Rank: OvisnikJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 1,467 Location: Nis
|
Dado R. wrote: Skladistenje izdanja je isto jedan poprilicno velik trosak iako se vjerojatno o njemu ne razmislja mnogo.
Jbmlg, ja sam svoje uskladistio na spratu i nista me ne kosta.
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 4,900 Location: Zagreb
|
I mi smo svoje uskladistili, samo sto imamo nekoliko nula vise kad je u pitanju kolicina...
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 22 Location: VG
|
Dado R. wrote:I mi smo svoje uskladistili, samo sto imamo nekoliko nula vise kad je u pitanju kolicina... pih neš ti razloga za smanjenje tiraža. Pa uskladištite malo kod mene, malo kod Texa, malo kod nekog drugog i eto prostora u skladištu.
|
|
|
|
Rank: LibellusJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 3,912 Location: Makarska
|
|
|
|
|
|
bardho wrote:Dado R. wrote:I mi smo svoje uskladistili, samo sto imamo nekoliko nula vise kad je u pitanju kolicina... pih neš ti razloga za smanjenje tiraža. Pa uskladištite malo kod mene, malo kod Texa, malo kod nekog drugog i eto prostora u skladištu. Eto razumnog coveka, to ovim buzdovanima nikad ne bi palo na pamet
|
|
|
|
|
I ajde bre ove Nickove i Texove sto pre, sledece nedelje uvoz
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 11.8.2011.(UTC) Posts: 350 Location: land down under
|
konačno danas nabavih nova tri nathana; šteta da nemam agencije alfe da znam o čem se radi u asteroidu argo
|
|
|
|
Rank: OvisnikJoined: 24.10.2011.(UTC) Posts: 1,722
|
maddjuro wrote:konačno danas nabavih nova tri nathana; šteta da nemam agencije alfe da znam o čem se radi u asteroidu argo pogledaj na stripovi.com recenzije
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 11.8.2011.(UTC) Posts: 350 Location: land down under
|
hoću li imati puno nepoznanica, ako prie čitanja asteroiad argo ne pročitam Agenciju alfu 5?
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 12.7.2011.(UTC) Posts: 807 Location: planet Zemlja
|
Evo me!
|
|
|
|
|
kico wrote:Evo me! nema frke... javi kad si po splitu ili daj adresu na PM pa ću ti poslat pošton
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 394 Location: Ljubuški
|
maddjuro wrote:hoću li imati puno nepoznanica, ako prie čitanja asteroiad argo ne pročitam Agenciju alfu 5? Hoćeš, i to velikih. A prije toga za uvod bi valjalo pročitati i AA 2.
|
|
|
|
|
Jerry Krause wrote:maddjuro wrote:hoću li imati puno nepoznanica, ako prie čitanja asteroiad argo ne pročitam Agenciju alfu 5? Hoćeš, i to velikih. A prije toga za uvod bi valjalo pročitati i AA 2. dvojku danas nabavih; bum onda peticu nabavio, pa argo pročitao
|
|
|
|
|
Sledece nedelje i kod nas Ne znam zasto, al' ovom se najvise radujem
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 589
|
Tex Willer wrote:Sledece nedelje i kod nas Ne znam zasto, al' ovom se najvise radujem U bre, sto batko?
|
|
|
|
|
kasper wrote:Tex Willer wrote:Sledece nedelje i kod nas Ne znam zasto, al' ovom se najvise radujem U bre, sto batko? Pa valjda zato sto je nova edicija, prvi broj, statijaznam
|
|
|
|
|
Tex Willer wrote:kasper wrote:Tex Willer wrote:Sledece nedelje i kod nas Ne znam zasto, al' ovom se najvise radujem U bre, sto batko? Pa valjda zato sto je nova edicija, prvi broj, statijaznam radujes se jer ces i ti svog nekome poklonit
|
|
|
|
Rank: Često prisutanJoined: 11.7.2011.(UTC) Posts: 589
|
Tex Willer wrote:kasper wrote:Tex Willer wrote:Sledece nedelje i kod nas Ne znam zasto, al' ovom se najvise radujem U bre, sto batko? Pa valjda zato sto je nova edicija, prvi broj, statijaznam Tja....
|
|
|
|
Rank: Nova facaJoined: 10.7.2011.(UTC) Posts: 45 Location: Njujork
|
vs wrote:Tex Willer wrote:kasper wrote:Tex Willer wrote:Sledece nedelje i kod nas Ne znam zasto, al' ovom se najvise radujem U bre, sto batko? Pa valjda zato sto je nova edicija, prvi broj, statijaznam radujes se jer ces i ti svog nekome poklonit Os' i moje originale? Za jedno valjevsko? Ili cenis da sam isuvise bezobraznu cenu zacepio?
|
|
|
|
Forum Jump
You cannot post new topics in this forum.
You cannot reply to topics in this forum.
You cannot delete your posts in this forum.
You cannot edit your posts in this forum.
You cannot create polls in this forum.
You cannot vote in polls in this forum.