Slazem se za sudce. Uglavnom su losi, pa i kad nisu dobili naredbe kako suditi ispada da se komprimitiraju svojim neznanjem i daju povoda spekulacijama.
A da je cisto, nije, bez obzira sto dinamovci ne mogu slusati nasa vec opjevana sudjenja, neka se samo sjete "austrijskih krvnika" i slicnih sudjenja
kontra dinama pa neka razmisle malo o tome. I tako je nama godinama. A ona afera koja je izbila, izgleda ujeo vuk magare.
Ni jedan sudac nije suspendiran, ama bas nitko izuzev dvojice uhicenih. Kao da su oni to sve sami mogli organizirati.
No to smo mi, drzava u kojoj je lakse pronaci dijamante nego postenog politicara, sudca, nogometnog djelatnika.
Krivci za proslu utakmicu su ponajprije igraci lokomotive, koji su znali parirati Hajduku. Potom umor i losa igra, i mozda malo trener koji je forsirao
igrace za koje je sam rekao da su iscrpljeni zbog repke... Tek negdje pri dnu je sudacki previd, koji je mozda usmjerio utakmicu.
Tesko se vratiti s 0:1 a s dva gola u mrezi jos teze. No kao sto rekoh, i za taj gol su opet krivi igraci Hajduka, prelako su ih pustali po bekovima.
A nama je svima jasno da Hajduk mora biti bolji od protivnika barem za dva gola ako zeli bodove, jer u suprotnom slicne greske sudaca
mogli bi ih jos koji put kostati bodova. Glavu gore, idemo dalje, dolazi jos jedna momcad koja ima svoj lobi sa sudcima.
No nebi me cudilo da sad sudci dobiju instrukcije da sude nesto za nas, neki sumnjim penal, pogotovo ako budemo vodili s dva gola razlike,
i onda ce maminjova masinerija reci, eto vidite, grijesi se i u korist Hajduka. Vec dobro izvodjen scenarijo, nista novo...
Hajduk treba uciti. Pa i od lokomotive, koja recimo prijavi svog igraca da je bolestan i ne moze nastupiti za repku.
I onda se nas igrac vrati iscrpljen, a njihov, gle cuda, ozdravio za dvoboj protiv Hajduka.