Dalje nastavio sa čitanjem..
Extra 219, 220 i 221
Ova priča mi je jako dobra bila, a i činjenica da sam je imao prilike prije čitat u djetinstvu, negdje početkom 90-tih godina. Čak 3. susret sa Jednookim Jackom i ujedno posljednji. Također pojava i Ikara (pilota neustrašivog), ali i onih fratri koji žive na "kući na nebu", također se sjećamo da je i tad bilo sa Jackom problema kad smo njih prvi put sreli.
Evo, da navedem jednu scenu iz Zagora koja mi je ostala u sjećanju još iz djetinstva iz ove priče, zapravo možda scena koja je i utjecala na to da se nakon toliko godina ponovno vratim stripovima :top:
Radi se o sceni Zagora i Jednookog Jacka, kad se Zagor bacio u "smrt" i kad su svi mislili da je poginuo, Zagor je ponovno preživio. Kako? Upravo to objašnjava svojim prijateljima na ovoj tabli:
http://oi65.tinypic.com/8wwosw.jpgNaime, prije sam čitao to u Zlatnoj Seriji kad sam bio klinac, da bi krajem 2016. godine kupio jedan komplet Zagor na kiosku i gle čuda - od 3 stripa u tom kompletu, jedan od njih je bio i taj, sa tom scenom - ostalo je povijest - Reem se ponovno navukao na stripove :) eto koliko je samo značio taj "legendarni skok" sa trikom za mene, nikad ga neću zaboravit :)
Strike first. Strike hard. No mercy.