Jazz wrote:76 wrote:Sad će nas "Hrvatina" Draper odvesti do medalje!
Draper je dobar, ne znam zašto se ne sviđa toliko puno ljudi što on igra u repki.
Vjerojatno jer je crnac.
Meni smeta sto igra u repki. I nema veze sto je crnac, mogao je to biti i Dirk Nowitzki jednako bih mislio.
Smatram da za HR repku trebaju igrati Hrvati i stranci koji nisu Hrvati po rodjenju ali su bitno vezani za HR i njen sport (kojim se bave).
A Draper to nije.
Uzet cu primjer Edurada iz nogometa. On je dosao u HR kao klinac, prosao nase mladje nogometne selekcije,
igrao i za mladu reprezentaciju i logican slijed je bio da igra i za seniore. I to je onda u redu.
Medjutim igranje Sammira u reprezentaciji je glupost i nema veze sa zdravom pamecu.
Mislim svi znamo zasto se on gura u repku, i svi znamu tko ima odlicne veze u engleskoj za prodaju igraca.
Ali tamo se ne moze lako bez reprezentativnih nastupa, pa...
No Samir jos uvijek nema ni dovoljno godina po Fifinim pravilima da bi uopce mogao nastupati za nas, a nas savez to
diplomatski proba progurati. Za koga je Samir igrao u mladjim uzrastima? No zaboravimo sve, hajmo gledati i sportski...
Odigrao je maksimalno 3 vrhunske utakmice svih ovih godina koliko igra za dinamo i onda on treba nasoj repki?
Meni osobno svaka pobjeda s igracima kao Sammir nije pobjeda HR repke.
I nema to veze sto on igra u dinamu. Isto bih mislio kad bi nekome npr. palo na pamet zvati Limu u repku, da vec igra
toliko godina i da je najbolji na toj poziciji svejedno bih rekao NE. Ali kao da mene netko nesto pita...
Ja sam misljenja da cu radje biti zadnji s igracima koji imaju smisla da igraju za repku nego prvi s kupljenim brazilcima, ili bilo kim drugim.
Mislim, kakvo je to natjecanje reprezentacija a igra netko tko doista ima jako malo s tom drzavom i s tim nogometnim skolama.
Gavranovic je recimo mogao igrati i za nas (po rodjenju) i za Svicarce (po nogometnoj skoli jer je sve tamo naucio i igrao za mlade)
i on se odlucio za Svicarce. I to je OK. Bez obzira sto se preziva Gavranovic od roditelja Hrvata, ima smisla zasto igra za CH.