Garfield wrote:Hmmm. Moram izraziti zabrinutost zbog Dylana. Zadnji Dylan je izasao u 9 mjesecu 2013 godine i do 7 mjeseca (mozda i do 8, posto je za 7 vec najavljena tura) jos samo 2 knjige ???
To je skoro godinu dana. Naravno mislim na biblioteku Libellus.
Da, s obzirom na broj serijala od kojih smo odustali zabrinutost je opravdana i logicna...
Okej, salu na stranu, ako se usko gleda na sve (kako si ti to sada napisao) onda bi razloga za zabrinutost itekako bilo, no ako se malčice razmaknu zavjese onda je situacija ipak dramaticno drukcija. Naime, DD fanovi se niposto nemaju zbog cega zaliti jer su u zadnjih nekoliko mjeseci izasla cak 4 kolorca. Nadalje, u ovim turama u kojima ipak prevladavaju f/b naslovi, vidljiva je prakticki podjednaka zastupljenost svih SBE junaka tako da o nekakvoj zabrinutosti ne bi trebalo biti ni govora jer je ocito da ce drugi dio godine biti u znaku SBE-a.
Ono sto je meni interesantno jest to da se ovdje zaboravlja najvaznija cinjenica, a ta je da planiramo objavljivati 8 knjiga mjesecno (?!) sto je - morate priznati oooooogroman zalogaj. E sad, uzimajuci to u obzir i uzimajuci broj mjeseci do kraja godine i 8 planiranih izdanja mjesecno ostavljam tebi da izracunas koliko ce se cega objaviti do kraja godine... A kad to izracunas vidjet ces i zbog cega cemo s gustom uzeti one oklade s Ljubusakom i Nislijom...
A ako bi se i ti htio pridruziti u kladjenju - samo javi.
Naravno, za kraj, meni je ova tvoja zabrinutost ipak uistinu logicna... Da nas poznajes sigurno ne bi bio ni malcice zabrinut, no valjda ce se i to u buducnosti promijeniti pa da ti vidis tko stoji iza nickova Dado R. i Dado A., a mi da vidimo tko stoji iza nicka Garfield.