Dado R. wrote:Ma mi smo uvijek radili izdanja puno brzim tempom nego se prodavalo, nama to nije nista novo, no ne mogu se ne nasmijati kad vidim kako
se inace po forumima trazi kad ce nesto novo i slicno. Covjek bi pomislio to se razgrabi samo tako, a realno ispadne da mnogi samo cekaju
da vide naslovnice i to je to.
Oni bi to mozda rado imali, i mozda ce jednom to kupiti ali za sad samo gledaju naslovnice.
Sto vise naslovnica, to bolje... Mozda bi se izdavacima isplatilo da samo rade naslovnice za web i da nista ne salju u tisak...
Naravno, ima i kupaca koji kupuju odmah ili brzo po izlasku nekog izdanja, no oni su vjerojatno u manjini.
Kapa do poda na ovoj izjavi - mene to isto izluđuje!!!
Na forumu često vidim kada se najave nova izdanja od bilo kog izdavača, salve oduševljavanja, opšta masovna svršavanja od sreće - a onda za 6 meseci čuješ da se prodalo jedva stotinak primeraka stripa.
Svaka čast onima koji kupovinom ispoštuju sve te pritiske na izdavače za nova izdanja.
Što se tiče Spiroua,Riđobradog,Klare,Biblioteke Libelus i Fonta, ja za njima vrištim non stop, ali zato ih obavezno pazarim kada dođu u Srbiju.