Rank: Ponekad navratiJoined: 14.11.2021.(UTC) Posts: 51 Location: Hrvatska
|
Nesto ovih dana preslagivam stripove i naletim na POSTU na uvodniku jednog stripa i imam sto vidjeti Danasnji jedan od gazda LL trazi da se razmisli o Komandantu Marku i Mno(mozete procitati dolje) Pa evo sad ga ja pitam kao nekada i on SD nek razmisli o KM ili jos bolje da ga pokrenu💪
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 18.4.2020.(UTC) Posts: 149 Location: Manaus, Brazil
|
E ovo se zove istraživačko novinarstvo
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 27.10.2021.(UTC) Posts: 17
|
Što se dogodilo s naslovnicom Dragonero br.26, zašto je izostao na naslovnici "sjajni" dio kojim je u pravilu u prvih 25 brojeva pokriven lik Iana kao i sami naslov "Dragonero", ili ja imam primjerak sa štamparskom greškom ??
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 31.8.2012.(UTC) Posts: 215 Location: DUGA RESA
|
2/3 naslovnice knjige 26 je u “sjaju”, tako da vjerovatno imaš primjerak u kojem fali taj sloj obrade.
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 27.10.2021.(UTC) Posts: 17
|
Oki hvala za info, sad sam išao gledati sve po redu, na broju 0 (nula) također nedostaje sjajni dio, svi ostali brojevi (1-25) su u redu, kako kod tebe stoje stvari s NULOM?
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 2.1.2021.(UTC) Posts: 125 Location: Cro
|
Zagor wrote:Nesto ovih dana preslagivam stripove i naletim na POSTU na uvodniku jednog stripa i imam sto vidjeti Danasnji jedan od gazda LL trazi da se razmisli o Komandantu Marku i Mno(mozete procitati dolje) Pa evo sad ga ja pitam kao nekada i on SD nek razmisli o KM ili jos bolje da ga pokrenu💪 Podrška od mene za Komandanta. # D&D vrijeme je
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 8.12.2018.(UTC) Posts: 199
|
Pozdrav ekipa, pita Antiša kada je u planu 13-i integral Thorgala? Fala
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,902 Location: Zagreb
|
Diskach wrote:Pozdrav ekipa, pita Antiša kada je u planu 13-i integral Thorgala? Fala Što je reći pa Antiša ne pita sam? Uglavnom, na proljeće je u planu.
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 9.1.2015.(UTC) Posts: 68 Location: ZG
|
Sužanjstvo? Riđobradi Nove pustolovine? 🙄 Pozdrav.
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 15.8.2011.(UTC) Posts: 116 Location: Maribor
|
Kad se ocekuje ovomjesecna tura? Ostatak najava za IL?
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 8.12.2018.(UTC) Posts: 199
|
Dado R. wrote:Diskach wrote:Pozdrav ekipa, pita Antiša kada je u planu 13-i integral Thorgala? Fala Što je reći pa Antiša ne pita sam? Uglavnom, na proljeće je u planu. Ne zna gdje mu je šifra za login zapisana.
|
|
|
|
|
udarnik007 wrote:Sužanjstvo? Riđobradi Nove pustolovine? 🙄 Pozdrav. Rade se, no ne vjerujem da će do kraja godine, prije negdje početkom godine.
|
|
|
|
|
mike wrote:Kad se ocekuje ovomjesecna tura? Ostatak najava za IL? Više informacija kroz tjedan pred nama...
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 19.1.2021.(UTC) Posts: 450 Location: Bar
|
A pilot specijali, je li mozda neki od njih u planu skoro?
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 9.1.2015.(UTC) Posts: 68 Location: ZG
|
Dado R. wrote:udarnik007 wrote:Sužanjstvo? Riđobradi Nove pustolovine? 🙄 Pozdrav. Rade se, no ne vjerujem da će do kraja godine, prije negdje početkom godine. Hvala na odgovoru! Čekam s nestrpljenjem.
|
|
|
|
|
Paulo Adolfo wrote:A pilot specijali, je li mozda neki od njih u planu skoro? Da...
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 19.1.2021.(UTC) Posts: 450 Location: Bar
|
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 28.2.2018.(UTC) Posts: 91
|
Nedavno sam nabavio Libellus Spiro i Fantasio. Da li ćete objaviti i Nada iznad svega? Kakvi su planovi u vezi Spira?
|
|
|
|
Rank: Ponekad navratiJoined: 5.12.2014.(UTC) Posts: 118 Location: Beograd
|
|
|
|
|
|
Planiramo i njih raditi jednom.
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.