr. za nasu knjigu broj 29 ne postoji obradjena naslovnica, dok su iz knjige 30 dvije slike usminkali za italijansko izdanje.
Sve originalne naslovnice mozete da pogledate na prvoj stranici ove teme.
Moj favorit za broj 29 je naslovnica « Limena zvijezda ». Tu bi mogao da uskoci Stiskalov i napravi finu nocnu atmosferu.
Za broj 30, kao sto sam rekao, postoje dvije obradjene naslovnica: „Crni seik“ i „Snjezni sokolovi“. Zbog markantnosti moj favorit je sasvim jasno ova zadnja.
Za broj 31 Italijani su ukrasili naslovnicu „Zagorova prica“, po mom misljenju sasvim neshvatljivo s obzirom da je „Eskimo“ jedna od najharizmaticnijih borbenih naslovnica serijala.
Brojevi 32, 33 i 34 nose najbolje naslovnice iz ponude, u tom slucaju ne bih ni eksperimentisao vec jednostavno upotrijebiti iste naslovnice koje je i Repubblica odradila. Naravno, bilo bi pozeljno da knjiga broj 34 nosi kultni naziv „Americka odiseja“.