Libellus forum
Welcome Guest Search | Active Topics | Log In | Register

58 Pages«<2728293031>»
Koji ste zadnji film gledali, utisci i ocjena filma?
vs
#561 Posted : 24. kolovoza 2012. 14:24:19(UTC)
Rank: Ovisnik

ma zaj mi je ic u kino gubit vrime na te konfekcijske filmove, alne brini, i bourne ce doc na red, hahahahah
vs
#562 Posted : 25. kolovoza 2012. 11:39:35(UTC)

iša san gledat film VIRGINIA, glume jennifer connely i ed harris, režiser i scenarist dustin lance black (dobia oscara za scenarij MILK-a).... a uspia san spojit 15min, pa san počea zujat po sobi, predosadan film, white trash amerikanka ima dite s kandidatom za senatora pa oće li ga zadržat, neće li, blablablbalaalbla... ovo je za one šta vole sapunice i jerry springera...
darkraver
#563 Posted : 27. kolovoza 2012. 22:30:42(UTC)
Rank: Nova faca

vs wrote:

THE CABIN IN THE WOODS

film je glupost, al nije običan slasher, jedino šta ga čini zanimljivim je šta ima neki spin na standardnu priču: 5 tinejdžera u kolibi u šumi koje napadaju zombiji... ovo je neka mišanca the cube, evil deada i the hills have eyes... horror i napetost su totalno neinvetivno napravljeni, čak i lošije od većine horrora... više su pažnje posvetili tome da vozaju gledatelja sa "wtf is going on?" pitanjima...
ne kužin zašto ima tako visoku ocjenu na imdb, sve je već viđeno u gore navedenim filmovima... ne znan kome bi ovo moga preporučit, za ljubitelje horrora je preloš, za sf-ovce je preglup

pogledal
odličan,za kategoriju u kojoj jest 9/10
vs
#564 Posted : 30. kolovoza 2012. 16:06:30(UTC)

DARK SHADOWS, a i ovi burton je isa u kurac... prvih uru mi je donekle gledljivo, posli dosadno...
vs
#565 Posted : 31. kolovoza 2012. 9:12:42(UTC)

COMPLIANCE

film je dobar za low budget film, al priča je čisto nevjerovatna... piše da je film snimljen po istinitom događaju i kako gledaš film, milsiš, jebeno nemoguće da se ovo dogodilo, niko nije ovoliko glup ili lud...
nazove tip mcdonalds, predstavi se kao policajac i zatraži od šefa da do gola pretraži neku malu šta tu radi, da je ukrala neku lovu mušteriji... i šefica slijepo sluša naredbe policajca, a mala "poslušno" izvršava sve naredbe... i stvari, malo je reć, esklaliraju... dođe do psihičkog, fizičkog i seksualnog zlostavljanja... da ovo nekome prepričaš bez dokaza, mislia bi da si lud ko kupus

i onda malo prošvrljan neton, nađen pravu priču i ispadne da su film čak malo ublažili...
u ovom youtube klipu je prepričan cili film, kao kratki intervju sa pravim akterima i cenzuriranom snimkom nadzorne kamere... jebeno nevjerovatno da se"normalni" odrasli ljudi ovako mogu ponašat.. ovo je luđe od onih redikula sa jerry springera

vs
#566 Posted : 31. kolovoza 2012. 11:14:35(UTC)

feniks wrote:
Pogledao sinoć Snježana i lovac Zadovoljan!

Scenario- bajke sta vise reci Smile
Režija - dobra
Glumci- odlični (moj je problem što mi je glavna glumica antipatična)
Specijalni efekti- odlični
Na velikom ekranu to stvarno izgleda impresivno.

Sve u svemu 8/10 ThumbsUp

Večeras planiram pogledati Gavran javi ću utiske ovih dana.

P.S. Sjećam se kada je Teronka bila početnica a sad srednjovječna vještica, godine su stvarno proletile Doh

pogleda san snjeguljicu i lovca, ugodno san iznenadjen, kamera i scenografija su odlicni, al theron zasluzuje bar nominaciju za oskara, predobro je odglumila, pohvale reziseru sta je vjesticu napravia ka psihoticnu ludjakinju.... film mi je skroz dobar, zaj mi je sta nisan dite od deset godina i da ovo iden gledat u kino..

jedini problem mi je ka i tebi, kristen stewart ne moze bit snjeguljica da ga jebes, pogotovo u ovoj izvedbi bez sminke, a vjestica je charlize theron... da su ubacili neku glumicu sta je lipsa u faci ne bi ima prigovora na film, a ovako, uvik ce bit sprdnje, koje bi ogledalce reklo charlizi da je stewart lipsa od nje
feniks
#567 Posted : 31. kolovoza 2012. 13:51:15(UTC)
Rank: Često prisutan

Man
Zar se nas dvojica slazemo oko nekog filma?
Moram pazljivo ici kuci da me ne udari kamion.
Teronka je bila i ostala ThumpUp

U svijetlu posljednjih desavanja, malo je jasniji reziserov izbor glavne glumiceLOL LOL
vs
#568 Posted : 31. kolovoza 2012. 22:44:53(UTC)

feniks wrote:
Zar se nas dvojica slazemo oko nekog filma?
Moram pazljivo ici kuci da me ne udari kamion.
Teronka je bila i ostala ThumpUp

U svijetlu posljednjih desavanja, malo je jasniji reziserov izbor glavne glumiceLOL LOL

pa moga je angažirat koju bolju za pričepit ili bar drugu glavnu glumicu, hahahahahaha
vs
#569 Posted : 31. kolovoza 2012. 22:47:22(UTC)

INTOUCHABLES

ovo mi je par ljudi preporučilo, skroz dobar film za nasmijat se, malo je presladunjav za moj gušt, više je za moje starce... znaš ono, topla ljudska priča, hahahahah
kico
#570 Posted : 2. rujna 2012. 10:08:28(UTC)

vs wrote:

INTOUCHABLES

ovo mi je par ljudi preporučilo, skroz dobar film za nasmijat se, malo je presladunjav za moj gušt, više je za moje starce... znaš ono, topla ljudska priča, hahahahah

Takozvani mamurluk film.
Takvi obično idu nedjeljom popodne dok nakon subotnje večri i nedjeljnog obiteljskog ručka imaš flešbekove od sinoć a ne možeš ustvrditi da li si iskida majicu na Mišinu pjesmu ili si jeba nešto ružno u parku i vidila te ona koju si baš tio jebat...
vs
#571 Posted : 2. rujna 2012. 10:38:45(UTC)

ma ovo je za kućanice u menopauzi, koji mamurluk, da ovo mamuran iden gledat izriga bi po sebi i tv-u...
vs
#572 Posted : 3. rujna 2012. 10:19:12(UTC)

MEN IN BLACK 3 - a šta san očekiva, to san i dobia, ništaBored
vs
#573 Posted : 4. rujna 2012. 8:23:50(UTC)

HEINEKEN KIDNAPPING

nizizemski triler, inspiriran stvarnom otmicom vlasnika heinekena, može se pogledat... dobro mi je šta se ne bavi samo otmicom, u drugom dijelu filma heineken ide da se najebe keve otmičarima
feniks
#574 Posted : 4. rujna 2012. 11:48:46(UTC)

Man
Ti stvarno imas visak vremenaLaugh
IgorT
#575 Posted : 4. rujna 2012. 14:55:49(UTC)
Rank: Ponekad navrati

Man
darkraver wrote:
vs wrote:

THE CABIN IN THE WOODS

film je glupost, al nije običan slasher, jedino šta ga čini zanimljivim je šta ima neki spin na standardnu priču: 5 tinejdžera u kolibi u šumi koje napadaju zombiji... ovo je neka mišanca the cube, evil deada i the hills have eyes... horror i napetost su totalno neinvetivno napravljeni, čak i lošije od većine horrora... više su pažnje posvetili tome da vozaju gledatelja sa "wtf is going on?" pitanjima...
ne kužin zašto ima tako visoku ocjenu na imdb, sve je već viđeno u gore navedenim filmovima... ne znan kome bi ovo moga preporučit, za ljubitelje horrora je preloš, za sf-ovce je preglup

pogledal
odličan,za kategoriju u kojoj jest 9/10

I meni legao....
vs
#576 Posted : 4. rujna 2012. 16:01:48(UTC)

feniks wrote:
Ti stvarno imas visak vremenaLaugh

od viska glava ne boliFlapper
veceras je na repertoaru ED WOOD, nisan ga gleda sto godina, osta mi je u sjecanju ka odlican film... vidit cemo kakvi je kad malo ostarisBigGrin
vs
#577 Posted : 10. rujna 2012. 19:46:34(UTC)

pogleda san opet prometheus, film je jednako glup na ponovno gledanje, hahahahhahaha... jedan detalj koji san zaboravia, svemirci imaju neku jebacku tehnologiju i onda koriste frulicu za upalit kompjuter u svom brodu, hahahahahah... i na kraju kad brod pada na njih dvi, one dobrih 20-30 sec. trce pravocrtno pred njim i par puta se okrenu put broda vidit kuda pada, noomi padne i otkotrlja se niti 2 metra u stranu i izbjegne brod, a charliza trci jos desetak metri ravno i zgnjeci je, hahahahhah
izgleda da ce se radit nastavak jer su digli poprilicnu kesu... aj, bar cemo se imat opet cemu smijat

i skinia san lawrence od arabije na blurayu, napravili su 4k restauraciju filma, slika je kristalna...
ovih dana ce izac i indiana jones trilogija na BD, i njih nisan gleda sto godina, nadan se da su se potrudili ka i sa "el aurens-om"
kico
#578 Posted : 10. rujna 2012. 22:31:48(UTC)

vs wrote:
MEN IN BLACK 3 - a šta san očekiva, to san i dobia, ništaBored

Uz Hungar Games najgori film godine !
feniks
#579 Posted : 11. rujna 2012. 11:01:20(UTC)

Man
Ne vrijedjaj Igre gladi stavljajuci ih u isto recenicu s MIB 3.Cursing
vs
#580 Posted : 13. rujna 2012. 21:27:31(UTC)

pogleda prvog indianu jones na bluray i drugoga prelista, transfer je vrlo dobar (s obzirom na neki prosjek starijih fimova), al mislin da je trebalo i moglo bolje.... nakon one vizualne perverzije od lawrencea od arabije pari da gledaš dvd
Users browsing this topic
Guest (9)
58 Pages«<2728293031>»
Forum Jump  
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.