maddjuro wrote:bubo wrote:vs wrote:nisan nikad kupova na aukcijama stripovi.com, zanima me kako funkcioniraju..
jel moraš sam podizat iznos ili odrediš do kojeg ćeš najvećeg iznosa ić, pa se automatski podiže za kunu od druge najveće ponude??
ovo drugo..
a za način plačanja se s prodavačem dogovoriš; ali preporučam da , prije uplate, pogledaš ocjene koje je prodavač dobio od drugih osoba s kojima je poslovao
fala na informacijama... ne virujen da ću šta kupovat nego me zanimalo radi toga šta je ovi tex 1 prodan za 1001 kn, šta znači da je neko drugi ponudia okruglo 1000kn, a ne zna koliko je ponudia ovaj šta ga je kupia... zato san postavia pitanje... mislin da bi se ubia da je ovaj drugi stvarno ponudia 1001kn, hahahahaha
a jel moguće da ponuditelj sam licitira pod drugim accountom??
recimo da ga ja stavin u prodaju, vidin da je neko ludo natjecanje i da je stalo na nekih 600kn, iman drugi account, opalin 1000kn da vidin dokle će ić ponude... jer ako je prvi ponudia 600kn drugi 1000kn, od toga drugoga mogu izvuć svih 1000kn... ako slučajno ja ponudin više s drugin accounton, nije problem, samo opet postavin aukciju kroz par dana, jer pretpostavljan da će ova dva opet licitirat..
vidin da se ne moš registrirat na stripovi.com bez OIB-a (za prodaju na aukcijama) i sa anonimnim email-om.. možda se varan, al ne virujen da je problem to zaobić... otovorin mail na tuđu domenu ili na krivo ime, a oib mi ionako ne moš provjerit bez broja osobne ili jmbg... jel kojih sve muteža ima na svitu, ne bi se čudia da neko namišta te aukcije
jebiga, malo teorije zavjere
..