esseGesse wrote:Da priupitam
Narucio sam upravo komplet Texa, dobio ponudu na mail i odmah uplatio mobilnim bankarstvom. Posto je nedjelja uplata ce biti vidljiva tek u ponedjeljak.
Na stranicama s posebnom ponudom i dalje pise da su dostupna 5 kompleta.
Jel moguce da vama recimo u ponedjeljak legne na racun i vise od 5 uplata? Ako da, kako se to rjesava?
io.
Eh, kao prvo nije trebalo biti moguce da ti uopce danas mozes kupiti taj komplet, tek od nocas u 0:01,
no i ja sam "novi" u ovome, pa sam ocito to krivo postavio i prikazalo ga vec danas...
No nema problema, moja greska, u ponudi ce svejedno ostati 5 kompleta od nocas, kako sam i najavio.
Ovo drugo bi trebalo skidati automatski, odnosno nakon nekog vremena nakon narudzbe, kad je sustav provede.
Kako nije sve bilo podeseno kako treba, nije ni to skinulo kako treba.
Ali teorijski mogu se desiti dvije stvari, da recimo dva korisnika prakticki u isto vrijeme rade narudzbu i da se
narudzba primi za oba. U tom slucaju oba bi korisnika dobila svoje komplete, jer to nije njihova greska.
A druga situacija je kad recimo netko naruci, kolicina se smanji za jedan, a na kraju taj korisnik ne plati racun,
dakle i to se teorijski moze desiti. Ako bi se to desilo jos u tijeku akcije, jer akcija traje cijeli tjedan, mozemo eventualno
onda vratiti tu kolicinu natrag, no ako je akcija zavrsila onda je ona zavrsena, bez obzira na to je li naruceno i placeno.
No ne razmisljam o teorijskim mogucnostima, ako se nesto desi, uvijek cemo to rijesiti na nacin da korisnici budu zadovoljni.
Predpostavljam da je tebe najvise zanimalo iz razloga da ti ne nestane komplet zato sto mi jos necemo vidjeti uplatu...
Ali nema problema, narudzba se jednako prihvaća bez obzira na nacin placanja...