vs wrote:Dado R. wrote:Koliko pretkola ima uopce, tri ili cetiri?
Tri i onda onaj playoff?
yup, mi tri pretkola i prvo kolo koje je play off i onda upadas u skupine... a liga prvaka je isti kurac, samo se sva cetri kruga zovu pretkolo... to cemo dogodine apsolvirat
ovi makendonci ostali 2:2, penal u zadnjoj sekundi za njih za prosuzetke, hahahahah
A cemu onda radost, isti vrag docekali nas teski protivnici u 3. ili 4. pretkolu?
Mislim, ova Euro liga je katastrofa napravljena, pa lakse se plasirati u LP nego ovdje, zato sto u LP nemas ni u jednom kolu protivnike
iz najjacih liga, dok ovdje nas ceka u 3. ili 4. kolu mozda i netko iz liga petice. Pretesko a natjecanje je manje atraktivno i daleko slabije placeno.
Za proci u Euro ligu trebas imat momcad koja se moze suprostaviti ekipama iz lige petice a za proci u LP dovoljno je imat momcad za borbu
protiv jakih europskih klubova kao npr: FC Sheriff, Neftchi, HJK Helsinki, Malmö, Ludogorets, NK Maribor...
Jebote, sve sama krema europskih velikana... apsurd nelogidnosti. A nije Zdravkan lud, zato on odmah kupi sudce za "posteno sudjenje"...
U LP se mozda i mogu plasirati, u Euro ligu mogu opet jedino preko LP ako tamo ispadnu u zadnjem kolu, ali direktno se ni oni nebi plasirali.
Zato su oni pretplaceni na prvo mjesto, jebe se njima za domacim titulama, vec je bitno biti prvi da lakse upadnes u izlog.
I onda mozes i dicu prodavati za milijune a ne kao mi za porciju kruha i casu vode. Treba ubrat jos koji miliju dok se moze...
Jebote sto ce biti naslov za koju godinu? Mladi dinamov dragulj Nadan Talentovic prelazi iz dinamovog vrtica u vrtic Tottenhama za 8 milijuna funti.
Roditelji su zatrazili pozlacene autice i ostale igracke s dijamantima za njihova sina, plus posebnu ljuljacku samo za njega i njegova 3 brata.
Mislim, nije lako ni pravim dinamovim navijacima. Imaju skoro sve, a opet nemaju nista...