Oki wrote:Pajper wrote:Oki wrote:Ja sam nedavno počeo ponovno čitati Mister No-a od prvog broja...Libellusov broj 12 - "Atlantik" me je u prvih 13 knjiga najviše oduševio...
Ušao sam u trag čovjeku koji drži Atlantik (broj 12) i postoji velika šansa da ču danas dobiti taj strip. Nadam se stvarno da priča valja nešto, jer sam mogao i neke druge stripove odabrati,....
Ma neka mi se svaki euro kojeg imam pretvori u marku ako sam te naveo na krivi put
...a nisam!
ma vjerujem ti, ne brini.
Nego danas me je taj čovjek zajebao i nisam se dobio sa njime, iako smo se prije toga čuli telefonom, onda sam išao u njegovu striparnicu i imao je zatvoreno,....pa sam g aopet zvao i rekao mi je da je trebao negdje otiči, tako da onda nisam dobio taj strip (a i neke druge),...sada ne znam kada če opet biti prilika.
Sve više vidim neozbiljan pristup ljudi koji se bave sa stripovima (pogotovo prodavači, vlasnici striparnica, čak neki izdavači,...) a onda kukaju kako ide loše prodaja i bla bla,...mislim da su LIJENI i NEOZBILJNI i u tome je problem.
Danas sam potrošio i novac (z abenzin, za telefon, za parkiranje,...) i vrijeme a nisam dobio stripove zbog neozbiljnosti prodavača. Lijepo on zatvori striparnicu usred radnog dana (a na facebooku kaže, da se treba prije toga najaviti, što sam ja i napravio,...) i ide kud zna gdje....ma bez veze....