vs wrote:pogleda san snimku, drugi gol rijeke je ofsajd, a treci je nepostojeci penal...
ma nema teorije da je ono penal, ako je ono penal, onda je mora sudit i faul na vrsaljku kad ga je ovi ometa u skoku rukon sekund prije toga... ma koji penal covice, malo ga je povuka unatrag, a ovi pada ko statist u partizanskim filmovima put naprid... ovo je jednako smijesan penal ka i oni kad se dinamov igrac (mislin da je bia sammir) u driblingu zabije u protivnika koji stoji na mistu, i padne...
promisli malo, da je hajduk ovako izgubia, miso bi zatuka nekoga, a ti i ja bi napunili pet stranica topica mamicevon uzom familijon.. dinamo drkelja s balunon na 30m, rijecani stoje pet metara od igraca, jebeni sammir mamuran setajuci stvori par sansi napadacima, rijecani nisu spusili par golova zbog stative i onih panjeva copa i beciraja u napadu... rijeka je imala par kontri al ne znaju di ce s balunon...
U pravu si, pogleda sam snimku i ono sto mi se cinilo prvi put, nije se bas tako odigralo, ali tada nisam vidio ovu ponovljenu snimku gdje se ocito vidi
da nije rijec o cistoj situaciji za penal. U skoku se Rijecki igrac i malo gura i stavlja ruku na vrsaljka i on mu onda malo zadrzi ruku a ovaj pada kao pokosen.
A sumnjam da bi i stgao do lopte golman je vec bio blize. No, kontakt je postojao, ma koliko mali, i moze svirati penal, iako ja ne bih.
Ali svakako se slazem da bi onda po istim kriterijima trebao biti i penal za dinamo minutu prije. A vjerojatno i nekoliko penala na cijeloj utakmici jer takvih
kontakata imas koliko hoces pogotovo kod slobodnjaka kad krenu naguravanja i povlacenja za dres.
Sto se tice zaledja, pogledoa sam i to i mislim da sudcu nije bilo lako odluciti, stvarno nije rijec o pola metra ili vise, vec bas o nijansama,
barem bih tako zakljucio iz snimke, a evo i slike pa neka svako za sebe procjeni. Pratite crtu od sesnesterca. U svakom slucaju da je Hajduk iz ovoga primio gol, ne bih se ljutio.
Grijese i poznatiji i bolji sudci i u jacim ligama, no kod nas se obicno grijesi na stetu isth klubova a u korist njih nekoliko drugih i to se uglavnom ponavlja.